עבור לתוכן

צריך המלצות לשדרוג מפרט קיים, השקעה בסביבות ה1200-1300 שח

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם. יש לי מחשב מזה חצי שנה והחלטתי לשדרג אותו בשביל להטיב את ביצועי המשחקים.

המפרט להלן

core 2 duo 6400

2 סטיקים של קינגסטון 667 1GB

gigabyte 945P-s3

PNY 8800GTS 640MB

הקירור למעבד הוא על בסיס המאוורר המקורי של אינטל

והקירור למארז הוא הקירור המובנה של מארז triton של גיגה בייט.

כרטיס קול מובנה

מאז שקניתי את המחשב נכנסו 6 משכורות והחלטתי לשדרג רכיבים

אשמח לקבל המלצות לשדרוגים בגבולות ה1200-1300 שח

נקודה חשובה, אני לא מעוניין לשדרג את ההארד דיסק (80 גיגה) משום שזה מספיק לי בהחלט - המחשב הוא כמעט לגמרי למשחקים וכתיבה.

אני לא אוגר פרקים של סדרות או סרטים ככה שאני מסתדר מצוין עם 80 גיג.

פורסם

הוא נראה כמו מחשב חדש. משהו לא בסדר איתו שאתה רוצה לשדרג אותו ?

לא כדאי לשדרג רק בגלל שיש לך כסף זה בעיקר בגלל שחלקי מחשב לא שומרים על הערך שלהם לאורך זמן ומעבדים את ערכם מאוד מהר. יש שאומרים שההשקעה הכי טובה במחשב זה על המסך כי הוא משרת אותך הרבה יותר זמן מאשר המחשב עצמו.

תחליט קודם ממה אתה לא מרוצה ואז אנשים יוכלו לתת לך המלצות מה לעשות עם הכסף שלך. אני בנתיים נתתי את הכסף למחשב שלי לאישתי שתשקיע אותו בקרנות נאמנות או בבורסה . אני מקווה שישער ממנו משהו אחרי הירידות האחרונות כי אני מנסה לגבש החלטה עכשיו.

פורסם
  • מחבר

מנהסתם השאיפה היא לקבל כמה שיותר ביצועים מהמערכת.

יצא לי לקבל את הרושם שבעזרת קירור יעיל יותר הפריים רייט במשחקים יעלה

והמחשב יהיה עמוס פחות.

אבל מצד שני מישהו זרק לי שה945 כצ'יפסט יהיה חלש מידי בשביל המפלצות של אוגוסט-ספטמבר (crysis, bioshock, world in confict)

אז אולי כדאי להשקיע בשדרוג האמא.

או שמצד שלישי אולי שווה לי לשדרג את כרטיס הקול שיוריד את העומס מהמעבד כי שלי הוא און בורד ?

ככה שאני מחפש המלצות למה כדאי לי לשדרג במערכת כדי להוציא את המירב

פורסם
  • מחבר

אממ ?

מישהו ?

עצות לגבי החוליה החלשה במפרט שלי ?

פורסם

הייתי רוצה לדעת מה הרקע שלך במחשבים.

כרטיס קול לוקח מהמעבד? בואנה אפשר לספור על יד אחת את הפעמים בהם המחשב נתקע לי והמוזיקה הפסיקה גם.... בכל אורך השנים גם עם הפנטיום 2 שהיה לי מוזיקה תמיד הייתה חלקה... הקול לא לוקח כמעט מהמעבד.... עזוב את זה שגם כרטיס קול נפרד מהלוח אם ייקח מהמעבד זה לוקח אולי חצי אחוז ממעבד מודרני.

אם להשקיע אז אך ורק בלוח אם באמת.... אולי להחליף לP35 ובעוד מספר חודשים כבר להחליף מעבד גם ואחרי זה זכרונות ואז גם כרטיס מסך... ככה יהיה לך רצף של דברים שתוכל לחדש במחשב ולא תמצא את עצמך בקטע של "לוח אם + מעבד + זכרונות" ותוציא בבת אחת 3K...

רק רציתי להוסיף ולומר שלדעתי אינך צריך לשדרג כלום.

פורסם

בוא נאמר כך - אם ה"מפלצות" - המשחקים הכבדים שאתה מחכה להם לא יעבדו טוב על המחשב שלך, החברות המפתחות יפשטו רגל. לרוב הצרכנים הפונציאלים של המשחקים האלה אין מחשבים עם ביצועים גבוהים משיש לך ולכן החברות מכוונות נמוך כדי לתפוש מה שיותר. כמובן שהן מספקות מגוון של רזולוציות, פילטרים ושאר פירוטכניקות כדי שמי שיש לו חומרה ודרישות, יקבל יותר. כדי להרגיש יותר בטוח, תוכל לחפש דרישות מערכת מינימליות ומומלצות עבור המשחקים המענינים אותך כדי לקבל מושג איפה אתה עומד. תחסוך מעוד 12 משכורות ותוכל לקנות את הדור הבא של הכרטיסים הגרפיים...

פורסם
  • מחבר

השאיפה היא לשחק עם כל הפירוטכניקות והפיצ'אפקס...

זה לא שיש לי ספק אם משחקים ירוצו אצלי

פשוט יש לי מעט כסף שחסכתי לזה והייתי רוצה להעצים את חוויית המשחק שלי.

והרקע שלי במחשבים אינו רב לכן ציינתי דברים שנאמרו לי וקראתי במיני מקומות.

הצעות נוספות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים