עבור לתוכן

איך מזהים תיקתוקים מדיסק קשיח ומתי זה אומר שיש בעיה והדיסק הולך להתפגר ?

Featured Replies

פורסם

אני לא שמעתי שכל הסידרה דפוקה

אבל אני כן יודע שיש כוננים עם מספרים סידוריים מסוימים שיצאו דפוקים ממקסטור. אבל מה הסיכוי ליפול דוקא על אחד כזה ? :AR15:

]

מבדיקה מדגמית שערכתי עם חבר שעוסק בתחום המחשבים, כל הכוננים הקשיחים שבדקנו היו מהסדרה הזאתי, ואני מדבר איתך כאן בישראל, לא על משהו בחו"ל, כך שסביר מאוד להניח שבמקרה כל הסדרה שהגיע לישראל, או לפחות חלק ניכר ממנה, הגיע עם השירטה והדפיקה הזאתי.

עכשיו נשאלת השאלה: למה דברים כאלה תמיד מגיעים לישראל? יכול ליהות היבואנים אהבים לעשות קומבינות על חשבון המידע שלנו, היות וזה מאוד אופיינו לאיפה שאנחנו גרים. רק חבל שרפי גינת לא מבין במחשבים....

פורסם

בדרך כלל כשהדיסק הקשיח מסתובב ומבצע קריאה/כתיבה זה נעשה מאד בשקט (לפחות זה ככה עם ה-IBM שיש לי) ואני אפילו לא יודע שמתבצעת פעילות.

עכשיו עברתי להשתמש במקסטור החדש הזה בתור דיסק ראשי שעליו יש את מערכת ההפעלה וזה אמנם לא קורה כל הזמן, אבל לפעמים שאני מעלה תוכנית (ICQ למשל) או מבצע שמירה, הוא משמיע נקישות (או תיקתוקים, לא יודע איך להגדיר את זה בדיוק) וזה עוד אמור להיות דיסק שקט יותר מה-IBM.

מוזר, לא ?

חברה שלי קוראת לרעש הזה אוגר HAMSTER

פורסם

איך אנשים קונים את המקסטור החדש, ואיך אנשים ממליצים להם עליו. ממש לא מובן לי.

לא קלטתם? הוא בשור בקושי חודשיים, וכבר ממליצים עליו. להזכירכם: המצב של 60GXP היה מעולה אחרי חודשיים, רק אחרי חצי שנה התחילו הבעיות. תקלטו, אין מה לעשות, SEAGATE לא הכי מהירים (כמעט) אבל הם הכי אמינים שיש.

פורסם
  • מחבר

איך אנשים קונים את המקסטור החדש, ואיך אנשים ממליצים להם עליו. ממש לא מובן לי.

לא קלטתם? הוא בשור בקושי חודשיים, וכבר ממליצים עליו. להזכירכם: המצב של 60GXP היה מעולה אחרי חודשיים, רק אחרי חצי שנה התחילו הבעיות. תקלטו, אין מה לעשות, SEAGATE לא הכי מהירים (כמעט) אבל הם הכי אמינים שיש.

כמו שכבר אמרתי, דוקא עם ה- 60GXP אין לי שום בעיה (טפו טפו.. דמיינו לעצמכם מוכטה ענקית ) ואני מרוצה ממנו מאד. זה שאני שומע רעשים מהמקסטור עדין לא אומר שיש בו בעיה כלשהי. בגלל זה אני שואל פה, כדי לקרוא כמה שיותר דיעות של אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים