עבור לתוכן

ET:QW BETA 2

Featured Replies

פורסם

טוב שיחקתי...הגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים רץ חלק מאוד !

המשחק דומה לבאטלפילד...10 דקות שיחקתי וידעתי שזה לא בשבילי...מחקתי את המשחק...

• תגובות 66
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכל אלה שנתקלים בשלב התאמת החומרה לדרישות - בעיה לזייף את המצב ולטעון שיש לכם C2D ו 8800 עם 4 ג'יגה ברעם? :nixweis:

פורסם

"Only Subscriber keys remain"...

:pissed:

פורסם

לא אמרתי ש X1950 יותר טוב אמרתי ש 8800 לא מנוצל עם המחשב שלי אז זה לא היה משנה אם הייית קונה X1950.

מישהו סגר לי את ההורדה בלילה :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: אמרתי להם לא לסגור והם סגרו >:(

פורסם

טוב שיחקתי...הגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים רץ חלק מאוד !

המשחק דומה לבאטלפילד...10 דקות שיחקתי וידעתי שזה לא בשבילי...מחקתי את המשחק...

כן גם לי רץ חלק על הגרדות מקסימליות

והמשחק מסובך אחושרמוטה בהתחלה, צריך זמן ללמוד אבל משחק חביב, יש בו הרבה דברים דומים מET

פורסם

זה כמו מוד ל ET שיש בו גרפיקה משופרת ודומויות אחרות, רק הגדילו הכל בכללי לא הוסיפפו הרבה :-\ לפחות זה מה שהבנתי מקריאה, יש בו באגים כמו ב ET הרגיל?

פורסם

לכל אלה שנתקלים בשלב התאמת החומרה לדרישות - בעיה לזייף את המצב ולטעון שיש לכם C2D ו 8800 עם 4 ג'יגה ברעם? :nixweis:

ולשחק על 5 fps? :[

פורסם
  • מחבר

זה כמו מוד ל ET שיש בו גרפיקה משופרת ודומויות אחרות, רק הגדילו הכל בכללי לא הוסיפפו הרבה :-\ לפחות זה מה שהבנתי מקריאה, יש בו באגים כמו ב ET הרגיל?

בכלל לא הדבר היחידי שדומה בין זה לבין ET זה הסוגי תפקיד כל שאר המשחק שונה לגמרי קצת מזכיר את BF2142. ואחרי כמה שעות משחק לדיתי זה משחק ממש טוב גראפיקה דיי טובה סאונד אבל הכי חשוב שהוא מאוד זורם ולבנתיים אנשים משחקים בשביל ה-OBJECTIVE ולא סתם בשביל ה-FRAGS דבר שמוביל למשחק קבוצתי וזה הופך את המשחק למהנה מאוד.

חוץ מזה מישהו עוד נתקל בבעייה עם ה-AA כל פעם שאני ימפעיל את המשחק עם AA המשחק פשוט מתרסק בחזרה לשולחן עבודה.

פורסם

***** :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed::bash: :bash: :bash:

פורסם

סעמקקקקקקק

אתמול נרשמתי קיבלתי סידיקי

היום באתי להתקין הכנסתי את הסידיקי ופתאום זה רושם לי שיש כבר אנשים על הסידיקי הזה, יאללה מה זה החרא הזה

פורסם

סעמק, תמיד אני מפספס את הדברים האלה! :s07:

יש למישהו CDKEY שהוא לא צריך?

פורסם

סעמק' date=' תמיד אני מפספס את הדברים האלה! :s07:

יש למישהו CDKEY שהוא לא צריך?

[/quote']

לא, כולם זונות :P

פורסם

NNNNNOOOOOO!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

תגידו תודה יש לי KEY אבל אני לא מצליח להוריד :-X מצאתי טורנט שעובד בעזרת השם הוא יחזיק עד מחר בבוקר, גם שם המהירות לא עוברת את ה 50K :pissed: אני לא מבין איך חבר שלי הוריד על 300K.

יכול להיות שאני אתן את ה KEY שלי אחרי כמה ימים אבל לא בטוח (לא אהבתי כל כך את ET).

פורסם
  • מחבר

תוריד עם התוכנה של FILEPLANET תבחר את השרת הבריטי הייתי בתור איזה חצי שעה אבל ההורדה הייתה ממש מהירה בין 250-300K.

בכל מקרה קח קישור לעוד טורנט: http://www.speltorrents.se/details.php?id=552 לא בדקתי אותו אבל אנשים אומרים שהוא מהיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים