פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים קניתי אותו עם מחשב חדש ואני זוכר שמאז הפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב אז הוא הרעיש - רעש כמו במחשבים ישנים שהם חושבים.הרעש הוא בעיקר בהדלקת המחשב או שאני ממש מעמיס עליו.אני לא מבין למה זה , במחשב הקודם שלי זה לא היה ככה.
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים yesh li oto kibalti etmol hu shaket meodBTW i can plug it to sata power and normal molex power which better?
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים יש לי במחשב את ה-320GB KS, ובחיים לא שמעתי רעש שיכולתי בוודאות לשייך אליו, הקירורים של המעבד ושל הכרטיס מסך רועשים הרבה יותר. אגב, Black-Hawk, משהו מוזר בחתימה שלך
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים יש לי במחשב את ה-320GB KS, ובחיים לא שמעתי רעש שיכולתי בוודאות לשייך אליו, הקירורים של המעבד ושל הכרטיס מסך רועשים הרבה יותר. אגב, Black-Hawk, משהו מוזר בחתימה שלך you right i was in news group in past i will update it and please answer i can plug it to sata power and normal molex power which better
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים you right i was in news group in past i will update it and please answer i can plug it to sata power and normal molex power which better i don't know for sure, but i think it doesn't really matter to which one you plug the HD, as long as it's working
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.