פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה ואני ממש ממהר לפתור אותה. אמש בלילה משהו קרה ומאז אני לא מצלייח לשחק קונטר בככל. אני מפעיל אותו וזה מה שאני מקבל: אם זה עוזר לכם אני משתמש ב HLGuard Pro. בבקשה תעזרו לי אני חייב לשחק קונטר, (התמכרות קשה אני יודע :-\).
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים תשובה מעצבנת תשחק בינתיים עם "SOFTWARE" או עם "DIRECT3D" בדקת אם זה קורה לך במשחקים אחרים? (שתומכים ב OPENGL)
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר זה לא מצחיק! אני מכור וזה רציני!!! --- בכל מיקרה פתרתי את הבעיה: קונטר סטרייק 1.6 לא עובד עם : Image settings - High Preformance אך עובד עם: Forced AAx4 Anisotropic Filtering x16 Image settings - High Quality Triple Buffering מקווה שעזרתי לכל מי שיתקל בבעיה זו. מילים לחיפוש: Counter, Strike, 1.6, nvidia, openGL, בעיה, משחק, לא עובד.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים LOL????ממתי ב CS 1.6 יש AA, AF???או שאתה מדבר על ההגדרות של הכרטיס מסך שלך? (בווינדואוס עצמו)
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר לא סתם כתבתי Forced. זה אכן משפיע, והתמונה באמת הרבה יותר נעימה למראה, כל הקצוות ניראים טוב. אבל יש לזה אפקט רע על הביצועים, הFPS ירד לי מ240 ל בערך 90-80.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים הבעיה היא שאם שמים את ה AFעל 16X, ה FPS באמת יורד ל20.כי הכרטיס שלך לא משהו :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.