פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים הכנתי קובץ אימג' (ISO) של דברים חשובים שליועכשיו אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD+DL וכל העסק הוא בערך 100 מ"ב מעל מה שיש בדיסק!האם יש דרך לצרוב את הקובץ על הדיסק?אני לא יכול לחלק את הקובץ לשניים!תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים אתה לא יכול, מה שכן אתה יכול לנסות לכווץ את כל הקבצים ב winrar, אולי זה יחסוך לך את ה 100MB האלו.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר זה מה שאני יעשה אם לא תהיה לי ברירה!ועוד שאלה קטנה שאני בודק תדיסק רשום לי שיש בו 8.01GB זה בסדר?לא צריך להיות יותר?
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר אם הכל נכשל אתה יכול לנסות SHORT LEAD OUT או OVERBURNאתה יכול לפרט קצת על SHORT LEAD OUT??ואני לא יודע אם אני יוכל לעשות OVERBURN כי מדובר על הרבה מעבר לשטח של הדיסק
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים אפשרות שמקצרת את הסגירה של הדיסק ומוסיפה 12 מגה בצריבת CD אם זה פרופורציונלי אז ב8.5 גיגה אמור להתפנות לךכ144 מגה. החיסרון - לא כל הכוננים יוכלו לקרוא אותו ולא כל הצורבים והמדיות מסוגלים לצרוב כך.
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים נרו -> FILE -> OPTIONS -> EXPERT FEATURES->GENERATE SHORT LEAD OUTאני ממליץ לך לגבות מחדש את החומר בצורה שהוא יכנס נורמלי לדיסק אם המידע שם חשוב לך כל כך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.