פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים לפני כמה ימים התחיל השרשור הבא בתפוז:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=66&msgid=103547044התגובה שלי נמצאת שם בהמשך השרשור.מה דעתכם בנושא?
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים תראה, אני פשוט מרחם על המלצרים ומשאיר טיפ. בפועל, זאת לא בעיה שלי שבעל המסעדה לא מתגמל מספיק את העובדים שלו וזה אפילו מקומם. פעם אחת לא היה לי מספיק כסף לטיפ להשאיר ולא היה ניתן לגהץ אז המלצר שיחרר אותי במבט סולח מאז לא הראתי את הפרצוף שלי במסעדה הזאת בעצמי, לך תדע, אולי בפעם הבאה שאני אבקר שם תחכה לי איזה מוחטה בסלט
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אני משאיר טיפ בין 10-15 אחוז... אולי יותר אם המלצר/ית היה ממש טוב...ומה שהמסעדה אמרה היה ממש חוצפה! הייתי עושה הכל כנגד מסעדה כזאת.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים היה צריך להיות חוק כמו באירופה שהמחיר כולל בתוכו את השירותאתה מזמין חשבון ומשלם בדיוק את המחיר שרשום בואם השירות היה יוצא דופן אפשר להשאיר 10% טיפ. אבל זה לא חובה.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אבטחה ידוע שזה לא חוקי אבל המקום היחיד בארץ שרושם שהחשבון כולל שרות הוא מסעדת אנטבה באור יהודה.פרט לצדיק הזה אצל כולם רשומה המנטרה "לא כולל שרות"
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אני אומר שכל המלצרים/יות לשעבר שם הם חוצפנים ברמה יוצאת דופן.את הכסף שלהם על השירות שהם נותנים לי הבוס שלהם צריך לתת להם, לא הלקוח של הבוס שלהם. אם השכר לא מתאים להם, שיתפטרו.אני לא אומר שמלצרות זו עבודה קלה, אבל כשבנאדם בא למסעדה הוא אמור לשלם בדיוק על מה שהוא אכל - אם הוא רוצה להשאיר טיפ זו החלטה שלו והוא לא חייב כלום.באופן אישי אני משאיר 10-20% טיפ.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים לא קראתי את התראד בתפוז , אבל יש מלצרים שהתוודו שירקו לאוכל או משהו כזה ?
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים הבעיה היא שאין אכיפה בארץאני לא יודע לגבי כל הארץ, אבל באיזור הצפון (חיפה והקריות) אין (כמעט) שום מסעדה שמשלמת שכר לעובדים שלהכשאחותי עבדה בנאפיס לפני הצבא זה ממש הרתיח אותיכל יום היו לוקחים לה כסף (מהטיפים) בגובה המשכורת היומית ובסוף החודש היו נותנים לה תלוש ומשכורתאתם מבינים שהחלאות אפילו נהנים מהוצאה (שכר) שהם לא באמת הוציאו?אני אף פעם לא עבדתי במלצרות אבל אני מבין לליבםכשאני יושב בבית קפה אני קודם כל מבקש מהם שיבטלו מהחשבון את האבטחהאת הכסף הזה+כ15% משווי החשבון אני משאיר כטיפ
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מלצרים לא יורקים בדרך כלל לאוכל, את זה עושים הטבחים/ברמנים כשמבקשים מהם. וזה לא במקרים שלא השאירו טיפ ( אי אפשר לעשות שום דבר לאוכל שלך אחרי שאכלת...).ועושים דברים הרבה יותר גרועים מלירוק...יש חוק... אל תעצבן את האנשים שמגישים/מכינים לך את האוכל.ממליץ למי שעדיין לא ראה, לראות את "ממלצרים".
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אני משאיר טיפ בין 10-15 אחוז... אולי יותר אם המלצר/ית היה ממש טוב... גם אני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.