פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים לפני כחודש וחצי קניתי מחשב בלי כרטיס מסך..שסמכתי על הכרטיס המובנה של ASUS M2A-VM HDMIעכשיו קניתי 1950XT והתקינו לי אותו בSKYPC ואני לא מצליח להתקין את הati display driverוהוא כותב לי setup was unable to complate the installation try to setup your disply adapter with standard vga driver before running setupעכשיו שהתקינו לי את ה1950XT הוציאו לי את המובנה של הASUS (אני חושב) יכול להיות שזה הבעיה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים לא הסירו את המובנה. אני חושב שהבעיה היא בדרייברים של הלוח אם.קודם כל בשביל לבדוק אם הכרטיס מסך שלך מזוהה בצע את הפעולות הבאות: קליק ימני על my computer ובחר ב properties. של תבחר בלשונית hardware ושם ל device manager. מרשימה תבחר ב display adapters ןתבדוק אם ה x1950 מופיע שם.אם לא כנראה שזה מקור הבעיה. אם הוא כן מופיע הייתי ממליץ בכל מקרה להוריד ולהתקין את הדרייברים הכי חדשים של לוח האם שלך ולהתקין אותם.אני מניח שמותקנים לך כבר הדרייברים של ATI בגלל כרטיס המסך המובנה. קודם הייתי מסיר אותם ורק אז מנסה את מה שכתבתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.