עבור לתוכן

מחשב חזק למשחקים עד 5,500 כולל מסך.

Featured Replies

פורסם

כן אני מבין את זה, אבל שוב פעם צריך להבין שמפרט מתחילים קודם כל מהמסך.

מה יעזרו הביצועים של ה8800GTS אם הוא לא יוכל להרגיש את זה? עדיף אם כבר לרדת לכרטיס מסך פחות טוב אבל לפחות הוא יוכל לחוות את הביצועים שהוא יתן ולהנות יותר. אני לא יכול להגיד לכם איפה להוריד כי אני לא מבין גדול אבל אתם יכולים להתקמבן ולהוריד איפה שצריך.

המודעות למסך נמוכה מאוד אצל משתמשים, ולרוב כולם עושים את אותה טעות וקונים מסך מצ'ומק בעל פאנל TN ומתגאים שזה "LG","Samsung" או קוריאנית אחרת איזו שתיהיה ובעצם הם קיבלו מסך נחות ועוד שילמו יותר בגלל שזה "מותג" וגם קיבלו סחורה פחות טובה. חבל שהוא לא יראה וירגיש באמת את הביצועים שה8800GTS מסוגל לתת לו וזה מה שיקרה אם הוא יקח מסך כמו שהמלצתם לו.

תראה איפה להוריד 500 שקלים במפרט שהצעת לו ולקחת את הvp930 במקום, ואצל סנה להוריד 350 במפרט ולקחת את הvp930.

זה מסך מאוד משתלם ויתן לו חווית צפייה טובה מאוד .

אם מישהו מפקפק בדבריי הוא מוזמן לצאת מהבית, ללכת לחנות הקרובה שבה מופיע המסך הזה או הdell 2007wfp/fp או ה971p ואז אני בטוח שהוא לא יחשוב שוב והחלק החשוב ביותר עבורו יהיה המסך.

• תגובות 36
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

dx10,איכות תמונה,אורך חיים ואגב הוא כן ירגיש אותם.

להתחיל מאיפה לבנות מפרטים מאוד אינבידואלי. יש אנשים ששמים דגש על רמקולים וקונים מערכות באלפי שקלים וכל שאר המפרט גרוע, אבל למשחקים.

יש גבול מסויים שצריך להתחשב בו.

פורסם

זה שהכ.מסך ששמת לו תומך dx10, יש לו איכות תמונה ואורך חיים כמו שרשמת זה בסדר גמור.

אבל אתה מדבר שטויות בקטע הזה, כי החויית צפייה עם מסך פאנל VA או IPS תיהיה טובה יותר מפאנל TN.

ואם אתה לא מאמין או מפקפק, וזה נראה לי מה שאתה מביע פה אתה מוזמן לקום מהמחשב, לצאת לאיזה חנות ולראות אחד מהמסכים שרשמתי בהודעה הקודמת בהשוואה למסך עם פאנל TN - זאת אומרת שאחד יהיה ליד השני ככה תוכל להרגיש בהבדל יותר טוב.

אגב אם כבר מסכים, איזה מסך יש לך (טכנולוגיה,גודל,חברה,דגם) ?

פורסם

לא אמרתי שאין הבדל. אמרתי שיש גבול שצריך להתחשב בו בין מסך לשאר המערכת.

כשאתה רוצה מחשב חזק מאוד למשחקים צריך לפעמים להתפשר על מסך פחות טוב. מה יעזור לך מסך מעולה עם מערכת גרועה?

פורסם

"מה יעזור לך מסך מעולה עם מערכת גרועה" זו ממש הגזמה, כי זה לא המצב פה ממש לא. סה"כ צריך לעלות במקרה שלך 550 שקל ושל סנה 300 ואתה מקבל חווית צפייה טובה יותר שתנעים את זמנך ותהנה יותר מהמשחק.

אני לא הייתי אומר לאף משתמש לקחת מסך איכותי יותר (כמו הvp930) אם התקציב שלו רק 2500 או 3000 והוא מבקש מחשב למשחקים נטו.

אבל כשהתקציב הוא בסביבות ה4500 ומעלה חובה לקחת מינימום את הvp930.

פורסם

אין ממש מאיפה להוריד סכומים כאלו. רק במקרה של מארז+ספק כמו שציינתי מקודם+מעבד נחות יותר.

הוא בעצמו צריך לעשות חישוב של מערכת חזקה יותר VS מסך טוב יותר. זה בערך סוג ההחלטות כשבוחרים מקלדת ועכבר, זה משהו אינבידואלי יותר.

פורסם

אני עם אופיר.

אפשר לקחת את המפרט של סנה ולרדת קצת במעבד ואפילו בכרטיס מסך ל X1950XT, והופ! ה VP930 נכנס.

אז במקום לשחק עם כל הפילטרים הוא ישחק רק עם חצי... אבל הוא בכל זאת ייהנה יותר בגלל המסך שעדיף בהרבה.

פורסם

אני בהחלט איתכם :xyxthumbs:

פורסם

אני עם אופיר.

אפשר לקחת את המפרט של סנה ולרדת קצת במעבד ואפילו בכרטיס מסך ל X1950XT, והופ! ה VP930 נכנס.

אז במקום לשחק עם כל הפילטרים הוא ישחק רק עם חצי... אבל הוא בכל זאת ייהנה יותר בגלל המסך שעדיף בהרבה.

לא כולם יסכימו שעדיף לוותר על 8800 לטובת 1950 בגלל מסך טיפה טוב יותר.

פורסם

מסך "טיפה" טוב יותר?

:s07:

פורסם

אני מבין שבנית דירוג על פי נק שערכן נקבעו ע"י שיטות מדעיות !?

:s07:

פורסם

אני מסכים איתם..VP930 בהחלט עדיף פה

פורסם

הVP930 תמיד עדיף , השאלה האם הX1950XT יתאים למשחקים כיום ולא ישאיר את המחשב שלו מאחורה... הייתי לוקח מסך TN רחב של LG , של 19 אינצ' ולא איכפת לי איזה פאקינג פאנל.... זה מסך!!!! זה משהו שאתה אמור להסתכל עליו בשביל לשחק! אתה לא סובל שאתה מסתכל על המסך בחיים! :|

והנה המסך המצו'קמק שאני חושב שאני אקנה למפרט החדש שלי ... :| לא נראה לי שעדיף VP930 כי אני ממש רוצה מסך רחב .

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=852&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a&

פורסם

אז קח מסך רחב, תעשה מה שאתה רוצה.

הייתי מציע לך ללכת לחנות שיש שם את ה VP930 או ה 971P של סמסונג ותסתכל עליהם ליד מסך 19 אינץ' רחב כמו שאתה רוצה לקנות.

ומסך זה משהו שנשאר איתך יותר זמן מכרטיס מסך או מעבד.

פורסם

אבל זה פאקינג מסך , אם אני אראה גוסטינג או מריחות אני אתנהג אל זה כ....אפקטים מיוחדים של המסך :)

בכל מקרה אני בעד להפסיק את ההפליה כי כל מסך נועד שיסתכלו עליו ולא יהרוס לכם את העיניים אלא אם כן תחליטו ... אם אתם שמים לב לדברים הקטנים כמו מריחות וכל השטויות אז אתם תבזבזו הרבה יותר כסף וחבל.. פשוט תהנו ממש שיש לכם והכי זול!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים