עבור לתוכן

סינון דואר זבל

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה נראה לי נפוצה אבל בכל מקרה לא מצאתי תשובה בפורום...

מה שקרה זה שאני במיוחד שיניתי את השם מתשמש שלי בבזק בינלאומי כדי לקבל כתובת דוא"ל חדשה, ולמרות זאת ברגע שנכנסתי לחשבון החדש קיבלתי תוך דקה 1000 הודעות זבל שנשלחו לכתובות דואר דומות לשלי... מה לא ברור לי זה איך הודעה שנשלחת לכתובת אחרת, אמנם דומה אבל עדיין, מגיעה אליי? ואיך אני מונע את זה... כבר נרשמתי לשירות אנטי-ספאם של בזק בינלאומי אבל אני לא יודע איך הוא....

אז אני אסכם:

1)איך אני מונע מההודעות האלה להגיע אליי?

2)איך השירות אנטי ספאם של בזק?

3)אני מתשמש במוזילה ת'אנדרבירד איך היא?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

גם אני לצערי נתקלתי בבעיה הזאת אבל אני לא מוכן לשלם לבזק עוד כסף על שירות אנטי ספאם

אני מחפש תוכנה שתתן פיתרון ממשי לזה למישהו יש המלצה?

פורסם

תפתחו חשבון gmail , זאת העצה הכי טובה שאפשר לתת לכם.

פורסם

:goodposting:

GMAIL זה חינם, יותר נפח תיבה וסינון ספאם אפקטיבי.

פורסם

אני מכיר בדיוק על מה אתה מדבר. יש לי תיבה בת כשנה בבזק בינ"ל שאף אחד, אבל אף אחד, לא יודע עליה, ואני מקבל איזה 70 הודעות זבל בחודש (האמת, היום זה כבר 70 בשבוע :)).

גם אני ממליץ על Gmail, אבל אם ממש בא לך להישאר בתיבת הספק שלך אתה יכול לחפש email client למחשב עם סינון spam מובנה. לפני כמה שנים עבדתי עם M2 של Opera והיה לו מסנן סביר (למרות שהוא היה תוכנה קצת מעצבנת). אני מניח שהיום קיימות אלטרנטיבות נוספות.

פורסם

אם אתה כ"כ תלוי בדואר של הספקית, ולא מוכן עדיין לעבור לג'ימייל

תעשה מה שאני עשיתי בזמנו (ממליץ לקרוא את הקישור הזה בכל מקרה)

אני אתמצת את זה :

"תכבס" את הדואר שלך בג'ימייל :

זה נורא פשוט - אתה יוצר הפניה דרך הספקית שלך (ללא השארת עותק בשרת) , שזורקת את כל המייילים שמגיעים לחשבון שלך > לחשבון דואר הג'ימייל שלך.

(את ההפניה אפשר לעשות באתר של הספקית, או באתר ה webmail שלה חייבת להיות אפשרות כזו,

ואם אין אז נציג שירות בטלפון יכול לעשות את זה בקלות בשבילך)

ככה כל המיילים שמגיעים לחשבון של הספקית שלך > קופצים לג'ימייל > נסרקים באנטי ספאם של ג'ימייל >

מגיעים לאווטלוק שלך (או לכל תוכנת דואר שאתה מעדיף) - נקיים מספאם ווירוסים.

(כמובן צריך להגדיר את הג'ימייל כ POP3 בתוכנה הזו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים