עבור לתוכן

המלצה על HD

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש כונן קשיח מהיר (הכי מהיר שיש והכי יעיל) בין 250 ל320 ג'יגה בייט בממשק SATA2 עם 16MB זכרון מטמון

חשובה לי מאו המהירות של הכונן הקשיח כי כרגע יש לי ארדיסק SEGEAT ST3160023AS 160GB ממשק SATA 8MB זכרון מטמון

והוא איטיט מאוד ויוצר לי צוואר בקבוק על המערכת.

אז אנא התחשבו בעיקר במהירות ואני לא מדבר על ארדיסק שעושה 10 או 15 אלף סיבובים כי זה כמו שהבנתי ארדיסק לשרתים.

ושמעתי שיש ארדיסקים בטכנולוגיית NQC שגורמת לזרועות קריאה וכתיבה של הכונן לעבוד יותר ביעילות אני לא יודע אם מהר יותר.

בתודה מראש שגב שטובי :hat:

פורסם

קודם כל שתדע שההארד דיסק תמיד יהיה הצוואר בקבוק של המחשב כיוון שהוא פועל על חלקים נעים וקצב ההעברה של מידע ממנו ואליו הוא הכי איטי.

דבר שני קח 250/320 של WD או SAMSUNG עם 16 MB איפה פה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לצמצם כמה שיותר את התופעה הזאת של צוואר בקבוק

כרגע יש לי צוואר רציני

לווינדוס שלי לוקח מעל דקה וחצי לעלות זה לא נראה לי הגיוני תסכים איתי שזה איטי במיוחד עם מערכת כמו שלי!!

דבר שני אולי שווה לי לעשות RAID 0 כאילו להוסיף את הארדיסק שהמלצת בנוסף לזה שיושב אצלי כבר ?

פורסם

יש לי את הדגם הזה

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_428&products_id=5383

הוא עובד בלי בעיה קניתי 2 כאלה ושמתי ברייד 0, ההבדל בביצועים ענקי, פעם היה לי צוואר בקבוק רציני כניסה לתיקיות, אתרים הכול איטי משהו פחד.

גם פירמוט בערך שעה וחצי\שעתיים לקח לי, אחרי שקניתי 2 מאלה אין צוואר בקבוק מורגש והכול טס.

פורסם
  • מחבר

סבבה לקחתי לצומת ליבי... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים