עבור לתוכן

דיסקים של Verbatim יפן/סין

Featured Replies

פורסם

4 דיסקים? למי איכפת מ 4 דיסקים? קנית לא מזמן 100 דיסקים :)

• תגובות 91
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

4 דיסקים? למי איכפת מ 4 דיסקים? קנית לא מזמן 100 דיסקים :)

אכן.... ;D

פורסם
  • מחבר

החלפתי את הדיסקים מסין בדיסקים מיפן באופיס דיפו-האם אני יכול להיות בטוח שהם אכן מיפן והם בעלי עמידות ואיכות שמירה על המידע הכי טובות

(עוד לא התנסיתי עם Verbatim והחלטתי לקנות דיסקים שלהם בעקבות המלצות שקראתי פה שהם הכי טובים)

מה זו התוכנה לזיהוי קודים של דיסקים שהראו פה?

הדיסקים שלהם באמת עמידים יותר?

מה זו התוכנה לבדיקת איכות הצריבה שמוזכרת פה?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.0

אני יכול להשתמש בה על מנת לבדוק את איכות הצריבה בכל הדיסקים שצרבתי או שהיא מיועדת לשימוש רק לאחר הצריבה?

פורסם

לדעתי תוצרת הודו עדיפה על סין

פורסם

חברה עדיף טיאוון.תריצו חיפוש בפורום.נעשו פה בדיקות ספציפית יפן מול טיאוון (וורבטים).הודו וסין פחות טובים.

פורסם

עזוב תפורום כאן זה קטן

תסתכל בחול יפאן שולטת

פורסם

הבעיה היא שלארץ מגיעה הספקה מסוימת לכן ביקרות מפה יותר אקטואליות. חוץ מזה האיכות של TY ירדה לאחרונה גם בחו"ל.חוסכים בעלויות יצור.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בדקתי באופיס דיפו - על כל האריזות של VERBATIM כתוב שהן מיוצרות ביפן או טיוואן ויש את ה"מדרגה" המפורסמת - 99% שמדובר ב-TY02 או 03 כנראה.

מה דעתכם על MEMOREX כמו כאן http://www.digitor.co.il/page.asp?id=140? בזמנו (VHS) הם נחשבו מעולים.

פורסם

בדקתי באופיס דיפו - על כל האריזות של VERBATIM כתוב שהן מיוצרות ביפן או טיוואן ויש את ה"מדרגה" המפורסמת - 99% שמדובר ב-TY02 או 03 כנראה.

מה דעתכם על MEMOREX כמו כאן http://www.digitor.co.il/page.asp?id=140? בזמנו (VHS) הם נחשבו מעולים.

אם הדיסקים של TY הם X16 הקוד יהיה TY03

TY02 זה של דיסקים במהירות X8

תעשה לעצמך טובה ואל תגע בדיסקים של ממורקס...

מנסיון אישי מר

פורסם

תודה - אזהר...

פורסם

או ! סוף סוף מישהו שכותב "אני אזהר" ולא "אני יזהר" כמו עילג ;)

פורסם

יזהר הקונה

פורסם

כשאתה בגוף "הוא", זה אכן "הוא יזהר", לעומת זאת כשאתה בגוף "אני (ראשון)", זה יהיה "אני אזהר", אם כי בדרך כלל התרגלתי לראות בפורום הזה אנשים שכותבים "אני יזהר" בלי קשר לסיטואציה, ולכן כל כך התפעלתי מזה ש-tmpusr כתב "אני אזהר" כמו שצריך ;)

פורסם

אכן שגיאה נפוצה.

תגידו מה בקשר לדיסקים של XEROX? קניתי כאלה כתוב שהם מיוצרים בטייוואן.

הם טובים?

פורסם

--- off topic ---

כשאתה בגוף "הוא", זה אכן "הוא יזהר", לעומת זאת כשאתה בגוף "אני (ראשון)", זה יהיה "אני אזהר", אם כי בדרך כלל התרגלתי לראות בפורום הזה אנשים שכותבים "אני יזהר" בלי קשר לסיטואציה, ולכן כל כך התפעלתי מזה ש-tmpusr כתב "אני אזהר" כמו שצריך ;)

תודה... בכל זאת, אני "מגרד" את ה-35 ( :o ) ולמדתי "לשון" הרבה לפני עידן ה-SMS, הטוקבקים והפורומים...

פעם עוד הייתי מעיר ומזדעזע מהעילגות ושגיאות הכתיב אבל אחרי שראיתי שזו מחלה של כמעט כל פורום טכנולוגי (או פקאצי לצורך העניין) - התייאשתי והשלמתי עם העניין.

הנה שתי דוגמאות לפורום ובלוג קצת אחרים (ילדים - לא להכנס! זה רק לאבא ואמא... שלא תקבלו הלם ממה שמצפה לכם שתגדלו):

--- Back 2 Topic ---

אז איך ה-XEROX באמת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים