פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים חיפשתי IQPC , LOGICPC אין שם למשהו יש חנות שיש את זה במלאיעדיפות לאזור המרכז?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים חיפשתי IQPC , LOGICPC אין שם למשהו יש חנות שיש את זה במלאיעדיפות לאזור המרכז?יש 20A1Phttp://skypc.co.il/pl_product~LH-20A1P~16~0.htm
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים תגיד אתה בסדר? הבנאדם מבקש במפורשות את S ואתה נותן לו P בגלל זה ציינתי שזה P, מאיפה לי מה ההבדל.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים בדקת ספציפית מול LOGICPC? אני שבוע שעבר הזמנתי משם אחד... קיבינימט, רק שלא ישלחו לי את ה-P.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים בדקת ספציפית מול LOGICPC? אני שבוע שעבר הזמנתי משם אחד... קיבינימט, רק שלא ישלחו לי את ה-P.סתם שאלה - אני לא כ"כ מבין בזה, מה בדיוק ההבדל בין P ל S?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים סתם שאלה - אני לא כ"כ מבין בזה, מה בדיוק ההבדל בין P ל S?P = PATA (שזה החיבור IDE הרגיל)S = SATA
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים בגלל זה ציינתי שזה P, מאיפה לי מה ההבדל.אם אתה לא יודע מה ההבדל עדיף שלא תמליץ בפעם הבאה. ה-P נמכר בכל מקום.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר בדקת ספציפית מול LOGICPC? אני שבוע שעבר הזמנתי משם אחד... קיבינימט, רק שלא ישלחו לי את ה-P.כן התקשרתי ואמרו לי שאין במלאי ואמור להגיע מתישהוא..
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים לאף אחד אין במלאי (ואף פעם לא היה להם), אולי באיזו חנות שכונתית שלא הייתי מתקרב לשם.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אם אתה לא יודע מה ההבדל עדיף שלא תמליץ בפעם הבאה. ה-P נמכר בכל מקום.אוי זו הגישה?אמרתי שיש את ה P והבאתי לינק - לא המלצתי לו על כלום.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים שאלה טובה, לכמה חנויות זה "כן" היה והתברר שהם סתם פרסמו שיש להם S והם בעצם מכרו את גירסת ה P
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים ולמה אתה לא מצטט את המשך המשפט שלי? בשבילי היא חנות שכונתית היו כמה חנויות שמכרו אותו, אולי עדיין יש אבל אילו לרוב חנויות שכונתיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.