פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים זוהי שאלה היפתוטית שיכולה להפוך בקלות למציאותית אם ארצה.יש לכם 2GB זיכרון, היו אומרים לכם - קחו, בחינם - עוד 2 סטיקים של ג'יגה באותו תדר ואותו תזמון כמו אלה שיש לכם. הייתם לוקחים? יש מצב שזה מאט את המחשב? האם XP מסוגלת בכלל להכיר ביותר מ 3GB, ומה זה בכלל ה PAE? יש פה אנשים שיש להם 4GB זיכרון?
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים XP תומכת ב 4gb (אבל זה הגג שלה עד כמה שזכור לי)להאיט ביצועים זה בטח לא,אבל אני בספק עד כמה זה נחוץ לך(שרתים רציניים צריכים כמויות כאלה של זיכרון,ואפילו יותר,אבל מצד שני,שרתים כאלה לא מריצים וינדוס)
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים XP תזהה עד 3 אם אני זוכר נכון.יש מספיק אנשים שיש להם 4GB ויש כמה משחקים שכבר יודעים לנצל כמויות כאלו של זיכרון.PAE? מה זה ראשי תיבות של מה?
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים ויהי בימים ההם ותוהו ובוהו בעולם האינטרנט, ומנועי חיפוש טובים אך לא מספיק...ויראה אלוהים כי בלגאן ולא טוב היות האדם מבולבל וימאס האל במנועי חיפוש כמו יאהו ו MSN. ויאמר האל ויהי גוגל! ויהי גוגל, והאדם קלוד הקליד מילה וימצא מידע.ויהי בימים ההם זמבאר אחד בישראל, ויקרא בפורום ויראה שאלה על PAE, ולא ידע בעצמו מחייו. ויפעיל מוחו ויקרוס, וידבר קול האל אליו לאמור - שמוש תשתמש בגוגל אשר הבאתי לך ולאבותיך להשתמש בו ותדע מה בא לך רק עזוב כבר אתרי פורנו.ויבדוק זמבאר בגוגל, ויעלה את הלינק הזה -http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_Address_Extensionויראה האל כי טוב, ויקווה שיודעים לקרוא אנגלית.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים :lol: הייתי חייב להוסיף 3 פעמים על מנת להביע את ההרגשה שלי לגבי התגובה הזאת. בכל מקרה היה הרבה יותר קל אם הוא היה כותב את מלוא המילה באנגלית ולא נותן לנו לשבור את הראש.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים השאלה שלי הייתה אם היו נותנים לי עוד 2G בחינם היא לאיזה מערכת הפעלה אני יעבור במקרה ותוסיף על XP עוד 2G RAM תקבל 3.25G RAM במסך SYSTEM PROPERTIES
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר השאלה כמובן אם המערכת תדע לנצל את זה. כמובן שהמטרה הישירה היא משחקים.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים המערכת תנצל רק 3.25G ובהתאמה גם למשחקים שירוצו עליה גרסת XP 64BIT יכולה לתמוך ב 16GRAM עריכה: יש לך מפרט נחמד תנצל אותו לפחות על XP 64BIT
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים לא בכל מה שקשור לזיכרון.בכל הנוגע לדרייבריםבוא נגיד שלא הייתי לוקח אותה בתור מערכת הפעלה ראשית שלי.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים וירא אלוהים את גוגל כי טוב ויבדל אלוהים בין גוגל לMSN ויקרא אלוהים לאור גוגל ולחושך קרא MSN ויהי ערב ויהי בוקר יום אחד.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים השאלה כמובן אם המערכת תדע לנצל את זה. כמובן שהמטרה הישירה היא משחקים.אני אישית משתמש ב-4G,איטיות בטוח שאין אבל בשביל ניצול טוב יותר אני ממליץ על ביטול ה-PAGE FILE בכדי שהמערכת תעשה שימוש בזיכרון ה-RAM באופן רציף שהוא מהיר יותר משימוש עם PAGE FILE (שתלוי במהירויות כתיבה/קריאה של ה-HD).
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים ויהי בימים ההם ותוהו ובוהו בעולם האינטרנט, ומנועי חיפוש טובים אך לא מספיק...ויראה אלוהים כי בלגאן ולא טוב היות האדם מבולבל וימאס האל במנועי חיפוש כמו יאהו ו MSN. ויאמר האל ויהי גוגל! ויהי גוגל, והאדם קלוד הקליד מילה וימצא מידע. ויהי בימים ההם זמבאר אחד בישראל, ויקרא בפורום ויראה שאלה על PAE, ולא ידע בעצמו מחייו. ויפעיל מוחו ויקרוס, וידבר קול האל אליו לאמור - שמוש תשתמש בגוגל אשר הבאתי לך ולאבותיך להשתמש בו ותדע מה בא לך רק עזוב כבר אתרי פורנו. ויבדוק זמבאר בגוגל, ויעלה את הלינק הזה - http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_Address_Extension ויראה האל כי טוב, ויקווה שיודעים לקרוא אנגלית. וואי כזאת יציאה לא ראיתי כבר הרבה זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.