פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים שלום אני מחפש כונן קשיח מהיר (הכי מהיר שיש והכי יעיל) בין 250 ל320 ג'יגה בייט בממשק SATA2 עם 16MB זכרון מטמון חשובה לי מאו המהירות של הכונן הקשיח כי כרגע יש לי ארדיסק SEGEAT ST3160023AS 160GB ממשק SATA 8MB זכרון מטמון והוא איטיט מאוד ויוצר לי צוואר בקבוק על המערכת. אז אנא התחשבו בעיקר במהירות ואני לא מדבר על ארדיסק שעושה 10 או 15 אלף סיבובים כי זה כמו שהבנתי ארדיסק לשרתים. ושמעתי שיש ארדיסקים בטכנולוגיית NQC שגורמת לזרועות קריאה וכתיבה של הכונן לעבוד יותר ביעילות אני לא יודע אם מהר יותר. בתודה מראש שגב שטובי
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים קודם כל שתדע שההארד דיסק תמיד יהיה הצוואר בקבוק של המחשב כיוון שהוא פועל על חלקים נעים וקצב ההעברה של מידע ממנו ואליו הוא הכי איטי.דבר שני קח 250/320 של WD או SAMSUNG עם 16 MB איפה פה הבעיה?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר אני רוצה לצמצם כמה שיותר את התופעה הזאת של צוואר בקבוקכרגע יש לי צוואר רצינילווינדוס שלי לוקח מעל דקה וחצי לעלות זה לא נראה לי הגיוני תסכים איתי שזה איטי במיוחד עם מערכת כמו שלי!!דבר שני אולי שווה לי לעשות RAID 0 כאילו להוסיף את הארדיסק שהמלצת בנוסף לזה שיושב אצלי כבר ?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים יש לי את הדגם הזהhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_428&products_id=5383הוא עובד בלי בעיה קניתי 2 כאלה ושמתי ברייד 0, ההבדל בביצועים ענקי, פעם היה לי צוואר בקבוק רציני כניסה לתיקיות, אתרים הכול איטי משהו פחד.גם פירמוט בערך שעה וחצי\שעתיים לקח לי, אחרי שקניתי 2 מאלה אין צוואר בקבוק מורגש והכול טס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.