עבור לתוכן

שאלה כללית: למה יצרניות משחקים לא משלבות שם גם TRAINER?

Featured Replies

פורסם

המצב הוא כזה:

בנאדם קונה\ או מוריד משחק...

מתחיל לשחק עד שהוא נתקע בשלב מסויים ואז או שהוא פונה לעזרה או שהוא מתייאש או שהוא מוריד טריינר שיאפשר לו לעבור את המכשול במשחק .

השאלה שלי היא למה אין טריינר מובנה בכל משחק?

למה לתת לבנאדם להסתכן בכל מני וירוסים ורוגלות באינטרנט? או להתחיל לחפש בפורומים כל מני ציטים משחק?

הרי ברור שיש הרבה שמשתמשים בדברים האלו! הפורומים מוצפים בבקשות כאלו!

אז למה ? :s05: :s05: :s05:

ולפני שאתם עונים לי "כדי לא לפגוע בכייף של המשחק" אז אני מדבר כבר על השלב בו הבנאדם תקוע ונמאס לו מהדברים ה"חוקיים" במשחק.

בא לו לרמות ורק לעבור את אותו קטע...

תגובות יתקבלו בברכה :xyxthumbs:

פורסם

כי הרעיון של משחקים זה לשחק ולהנות ולא לרמות :screwy:

פורסם

יש מספר רב של משחקים עם CONSOLE שיש בהם מספר פקודות שיכולות לשמש כציטים והמפתחים השתמשו בהם בזמן הפיתוח ואין להם סיבה להוריד אותם...

כנ"ל משחקים עם קודים שאפשר לכתוב בעצמך

למה אין? כי חברות משחקים רוצות שאנשים ישחקו במשחק ויאתגרו את עצמם ולא יעברו את הכל ב20 דקות

פורסם

תחשוב על זה ככה:

כמה פעמים שיחקת במשחק ונתקעת באיזשהו חלק שלו?

כמה פעמים מתוך זה הצלחת בסופו של דבר?

כמה פעמים התייאשת והתחלת לחפש תשובה ברשת?

אני יכול להגיש לך שאני בן 21 שיחקתי הרבה מאד!! משחקים בחיי, ופניתי לרשת לעזרה אולי פעם פעמיים... כמעט תמיד אתה מוצא את הפתרון לבד!!!

כל הקטע של המשחק זה לשחק בו, אם זה כרוך בלהתקע באיזה חלק, או להצליח לעבור "בוס" חזק במיוחד וכ'ו...

אני מאמין שרוב בגיימרים בעולם הם כמוני, אוהבים שנופל עליך אתגר פעם ב..

ואני יכול להגיש לך דבר אחד בטוח!! בחצי מהפעמים שנתקעתי ב"אתגר" כזה או אחר, הייתי ממש קרוב לפנות לאינטרנט לתשובה, אבל רק "קרוב" לזה!

בסופו של דבר אתה עובר לבד, ואז חושב כמה הם היו מתוחכמים באותו קטע, ומראה לך שהשקיעו "קצת" מחשבה במשחק אחרי הכל!

אם היה לי טריינר או קודים מוכנים מראש למשחק שתקעתי בו, הייתי עלול ל"להתעצל" פחות מלסגור את המשחק, לפתוא ת'אקספלורר, להכנס לגוגל ולמצוא תוך כמה שניות נוספות את הפתרון

אם היה לך טריינר מובנה במשחק לא היה לך את ההתלבטות הזו, פשוט היית מוציא לעצמך את הכיף מהמשחק, כי מה הכיף לשחק בלי אתגר??? :jump:

פורסם

אורך החיים של המשחק (וכתוצאה מכך גם ההרגשה הכללית שלך לגביו והעובדה שהתלהבת ממנו יותר והמלצת לחברים וכו')

הוא הרבה יותר ארוך, כשאתה משחק בלי צ'יטים וטריינרים

לשחק עם טריינר לרוב זה כיף, אבל זה מוריד לך את החשק לשחק במשחק כמו שהוא אמור להיות משוחק

(כשאתה יודע שיש לך אלטרנטיבה של טריינר)

ואתה מוצא את עצמך משחק בו מעט מאוד, יחסית למה שהיית משחק, אילוליי היה לך צ'יט כזה או אחר.

פורסם

תחשוב על זה ככה:

כמה פעמים שיחקת במשחק ונתקעת באיזשהו חלק שלו?

כמה פעמים מתוך זה הצלחת בסופו של דבר?

כמה פעמים התייאשת והתחלת לחפש תשובה ברשת?

אני יכול להגיש לך שאני בן 21 שיחקתי הרבה מאד!! משחקים בחיי, ופניתי לרשת לעזרה אולי פעם פעמיים... כמעט תמיד אתה מוצא את הפתרון לבד!!!

כל הקטע של המשחק זה לשחק בו, אם זה כרוך בלהתקע באיזה חלק, או להצליח לעבור "בוס" חזק במיוחד וכ'ו...

אני מאמין שרוב בגיימרים בעולם הם כמוני, אוהבים שנופל עליך אתגר פעם ב..

ואני יכול להגיש לך דבר אחד בטוח!! בחצי מהפעמים שנתקעתי ב"אתגר" כזה או אחר, הייתי ממש קרוב לפנות לאינטרנט לתשובה, אבל רק "קרוב" לזה!

בסופו של דבר אתה עובר לבד, ואז חושב כמה הם היו מתוחכמים באותו קטע, ומראה לך שהשקיעו "קצת" מחשבה במשחק אחרי הכל!

אם היה לי טריינר או קודים מוכנים מראש למשחק שתקעתי בו, הייתי עלול ל"להתעצל" פחות מלסגור את המשחק, לפתוא ת'אקספלורר, להכנס לגוגל ולמצוא תוך כמה שניות נוספות את הפתרון

אם היה לך טריינר מובנה במשחק לא היה לך את ההתלבטות הזו, פשוט היית מוציא לעצמך את הכיף מהמשחק, כי מה הכיף לשחק בלי אתגר??? :jump:

:xyxthumbs: כנ"ל

פורסם

:xyxthumbs: כנ"ל

אז תמצא כבר לאן ללכת בFEAR חחח

פורסם

אם יהיה לך צ'יט זמין תחת היד בלחיצת כפתור אז רוב הסיכוייים שתבחר להשתמש בו במקום לנסות ולעבור את הקטע בעצמך. זה יכול בהרבה מקרים להוריד הרבה מההנאה והחוויה של המשחק.

פורסם

אז תמצא כבר לאן ללכת בFEAR חחח

חחחחחחחחח. אבל הכל ברוסית ואני גם לא יודע אם זה אותו הרחבה בדיוק כמו שלך למה לא רצית לראות תמונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים