פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים כל כמה זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ובד"כ מתקבלת שגיאה אחרי: "L2TP authentication fail" ורק אחרי מספר נסיונותהוא מצליח להתחבר.קצת פרטיםlinksis wrt54gl (קשוחה מקורית) terayon tj715bezeqint account קודם כל, למה יש בכלל התנתקויות? הבנתי שבקשוחה הדיפולטית הl2tp אמור לעבוד טובאיך אפשר לבדוק מי הגורם לבעיה?תודה!!
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים יש לי אותו ראוטר גם קושחה מקורית רק על PPPOE כשלי הוא אמר את ההודעה הזו: PPPOE AUTHENTICATION FAILED זה היה כי בטעות, אחרי שיחזור קונפגירוטציה וריסט - הכנסתי שם משתמש וסיסמא לא מתאימים. אבל אם לך זה מתחבר אחרי כמה ניסיונות, אין לי מושג...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים יש לי את אותו Router (עם הקושחה המקורית) וגם לי יש חשבון בבזק.לפעמים כשאני מוריד ב Bitcomet אני שם לב שה Router לא מגיב. (אני עושה לו Ping ומקבל Request time out).בדרך כלל כיבוי והדלקה של ה Router פותרים את הבעייה.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אני מחובר דרך PPoeבדיוק קראתי בפורום את הדיון הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278169.msg2452973#msg2452973והסבר איך לשנות בחזרה את החומרה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277863.msg2446082#msg2446082
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר יש לי את אותו Router (עם הקושחה המקורית) וגם לי יש חשבון בבזק.לפעמים כשאני מוריד ב Bitcomet אני שם לב שה Router לא מגיב. (אני עושה לו Ping ומקבל Request time out).בדרך כלל כיבוי והדלקה של ה Router פותרים את הבעייה.זה לא המקרה, הראוטר ממשיך לעבודץלא מתחברים לבזק ב L2TP!!!!!!אתה צריך לשנות ל PPPOEאיך הגעת למסקנה שאני מנוי ב adsl?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מודם טריון זה בכבלים...חחח bezeqint account, זה אומר שהוא מנוי בבזק בינלאומי, שכידוע מספקים שירותי אינטרנט גם לכבלים. לדעתי הבעיה שלך היא מול ספק האינטרנט, תשאל אותם מה יכולה להיות הבעיה שאתה מקבל שגיאת אותנתטיקציה 3 פעמים ואז מתחבר, אולי יש להם בעיה. אם זה לא עזור, תנסה לעדכן קושחה באמת, או לשנות ל PPTP
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים או.קיי.ניסית לשנות בראוטר למצב PPTP?ניסית לעדכן לו FIRMWARE?לאפס ולהגדיר הכל מחדש?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר לבזקבינלאומי יש שרת PPTP?בקשר לעדכון קושחה, הבנתי שזו הקשוחה היחידה שעובדת עם ה L2TP בארץ - או שאני טועה?לאפס ולהגדיר מחדש - לא רואה איך זה יכול לעזור
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים גם לי זה קרה, לא עם הקושחה המקורית אבל עם TOMATOהפתרון הפשוט ביותר הוא לעבור לחיבור ללא חייגןבזק בינלאומי גם עושים את זה בכיף ובלי בעיות
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר הנציג של בב"ל טען שמאחר ולא מתבצע ניתוק מלא על ידי הראוטר (שכן הניתוק לא יזום) אז השרת שלהם חושב שאני עדין מחובר ולכן אני מקבל שגיאת התחברות (משהו כזה ) בכל מקרה, מה הערכים שעלי להכניס בחיבור PPTP (כתובת IP / מסכת רשת / gateway)
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים הוא צודק, גם לי יש את אותו ראוטר בחיבור כבליםהבעיה היא כאשר החיבור שלך מתנתק מהאינטרנטצריך לחכות בין 5 -3 דקות עד שבזק בינלאומי מזהים שהתנתקת ומאפשרים לך שוב להתחברזה קורה רק שמחוברים דרך ראוטר.בקשר לניתוקים יש סיכוי שזה בגלל המודם שלך כבר קרו לי מצבים שהוא לא אהב לעבוד עם ראוטרים,הייתי ממליץ לך להתקשר לכבלים שיחליפו לך אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.