פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים צריך את עזרתכם האדיבה בבחירת צורב DVD עם חיבור SATA שיתמוך בטכנולוגית DUAL LAYER , LIGHT SCRIBE ,DVD-RAMאודה לכם אם תתנו לי את הצורבים המומלצים שתומכים בכל הקטגוריות שרשמתי
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר עיינתי בסטיקי...אנ י מכיר את הקישור הנ''ללא מצאתי הרבה תשובות לשאלתי סך הכל היו בסטיקי 5 צורבים בחיבור SATA מתוכם 2 צורבים שעונים לדרישותייהאם הצורב LG GSA-H30L הוא SATA עם LIGHT SCRIBE ?כמו כן קראתי על הדגם של ASUS אך הבנתי מהרבה אנשים בפורום שהוא להיט היסטריאשמח אם תוכל להמליץ לי על עוד צורביי SATA עם LIGHT SCRIBE שלא רשומים בסטיקי....אין לי בעייה לחכות גם לדגם חדש שאמור לצאתתודה מראש, איציק שחרור
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים עיינתי בסטיקי...אנ י מכיר את הקישור הנ''ללא מצאתי הרבה תשובות לשאלתי סך הכל היו בסטיקי 5 צורבים בחיבור SATA מתוכם 2 צורבים שעונים לדרישותייהאם הצורב LG GSA-H30L הוא SATA עם LIGHT SCRIBE ?כמו כן קראתי על הדגם של ASUS אך הבנתי מהרבה אנשים בפורום שהוא להיט היסטריאשמח אם תוכל להמליץ לי על עוד צורביי SATA עם LIGHT SCRIBE שלא רשומים בסטיקי....אין לי בעייה לחכות גם לדגם חדש שאמור לצאתתודה מראש, איציק שחרורמצטרף אחד לאחד.במיוחד בקטע של ASUS, שמעתי עליו המון המון המון דברים טובים, אבל מצד שני די קטלו אותו בסטיקי. (שאגב אני בכלל חושב שהסטיקי צריך עדכון דחוף).
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר ח'ברה אל תתבישו תגיבו ותעזרו לי ולעשרות אנשים לבחור את הצורב שכולל SATA + LIGHT SCRIBE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.