עבור לתוכן

איך בדיוק ZAP מפרסמים את Crysis למכירה, בתוספת בקורת על המשחק...?

Featured Replies

פורסם

התעוררתי בעתיד? אני לא מבין איך הבנאדם נותן בקורת על המשחק בכלל. :kopfpatsch:

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=505339

[attachment deleted by admin]

פורסם

כנראה שמפברקים הודעות על מנת להגביר את השימוש באתר

וזה מה שקורה כשאין למי שכתב אותה מושג במחשבים

אופציה נוספת סתם ילד שעושה פלברות

פורסם

מפרסמים את המכירה כי זו מכירה מוקדמת.

וההודעה היא כנראה סתם של ילד ששיעמם לו.

פורסם

וואי 180 שקל זה ממש זול!

פורסם

"הזמנה מראש! השמינו לעצמכם את המשחק כדי שיגיע ברגע בו הוא יוצא לשוק! "

נשמע טוב, אבל איך עושים את זה לשמחק שעדיין לא נקבע לו תאריך רשמי ? זה אסור על פי החוק.

פורסם

כי אסור למכור משהו שלא קיים. מותר רק אם יש לו תאריך יציאה סופי (בערך חודש לפני או משהו כזה)

פורסם

ראיתי שם הרבה דברים מוזרים, משחקים שיצאו מליפני כמה שנים וכתוב עליהם הזמנה מוקדמת, יש שם גם את UT2007 ואין משחק כזה (שינו תשם ל UT3). עזבו את זה :lol:

פורסם

הקטע שהכי מוזר הוא ששתי חנויות שאף אחד לא שמע עליהן ואין עליהן ביקורות מוכרים אותו במכירה מוקדמת. אם זה היה אמיתי אז גם נועה ועוד כמה חנויות היו מוכרות אותו במכירה מוקדמת

פורסם

הקטע שהכי מוזר הוא ששתי חנויות שאף אחד לא שמע עליהן ואין עליהן ביקורות מוכרים אותו במכירה מוקדמת. אם זה היה אמיתי אז גם נועה ועוד כמה חנויות היו מוכרות אותו במכירה מוקדמת

למה ללכת ראש בקיר?

החנות אומרת שמתי שהמשחק יגיע אליה הוא ישלח לביתו של הלקוח

אין פה שום דבר אסור וגם ממש לא צריך לחכות שיהיה תאריך סגור

פורסם

בוא תקנה ממני מכונית, פורד מונדאו מודל 2010, אני אמכור לך אותה כשהיא תגיע אלי, אני אמכור לך אותה במחיר מחירון.

אתה מאמין לז*ן הזה ?

אסור להם לעשות דבר כזה לפי החוק, נקודה!!!

אני כבר מכיר את החוק הזה כי אני עסקתי בזה לפני כמה חודשים במסגרת העבודה שלי. אז פליז, GIVE ME A BREAK

פורסם
  • מחבר

180ש"ח נראה ממש בדיחה זולה.

פורסם

כאילו זה קצת כסף באמתתת

זה ים בכסף גם ככה 180 שקל משחק עולה גם ככה 200 שקל אז כולה הנחה של 20 שקל מה הבדיחה פה?

פורסם

החנויות שמפרסמות את זה בטח מוצפות בשיחות מלקוחות מבולבולים... אל תדאגו זה עניין של ימים בודדים עד שיורידו את זה

פורסם

לא הבנת. זו תגובה מהעתיד שבלי כוונה היה ערבול בזמנים והיא נחתה בדיוק כמה חודשים לפני שהמשחק יוצא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים