עבור לתוכן

בעיה בצריבת דיסקים, כונן לא מזהה

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש שאני אכתוב לכם אותה ותנסו לעזור לו לפתור אותה -

יש לו 3 סוגי דיסקים שונים בבית, 700 מגה שכשהוא מכניס אותם אז זה עובד טוב ויפה, דיסקים של 870 מגה, שכשהוא מכניס אותם זה מראה לו תמיד שיש בהם רק 700 מגה פנויים...

ודיסקים של 4.2 ג'יגה, שכשהא מכניס אותם זה כותב לו כאילו אין דיסק בכונן, יעני לא קורא אותם.

שכשהוא מנסה לצרוב בדיסק תוכנה בגודל 704 מגה, על דיסק ששוקל 870 מגה (שלהזכירכם זה מראה לו כאיל ויש רק 700 מגה פנוי), ובהגדרות הוא קובע שגם אם גודל הקובץ חורג מגודל הדיסק, אז זה עדיין יצרוב, זה בכל זאת עושה לו שאין מספיק מקום בדיסק ולא נותן לו. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה?

סוג הכונן:

HL DT ST CD-RW GCE-8523B

ועוד אחד של NEC DV-5800C

תודה רבה (בשמי ובשם חברי :lol:)

פורסם

תראה NEC ידועה כבר בתור צורבים או דיודי שהם לא קוראים חלק מהדיסקים. או שהם כן קוראים אבל אחרי כמה זמן לא קוראים חחחחחח . לכן מציע לך זריז להחליף את NEC בחברה אחרת אם זה אפשרי. אני גם קניתי את הדגם החדש שלהם והוא לא קרא לי דיסקים דיודי. והחליפו לי לחדש והוא עבד טוב רק שבוע אז הלכתי לחנות נתתי אממ... :bash: ואז החליפו לי לחברה אחרת ומאז הכל מצוין.

פורסם

(אני החבר)

אני לא בטוח שזה NEC... כשחיפשתי במנהל התקנים איזה סוג צורב יש לי אז סתם ניחשתי משם כי היו רשומים איזה 4 X_X

אם מישהו יכול לומר לי בדיוק איך בודקים מה סוג הצורב שלי אז אני אודה לו מאוד :)

פורסם

תוריד את התוכנה EVEREST [יש אותה כאן בהורדות ומשם אתה יכול לראות] בתוכנה הזאת אתה יכול לראות את כל רכיבי המחשב.

פורסם

אתה מתכוון לעמוד ההורדות בנמצא במדורים? כי חיפשתי שם את התוכנה ולא מצאתי :-[

אפשר לינק בבקשה? תודה.

פורסם

תודה, אני חושב שכונן F זה כונן הצריבה שלי, אבל שוב זה מראה לי 2 סוגי צורבים אני חושב X_X (ה-NEC והHL-DT-ST הזה :S)

hwzoneak2.png

פורסם

במחשב כמה כוננים יש לך? 1 ו 2?

פורסם

יש לי אחד שאני מכניס אליו את הדיסקים, ועוד אחד שמשמש אותי לצריבה.

פורסם

אז יש לך דיודי בלבד? והשני צורב בלבד? אז באיזה משנהם עושה לך בעיות?

פורסם

הצורב משום-מה....

למה שאני אנסה לצרוב דיסק על הכונן שבו אני מכניס דיסקים בשביל לשחק במשחקים? |:

פורסם

אז הצורב עושה בעיה. אז איזה חברה הצורב אתה לא יודע? תסתכל עליו יש עליו שם? אתה יכול לפתוח את המארז ולראות למעלה יש מדבקה אם שם החברה וכו.. וכו..

פורסם

רשום עליו LG באמצע.

משמאל רשום 52x24x52x

ומימין יש משהו שנקרא כמו סמל, רשום עליו DISC ובקטן יותר rewritble

פורסם

על הצורב כתוב LG? אז למה מהתחלה לא הסתכלת. אז ישלו בעיה אם יש אחריות תממש.

פורסם

יש לו אותו כבר 4 שנים... אני אתפלא מאוד אם האחראיות עוד תקפה...

פשוט זאת הפעם הראשונה שאני שם דיסק של יותר מ870 מגה ורואה שהצורב לא קורא אותו והפעם הראשונה שאני מנסה לצרוב קובץ ששוקל יותר מ700 מגה ורואה שהוא לא ניתן לצריבה...

חוץ מזה איזה טמבל אני יצא אם יגלו בעצם שהצורב פשוט ישן ושהוא לא יודע לצרוב בכלל מעל ל700 מגה ואני לא ידעתי את זה כי אף אחד פה לא אמר לי קודם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים