פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים היילא יודע למה אבל פתאום התחיל לעשות בעיות(שלא היו קודם) הבעיה לא תמיד , אלא בעיה שקוראת לפעמים ברגע שמכניסים תרגום אז הסרט זז לאט(ונראה לי שזה קשור למעבד)כי ברגע שזה קורה המעבד על 100%זה קצת מוזר כי אף פעם לא קרה לי לפני . אני לא יודע למה ניסיתי לחפש משהו באינטרנט , אבל לא מצאתי משהו מיוחדמה שמוזר זה , שהבעיה לא קיימת בנגנים כמו vlc/gom player , רק ששם יש לי בעיה שהתרגומים הפוכיםמקווה לפתור בעזרתכם את הבעיהתודה!
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים פשוט תתקין VOBSUBזה יראה לך כתוביות כמעט מכל תוכנה, וגם הכתוביות נראות יותר טוב.http://www.afterdawn.com/software/dawnload.cfm?mirror_id=0&version_id=1286&software_id=382רק תוודא שהשם של הכתוביות תואם את השם של הסרט, ותפעיל את הסרט מאיזו תוכנה שאתה רוצה.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר טוב אז כרגע כשאני במסך מלא אז הכל בסדר אבלבכל דרך אחרת אז , הבעיה נשארתמה שזה יהיה זה מאמץ את המעבד ל100% כניראה vobsub פתר את זה ,אבל מה עם הבעיה הקודמת?אבל העניין הוא , שבדקתי במחשבים אחרים והכל בסדר.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר אוקיי אז יש לי את הגירסה החדשה ביותראבל שוב אותו בעיה , אין לי מושג למההוידאו מקרטע כשמכניסים תרגום , והא גם מקרטע בסרטים מסוימים (עברתי מ2.14 ל-2.22)רק להזכיר שהבעיה קיימת רק בתוכנה הזאת ולא ב-real/winamp/vlc/gom player וכו'כמו שאמרתי הבעיה התחילה לפני שבועיים , לא יודע אם יש קשר , אבל היה עידכון של divx אם אני לא טועה.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.