עבור לתוכן

מבקש המלצות למארז קטן ושקט במיוחד עד כ 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק להמלצות למארז שקט במיוחד, כך שהמחשב יוכל לעבוד בחדר ילדים גם בלילה. הדרישות והמגבלות להלן:

1) מארז כמה שיותר קטן. המחשב יכיל שני צורבי DVD, כנראה 2 כוננים קשיחים, את הלוח P35C DS3R עם מעבד Q6600 וקירור Infinity. קיים סיכוי ל OC קל בעתיד. כרטיס המסך יהיה כנראה LeadTek 8800 עם 640MB.

2) למארז לא צריכים להיות LED ים מאירים (לילה - שיהיה חשוך כמה שיותר) אך אם אין ברירה שיהיה.

3) שיהיה נוח לתפעול במידת הצורך (בלי ברגים), ושיכיל יציאות קדמיות של USB & audio.

4) אין צורך בספק, הספק שיהיה בו הוא Liberty 400W.

5) שיעשה את פעולת הקירור הדרושה (איוורור טוב שהרכיבים לא יתחממו) וכן שיהיו בו מסנני אבק (במארז הנוכחי שלי יש כמויות גדולות של אבק שמחייבות ניקוי פנימי פעמיים בשנה לערך).

6) המחשב נמצא במצב כזה שהדופן השמאלית (אם מביטים במארז לחזית) צמודה לקיר של שולחן (כלומר הדופן יחסית חסומה - יש מרווח של 1-2 ס"מ בין דופן המחשב לשולחן). אין כל כך אפשרות למקם את המארז במקום אחר.

7) בד"כ יש דברים (ניירת) על החלק העליון של מארז המחשב, אבל אם אין ברירה ויהיה מארז שדורש חורים מלמעלה, מעשה מאמץ לצמצם את מה שיש מעל המארז.

8) שיהיה עמיד קצת לילדים (הדלת הקדמית במארז הקודם נשברה די מהר מהשימוש הלא זהיר של הילדים שבינתיים למדו קצת להזהר).

והסכום בגדול עד 600 ש"ח אבל אשמח מאוד אם יהיה גם 300-350 (ראיתי את apollo אבל אין לי מושג עליו). אם יש משהו שעונה בדיוק על הדרישות וקצת יותר יקר ואין משהו אחר, לא להסס להמליץ, נשקול את האפשרות הזו גם.

מה דעתכם על האתגר ?

תודה רבה.

פורסם

ה-HUSH בכלל הגיע לארץ?

פורסם

אני חושב שעדיין לא, אבל בשבועיים הקרובים הוא בטח יגיע אם לא יהיו עיקובים (כמו השביתה בשדות התעופה).

פורסם

הייתי בארת של IQPC בשביל לתת את הקישור ל HUSH למישהו אחר אז גם את ה SOLO נתתי משם, לא בדקתי מחיר ;D

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצות.

ה HUSH נראה מעניין מאוד ויפה, כנראה אלך עליו כאשר יגיע לקראת סופ"ש הבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים