עבור לתוכן

מסך 17" או 19", לצורך משחקים - תקציב עד 1500.

Featured Replies

פורסם

אומנם אתה מרוויח מסך בגודל 22'' במסך שnextop הציע לך, אך זה מסך נחות בעל פאנל TN.

בסביבות ה2000 יש את ה2007wfp, שאיכותי יותר מהvp930 (מלבד לסרטים). מציע לך ללכת עליו.

פורסם

תעלה בעוד 100 שקל ולך על ה VP930, הוא ייתן לך את מה שאתה מחפש בכל התחומים כולל הנדסת אנוש,

תחום שבו אף מסך מתחת ל VP930 לא מצטיין.

זה מסך מעולה הזמנתי שלשום הגיעה אתמול ואני ממש מתלהב, המסך גדול ולא כמו שזה הראה בתמונות מעוצב ממש טוב.

הרגלית ממש לא מפריעה או מכוערת במציאות.

ניתן לסובב אותו לכל הכיוונים כשאני גולש אני מסובב אותו 90 מעלות ואז ממש נוח לגלוש אפשר להנמיך ולהגביע אותו חופשי.

ואפילו שלא ניסיתי להקשות עליו הוא עומד ביינתים מצויין.

פורסם
  • מחבר

אתם שוכחים שהמסך נועד למשחקים בעיקר, אני לא יכול לקחת מסך של 16 מילישניות זמן תגובה.

ו-22" אין מצב, אין לי מקום על השולחן. מקסימום 19".

פורסם

תעשה טובה לעצמך ולכולנו תתעלם מהנתונים היבשים האלו.

אני לא מבין מה הבעיה פה. התקציב שלך 1500 אמרת, לא? תחרוג ותוסיף 100 שקלים ותרכוש את הvp930 שיתן לך תמורה טובה מאוד לכסף.

פורסם
  • מחבר

תעשה טובה לעצמך ולכולנו תתעלם מהנתונים היבשים האלו.

אני לא מבין מה הבעיה פה. התקציב שלך 1500 אמרת, לא? תחרוג ותוסיף 100 שקלים ותרכוש את הvp930 שיתן לך תמורה טובה מאוד לכסף.

אני לא מבין למה להתעלם מהנתונים "היבשים" הללו.

אז על-פי מה בוחרים את המסך? ע"פ חוות דעת של משתמשים שקנו אותו?

ואם הם קנו אותו לשימוש אחר משלי?

ואם תקרא קצת למעלה, ראה שאמרתי שאני מוכן להגיע גם ל-2000.

פורסם

אני לא מבין למה להתעלם מהנתונים "היבשים" הללו.

אז על-פי מה בוחרים את המסך? ע"פ חוות דעת של משתמשים שקנו אותו?

ואם הם קנו אותו לשימוש אחר משלי?

ואם תקרא קצת למעלה, ראה שאמרתי שאני מוכן להגיע גם ל-2000.

למה? כי זה חרטה. בוחרים ע"פ בדיקות מעבדה אובייקטיביות ואפשר ע"פ חוות דעת משתמשים על המסך .

אז ב2000 כבר רשמתי לך "בסביבות ה2000 יש את ה2007wfp, שאיכותי יותר מהvp930 (מלבד לסרטים). מציע לך ללכת עליו"

אבל אז אמרת שאין לך מקום בשידה, וזו בעיה אחרת.

יש לך 2 מסכים לבחירה אתה יודע מה יותר טוב, בהצלחה.

פורסם

הדל נמוך יותר מה - VS.

פורסם
  • מחבר

הייתי היום בכמה חנויות מחשבים, והרבה המליצו לי על ה

LG L1970HR.

יש לו כיוונון כמו שאני צריך, וחוות דעות משובחות.

ודעות שלכם? הוא ממש בתקציב הראשוני שלי - מצאתי ב-1495.

פורסם

םשוט ביזבוז כסף, עדיף ללכת על ה 932B שעולה 1300 ש"ח אם אתה בכל זאת לוקח TN.

אם אתה כבר מוכן להשקיע 1500 ש"ח תוסיף 100 ולך כמו שציינתי קודם על ה VP930 המצוין.

ה 1970HR פשוט נהנה מהייפ שנוצר כתוצאה מהתנהגות ה"עדר" שכל כך פופולרית בארץ, מדובר במסך בינוני מינוס ולא יותר,

הביקורות שמשבחות אותו הם ביקורות של אנשים שלא ראו מסך עם פאנל טוב ולכן חסרה להם נק' התיחסות.

פורסם
  • מחבר

םשוט ביזבוז כסף, עדיף ללכת על ה 932B שעולה 1300 ש"ח אם אתה בכל זאת לוקח TN.

אם אתה כבר מוכן להשקיע 1500 ש"ח תוסיף 100 ולך כמו שציינתי קודם על ה VP930 המצוין.

ה 1970HR פשוט נהנה מהייפ שנוצר כתוצאה מהתנהגות ה"עדר" שכל כך פופולרית בארץ, מדובר במסך בינוני מינוס ולא יותר,

הביקורות שמשבחות אותו הם ביקורות של אנשים שלא ראו מסך עם פאנל טוב ולכן חסרה להם נק' התיחסות.

ומה נחשב פאנל טוב?

פורסם

VA, IPS .

קרא בדביק אם אתה מעוניין בהסברים על סוגי הפאנלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים