עבור לתוכן

מארז + ספק ,התקציב הוא... המינימום שמתאים

Featured Replies

פורסם

המחשב שאני קונה הוא:

Gigabyte GA-965P S3 Rev(3.3)

E2160

Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 256 Pci-e

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT

WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS

כמו שאפשר לראות, מחשב דל תקציב, ואני מתכנן OC, לא משהו מטורף :silly: , אני לא הולך לנסות להגיע ל 500 FSB, אבל 400 בהחלט כן.

אבל, אני לא באמת יודע איזה ספק אני צריך בשביל לעשות זאת, עצתכם ? ראיתי שהרבה המליצו על ה Enermax Noisetaker 370W.

אני לא אוכל להסתפק בפחות ?

אה, ואני גם צריך מארז, לא אכפת לי איך הוא נראה, אבל שיהיה סביר, מבחינת זרימת אוויר וכל שאר הדברים האלה שאתם מבינים בהם יותר ממני, המחיר יותר קריטי לי מהרעש.

פורסם

זה יתאים-http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2146

פורסם
  • מחבר

מה אם עוד חוות דעת, כולם מסכימים ? :yelclap:

פורסם

במינימום תקציב זאת האופציה הטובה ביותר. ספק זול וטוב יעלה 200-250, מארז כזה של HEC לבד עולה בסביבות 230, אז לא תרוויח כלום מלקנות אותם בנפרד.

OT: ה-HD שלקחת לא ממש משתלם. תראה אם אפשרות לשדרג ל2500KS או 2500AAKS של WD.

נ.ב: ניצן בבקשה תלמד לשים לינק נורמלי. למה לא לעשות אותו לחיץ? :nixweiss: תן רווח בין המפשט שלך ללינק ויהיה טוב. אני מעיר לך רק בגלל שכל ההמלצות שלך כאלה, וצריך להעתיק את הלינק ואז לפתוח בחלון\טאב חדש...

פורסם

במינימום תקציב זאת האופציה הטובה ביותר. ספק זול וטוב יעלה 200-250, מארז כזה של HEC לבד עולה בסביבות 230, אז לא תרוויח כלום מלקנות אותם בנפרד.

OT: ה-HD שלקחת לא ממש משתלם. תראה אם אפשרות לשדרג ל2500KS או 2500AAKS של WD.

נ.ב: ניצן בבקשה תלמד לשים לינק נורמלי. למה לא לעשות אותו לחיץ? :nixweiss: תן רווח בין המפשט שלך ללינק ויהיה טוב. אני מעיר לך רק בגלל שכל ההמלצות שלך כאלה, וצריך להעתיק את הלינק ואז לפתוח בחלון\טאב חדש...

מחזק בקשר לHD.

בקשר ללינק אני יודע אבל כותב מהר חלק יוצא ככה וחלק ככה אז אני יקפיק יותר בשבילך/כם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל מה אם אני מוגבל רק למה שיש בKSP ? ראיתי שם את המארז, אבל אין שם את הספק שהמלצתם עליו. כן ראיתי שם את:

‏450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin‎

של HEC באותו מחיר פחות או יותר, זה מספיק קרוב ?

ובקשר לכונן הקשיח, אני יודע ש 160 זה לא בדיוק הכי משתלם, אבל מכיוון שכבר עכשיו אני הרבה מעבר לתקציב, העוד 80-90 בשביל לשדרג ל 250 הם קריטיים עבורי, וגם מי שישתמש במחשב בכל מקרה לא יצטרך קיבולת כזאת בזמן הקרוב.

פורסם

יש FSP 400PN ו450PN, הם יהיו עדיפים על HEC 400TRT.

אבל אני לא יודע אם זה משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים