פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים יש לי דיסק קשיח חיצוני 120 גיגה ואני רוצה לדעת אם יהיה אפשר להתקין עליו ווינדוס?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים טעות. לא עובד.אני ניסיתי בעצמי להתקין ולא הצלחתיחיפשתי ומצאתי פיתרוןhttp://www.ngine.de/index.jsp?pageid=4176עובד בהבטחהחסכתי לך פה כמה שעות של עצבים טובות
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מעקב צעד אחר צעד זה באמת לא מסובךאני מכיר מדריכים כאלה ובאמת בדרך כלל הם מקצרים במיליםאבל פה לא קיצרו במיליםוהחשוב מכל - לא תמיד כשעובדים לפי המדריכים האלה בטוחים שזה עובדואני אומר לך כאן ועכשיו : זה עובד מאה אחוז, פרפקט, יש לי וינדווס על הארדיסק חיצוני עובד מעולה
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים לפי מה שהבנתי, אתה יכול לראות את הסיבה לבעיה בכך שכשהוינדווס נטען, נכון יש רגע שהעכבר האופטי שלך מפסיק להאיר? זה בגלל שוינדווס עושה איזה איפוס להתקני USB. תחשוב מה יקרה אם וינדווס ינסה לעשות את זה כשאתה מריץ את וינדווס מהארדיסק.. אז כל מה שהמדריך הזה עושה, לדעתי, זה משנה את העובדה הקטנה הזו.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אתה לא יכול להתקין וינדווס על כונן קשיח (בין אם פנימי או חיצוני) ולהעביר למחשב אחר - זה מיקרוסופט דאגה שלא תוכלאבל, במחשב שלי, ממנו התקנתי (הוינדווס מזהה את הלוח אם מעבד זיכרון ורשת), זה עובד מעולה, עם כל הדריברים של כל מה שצריך,אפילו לא רואים זכר לבעיה כלשהי בטעינה של אף דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.