פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים התעוררתי בעתיד? אני לא מבין איך הבנאדם נותן בקורת על המשחק בכלל. http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=505339 [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים כנראה שמפברקים הודעות על מנת להגביר את השימוש באתרוזה מה שקורה כשאין למי שכתב אותה מושג במחשביםאופציה נוספת סתם ילד שעושה פלברות
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מפרסמים את המכירה כי זו מכירה מוקדמת.וההודעה היא כנראה סתם של ילד ששיעמם לו.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים "הזמנה מראש! השמינו לעצמכם את המשחק כדי שיגיע ברגע בו הוא יוצא לשוק! "נשמע טוב, אבל איך עושים את זה לשמחק שעדיין לא נקבע לו תאריך רשמי ? זה אסור על פי החוק.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים כי אסור למכור משהו שלא קיים. מותר רק אם יש לו תאריך יציאה סופי (בערך חודש לפני או משהו כזה)
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים ראיתי שם הרבה דברים מוזרים, משחקים שיצאו מליפני כמה שנים וכתוב עליהם הזמנה מוקדמת, יש שם גם את UT2007 ואין משחק כזה (שינו תשם ל UT3). עזבו את זה
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים הקטע שהכי מוזר הוא ששתי חנויות שאף אחד לא שמע עליהן ואין עליהן ביקורות מוכרים אותו במכירה מוקדמת. אם זה היה אמיתי אז גם נועה ועוד כמה חנויות היו מוכרות אותו במכירה מוקדמת
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים הקטע שהכי מוזר הוא ששתי חנויות שאף אחד לא שמע עליהן ואין עליהן ביקורות מוכרים אותו במכירה מוקדמת. אם זה היה אמיתי אז גם נועה ועוד כמה חנויות היו מוכרות אותו במכירה מוקדמתלמה ללכת ראש בקיר?החנות אומרת שמתי שהמשחק יגיע אליה הוא ישלח לביתו של הלקוחאין פה שום דבר אסור וגם ממש לא צריך לחכות שיהיה תאריך סגור
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים בוא תקנה ממני מכונית, פורד מונדאו מודל 2010, אני אמכור לך אותה כשהיא תגיע אלי, אני אמכור לך אותה במחיר מחירון. אתה מאמין לז*ן הזה ? אסור להם לעשות דבר כזה לפי החוק, נקודה!!!אני כבר מכיר את החוק הזה כי אני עסקתי בזה לפני כמה חודשים במסגרת העבודה שלי. אז פליז, GIVE ME A BREAK
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים כאילו זה קצת כסף באמתתתזה ים בכסף גם ככה 180 שקל משחק עולה גם ככה 200 שקל אז כולה הנחה של 20 שקל מה הבדיחה פה?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים החנויות שמפרסמות את זה בטח מוצפות בשיחות מלקוחות מבולבולים... אל תדאגו זה עניין של ימים בודדים עד שיורידו את זה
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים לא הבנת. זו תגובה מהעתיד שבלי כוונה היה ערבול בזמנים והיא נחתה בדיוק כמה חודשים לפני שהמשחק יוצא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.