עבור לתוכן

מחפש צורב SATA + LIGHT-SCRIBE

Featured Replies

פורסם

שהטכנולוגיה עוד עדיין בחיתוליה, היום לא קיימים הרבה צורבים בארץ וגם בעולם- צורביי SATA שבאים עם טכנולוגית LIGHT-SCRIBE אפשר לספור על יד אחת את מספר הצורבים (SATA + LIGHT-SCRIBE)

מבדיקה מקיפה שערכתי מצאתי את הצורבים הבאים שעונים לדרישה והם:

LG GSA-H62LI

Lite-ON LH-20A1L

Samsung SH-S183L

Asus DRW-1814BLT

הצורבים היחידים שמצאתי מרשימה זו בחנויות בארץ הם: Samsung SH-S183L ו- Asus DRW-1814BLT אבל לא כדאי להתקרב אליהם.

שני הצורבים האחרים: LG GSA-H62LI ו- Lite-ON LH-20A1L עדיין לא הגיעו לארץ, בנתיים הם נחטפים מהחנויות ברחביי העולם וזוכים לביקורות מעולות

רוב האתרים הנחשבים בעולם דוג': cdfreaks ועוד... ממליצים על ה- LG ו- Lite-ON (דישדשתי לא מעט זמן בפורומים שם)

מדוע הצורבים הנ''ל עדיין לא הגיעו לארץ? האם מישהו יודע האם יש כוונה בכלל לשווק אותם בארץ?

ידוע לי כמובן שיש צורבים מאוד מומלצים כמו שרשמתם בסטיקי, אך קיים רק צורב אחד שבא בחבילה אחת: חיבור SATA עם LIGHT SCRIBE והוא הצורב של ASUS

אני מחפש בימים אלה צורב SATA עם טכנולוגית ה- LIGHT-SCRIBE אך לצעריי יש רק שתיים כאלה בארץ.לכן אני מצפה בכליון עיניים שהצורבים יגיעו לארץ

קוראים יקרים אני מצפה ממכם לתגובות :xyxthumbs:

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

תודה על ההערה שינתי

אם אפשר תגובה ממך או משאר האנשים היקרים בפורום אני אשמח

פורסם

אני עדיין לא מבין מה הבעיה לגביי האסוס

אני מרוצה ממנו, בהתחלה חשבתי שנדפקתי איתו כי השתמשתי בסילבר ליין אבל

קניתי ורבטים ומאז אני ממש מרוצה צורב במהירות סבירה שקט דיי זול ובמלאי בארץ

פורסם

למה הS183L של סמסונג לא מומלץ?

פורסם
  • מחבר

ה- ASUS קיבל הרבה חסרונות בסטיקי ולדעתי חבל לרכוש אותו שבפתח דגמים חדשים כמו LG GSA-H62LI ו- Lite-ON LH-20A1L שעדיין לא הגיעו לארץ

ואני לא יודע למה!??

אולי אתם יודעים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים