פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים יש לי SOLDIERויש לי WHITESOLDER שיורש מSOLDIERיצרתי במהלך הריצה אובייקט של מערך:public Soldier[] soldier.12.ולאחר מכן עשיתיfor (int i = 0; i < 12; i++) { soldier1 = new WHITESOLDIER() 1{הוספתי את ה מספר 1 שיהיה נוח לעין עכשיו מפה הכל רץ סבבה,אבל עכשיו הגעתי לקטע בתוכנית שאני רוצה להרוג את החייל במקום ה5 למשל או כל מקום אחר ואני רוצה ליצור במקום שלו ספציפי במערךSOLDIERKING שיורש מSOLDIER גםאז אני עושה:White_king whiteking; whiteking = new White_king();הכל רץ סבבה עד לפה soldier1[2] = whiteking;הבעיה היא שהוא לא מזהה את הסולדיר בתור מלך הוא עדין מזהה אותו בתור WHITESOLDIERאיך אני יכול להעתיק אליו שההתייחסות למקום הזה תהיה לחייל הלבן?
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים אי אפשר להבין את הקוד שלך.עשה טובה - תשתמש בכפתור "הכנס קוד" (הכפתור בצורת #) כדי שהקוד ייראה סביר.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר ublic Soldier[] soldier1; soldier1 = new Soldier[12] for (int i = 0; i < 12; i++) { soldier1[i] = new Red_soldier(); soldier1[i].soldier.Text = i.ToString(); }White_king whiteking; whiteking = new White_king();soldier2[number_of_soldier] = whiteking;
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים עכשיו זה מובן.כמו ש-SaarD אמר, אתה חייב ש-White_king יירש (לפחות) מ-Soldier (יכול גם לרשת מ-Red_soldier).
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר בסדר היסתדרתי תודה על העזרה חברה פשוט רציתילראות את החייל על הלוח ובגלל BRIBGTOFRONT לא ראיתי וחשבתי שהוא לא יוצר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.