עבור לתוכן

שאלה בקשר לעלילה של Half Life 2

Featured Replies

פורסם

היה לי משעמם אז החלטתי שוב לסיים את המשחק (פעם שלישית) ואני לא הבנתי עדיין כלום מהעלילה.

מה האיש הזה רוצה בהתחלה ומה הוא רוצה בסוף?

ומה הקשר של האנשים שהשתלטו על העולם?!

מה הקשר של איליי (הכושי בלי הרגל) והבת שלו בכלל? (או שהוא סתם מדען שמנסה לעזור :-\...)

אני רק יודע שהאיש הזה שמופיע על ההתחלה ובסוף היה גם ב-hl הראשון והוא היה משקיע בפרוייקט הזה בהתחלה

של hl שהיה ניסוי שנכשל ואז באו חייזרים וכו'...

ראו אותו רק פעם אחת בכל ה-hl הראשון נדמה לי וזה היה בהתחלה, טיפה אחרי שהניסוי שנכשל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

פורסם

ראו אותו רק פעם אחת בכל ה-hl הראשון נדמה לי וזה היה בהתחלה, טיפה אחרי שהניסוי שנכשל.

G-Man מופיע גם בתחילת המשחק, כאשר אתה נוסע בקרונית- אתה יכול לראות אותו בקרונית שנוסעת במקביל אליך לכיוון ההפוך.

מה שמוזר כאן, הוא שלמרות זאת ה-G-Man מגיע לפניך למעבדות וניתן לראות אותו מדבר עם אחד המדענים בחדר סגור.

אם יש משהו שעדיין לא הבנת מהקישורים הנ"ל- אני אשמח לפרט.

ותעשה טובה לאנושות, השם של המשחק זה Half Life.

פורסם

קודם כל, רואים את ה-G-Man בהרבה מקומות במהלך המשחק, לא רק בהתחלה ובסוף...

חוץ מזה, יכול להיות שיש יותר מ-G-Man אחד (תזכור גם שכל השומרים ב-HL1 נראים אותו דבר, וגם כל המדענים נראים כמו רק 3 מדענים שונים).

פורסם

קודם כל, רואים את ה-G-Man בהרבה מקומות במהלך המשחק, לא רק בהתחלה ובסוף...

נכון. יש פורום שמציג תמונות מ-HL2 של כל המקומות בו ניתן למצוא אותו.

אני זוכר שבעבר מצאתי גם אתר שרשם היכן ניתן למצוא אותו ב-HL1.

חוץ מזה, יכול להיות שיש יותר מ-G-Man אחד (תזכור גם שכל השומרים ב-HL1 נראים אותו דבר, וגם כל המדענים נראים כמו רק 3 מדענים שונים).

נשמע ממש לא הגיוני, אני בטוח שאם החבר'ה של valve היו רוצים לעשות יותר מ-G-Man אחד הם היו מראים לנו את ההבדל (מראה שונה מעט או קול שונה).

דבר שמחזק את זה הוא שאין זכר ב-HL2 ליותר מ-G-Man אחד. במקרה והתאוריה שלך הייתה נכונה, לזנוח קו עלילה מעניין כזה ולהפוך אותו ל-G-Man אחד יהיה מטופש מאוד.

G-Man בניגוד למדענים הוא דמות ראשית וייחודית שלא נועדה לתאר קבוצה של "אנשי עסקים מסתוריים", אלא את G-Man בלבד.

פורסם
  • מחבר

למה קוראים לו G-Man ואיפה זה כתוב?

כן, ולא סיימתי את HL1 רק את 2...חבל כי HL1 משחק מעולה.

סיימתי את המשחק שאתה משחק את אחד השומרים (שוטר כזה) ב-HL1, יש גם בחבילה

משחק שאתה משחק את אחד החיילים קוראים לו "אופוסינג פורס" משהו כזה... וזה גם יפה ניראה לי סיימתי גם אותו, אבל את המקורי הראשון

האורגינל לא סיימתי, התחלתי לשחק והפסקתי באמצע משום מה :\

עריכה:

ד"א באחד ההמשחקים שבחבילה (זה שאתה משחק שוטר או חייל) רואים את פרימן מת באיזה קטע של המשחק :)

ועוד משהו אחרון, מה הוא רוצה בסוף של HL2...???

פורסם

למה קוראים לו G-Man ואיפה זה כתוב?

G-Man אף פעם לא הזדהה במשחק, או נאמר השם שלו.

מה שכן יודעים הוא שהשם של קובץ המודל של הדמות הוא G-Man.

היו השערות לגבי ה-G בשם, לכיוון של Government Man (איש ממשלה)... אבל הכל עדיין תחת מסתורין.

ד"א באחד ההמשחקים שבחבילה (זה שאתה משחק שוטר או חייל) רואים את פרימן מת באיזה קטע של המשחק :)

קודם כל המשחק בו אתה משחק שוטר הוא Blue Shift.

המשחק בו אתה משחק חייל הוא Opposing Force.

התכוונת למשחק opposing force במה שרשמת, אבל לא רואים אותו מת, אלא מעולף.

העלילה של המשחק מתרחשת במקביל לזמן בו התרחש האסון ב-HL1 בבלייק מסה, לכן-

אם היית משחק ב-HL1 היית מגיע לקטע בו החיילים שובים אותך ונושאים אותך למקום אחר. זה בדיוק הקטע שאתה ראית, רק מהצד של החיילים הפעם.

ועוד משהו אחרון, מה הוא רוצה בסוף של HL2...???

מה הוא רוצה? בטוח לא מה שגורדון מנסה להשיג...

בדיוק כשאתה מתקרב לעצור את דר' ברין, הוא מופיע ועד כמה שאני זוכר הוא משבח אותך בציניות על הנסיון שלך ונותן עוד אחת מההרצאות שלו בנושא "מה שחייב להיעשות יעשה, אתה לא מבין שאתה בדרך הלא נכונה?"

**דרך אגב, הסוף של HL1 מסתיים גם הוא עם התערבות של G-Man.

בקיצור- תמשיך את העלילה עם Episode 1, כי בקרוב יוצא Episode 2 8)

פורסם
  • מחבר

התכוונת למשחק opposing force במה שרשמת, אבל לא רואים אותו מת, אלא מעולף.

העלילה של המשחק מתרחשת במקביל לזמן בו התרחש האסון ב-HL1 בבלייק מסה, לכן-

אם היית משחק ב-HL1 היית מגיע לקטע בו החיילים שובים אותך ונושאים אותך למקום אחר. זה בדיוק הקטע שאתה ראית, רק מהצד של החיילים הפעם.

תודה.

הבנתי למה קוראים לו G-Man.

ולגבי הציטוט, נזכרתי בקטע שהחיילים סוחבים אותך ואז אתה מוצא את עצמך בלי נשקים, אני זוכר כי ראיתי את אח שלי משחק שהייתי ילד קטן

הסתכלתי איך הוא סיים את המשחק (1998?...הייתי בן 9)

ואם יש לי HL2 את החבילה המקורית (חבילת ה-Bronze) אני מקבל חינם את Episode1? ואם כן מאיפה?

פורסם

אני לא חושב שמקבלים את Episode 1 בחינם.

אבל ב-9 לאוקטובר יוצאת חבילת ה-Orange Box שתכלול בין היתר את HL2+episode 1+episode 2.

(מי שכן- ATI מחלקים את Episode 2 בחינם אם אני לא טועה למחזיקי הכרטיסים שלהם...).

פורסם
  • מחבר

טוב תודה בכל מקרה...והאם אתה ה-G-Man המסתורי? או לפחות המדובב שלו :P

פורסם

חששתי שנאלץ להגיע לנושא הזה...

צר לי, אך יש שאלות שלא אמורות להישאל. ולכן- אתה לא מותיר לי שום ברירה.

צפה היום בחצות לחיילי קומביין.

וכן כן! אל תסתכל לכיוון הדלת- אנחנו יודעים איפה אתה גר.

פורסם
  • מחבר
:lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים