פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים היכן אני יכול ללמוד את זה?אני יצרתי קבצי DLL ב C++ וכעת אני רוצה לעשות להם GUI (פשטני ביותר) רק כדי להריץ את המחלקות שמהאיך אני עושה את זה? (כמו JNI כזה, רק ל C#)
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים http://www.google.co.il/search?q=using+c%2B%2B+dll+c%23רוב התוצאות שם יענו על השאלה.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר או קיאבל צריך לעשות איזה שינויים בהגדרות של ה visual studio?להגדיר נתיב לספריית DLL או משו זה?
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אל תסתבך, תעשה את הדבר הבא.בצד ימין ב solution explorer כפתור ימני על הפרוייקט שלך.עכשיו תבחר add reference.בתיבה שנפתחת תבחר browse.תבחר את ה DLL שאתה רוצה.הוא יתווסף לך בצד ימין.עכשיו בקוד תרשום using nameOfReference; וזהו
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים קבצי DLL מיועדים ל-C, ולכן הייצוג של מחלקות C++ בקבצים האלה הוא בעייתי, עקב name mangling ובעיות אחרות. התוצאה היא ש-C# לא יכול לפנות ישירות למחלקות C++.אולם פתרון מצויין הוא לכתוב DLL נוסף ב- managed ++c אשר ישמר wrapper עבור מחלקות ה-C++ שלך.יש לזה כמה יתרונות נחמדים:1) זה לא מאוד קשה.2) קומפיילר managed ++C מכיר יופי את C++ ואת כל מה שהיא עושה: ספריות רגילות, קבצי H, ירושה ו-templates.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אחרי שעשית using אתה יכול להשתמש בזה בקוד שלך.תרשום את שם ה namespace ואז . ה intellisense יפתח לך את רשימת הפונקציות וה DM שיש ב DLL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.