פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים בחירה מצויינת תתחדש ואנקונדה בקשר לצורת התאורה במאוורר האחורי.. משום שעל המאורר נמצאים 4 מוקדי תאורה בפינות (המקום ההגיוני לשים אותם) והמאורר מסתובב לצד אחד אז ההשלכה של האור תהיה לכיוון הסיבוב של המאוורר ולכן נוצרת אשליה של מעין צלב קרס אבל זה שטויות כי זה כבר להיטפל לדברים הקטנים כמו שאומרים...
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים לאלא בקטע הזה זה כבר משהו שאני ראיתי בעצמי... הוא ממש ממוקם על ברזלים בצורה הזאת, זה לא קשור לתנועת הסיבוב.. תבדוק בעיניך מחר בבוקר!
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים במארזים אין כל כך מה להסתמך על ביקורות מאשר על עצמך אחרי שהתעסקת עם המארז רק אז אפשר לדעת באמת איך המארז..והפוסידון לוקח פחות או יותר כל מארז אחר בדרגת המחיר שלו (כולל האפולו שכולם אוהבים משום מה).אוהבים את האפולו מפני שבמחיר שלו אין מארז שנראה כמוהו לעומת הפוסיידון שאולי הוא טוב אבל ממש מכוער לדעתי ולא הייתי שם עליו גם 100 שקל.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אוהבים את האפולו מפני שבמחיר שלו אין מארז שנראה כמוהו לעומת הפוסיידון שאולי הוא טוב אבל ממש מכוער לדעתי ולא הייתי שם עליו גם 100 שקל.לפי דעתי הפוסידון מכוער וילדותי מדי אבל כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח....כל אחד ורצונו
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים לפי דעתי הפוסידון מכוער וילדותי מדי אבל כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח....כל אחד ורצונו צודק... שחור מרובע זה באמת קצת ילדותי... היית שייך אולי לכת השטן כשהיית ילד קטן??
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים צודק... שחור מרובע זה באמת קצת ילדותי... היית שייך אולי לכת השטן כשהיית ילד קטן?? חח רק עכשיו שמתי לב שכתבתי פוסידון כשבעצם התכוונתי לאפולו...
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים חח רק עכשיו שמתי לב שכתבתי פוסידון כשבעצם התכוונתי לאפולו... אני לא מבין איך שינית את הדעה שלך כל כך מהר... והפוסידון ילדותי??? עכשיו זה מסתדר!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.