פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים אני צריך קירור למארץ למרות שאין שם חור לעוד מאוורר אבל נראה לי אני יעשה חור שיהיה אפשר להכניס את המאוורר לשם אפשר עצות איך לעשות חור במארז?והציעו לי מאוורר של COOLER MASTER לא יודע איזה דגם זה מאוורר למארז ב 30 שקל שווה?תודה לעזורים.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים איזה מארז יש לך? איך מסודרת הסירקולציה ?המאווררים של CM נחשבים לטובים..כמובן תלוי בדגם...
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר בסדר קניתי מאוורר 80 של cm אני ישים אותו מול המאוורר של המעבד זה בסדר?
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים איזה מארז יש לך? איך מסודרת הסירקולציה ?המאווררים של CM נחשבים לטובים..כמובן תלוי בדגם...
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר הוא הצד האחורי של המארז... ויש את הספק של אנרמקס שמוציא אוויר ולוקח אוויר ויש מאוורר של המעבד שלוקח אוויראז איפה לשים תמאוורר הזה? שהוא יוציא או יכניס?
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים המאוורר של המעבד והספק לא ממש מעניינים..תתקין את המאוורר בחלקו הקידמי תחתון של המארז...שיכניס אוויר..אמור להיות שם הכנה למאוורר..
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר אני עושה החלק הצדדי מול המעבד אבל זה קשה מאוד לעשות חור בדבר הזהו וגם זה יוצא מגעיל שעושים ידנית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.