עבור לתוכן

מבקש המלצה לגביי מפרט בסביבות 5500

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מבקש שתתנו לי המלצה למפרט בסביבות 5500 שקל לא כולל מסך

שיוכל לעבוד טוב במסחשקים החדשים ביותר שיש ושיוכל לעבוד למשחקים עתידיים של לפחות שנתיים (יעבוד בטכנולוגיה של לפחות עוד שנתיים).

ללא מסך

המחשב אמור להיות גם לגרפיקה של פלאש פוטושופ פריהאנד ו3D סטודיו ואוטוקאד

ושיכלול רמקולים של 5.1 אם אפשר

ושהמעבד יהיה מהדור של הליבה הכפולה

תודה

רציתי לדעת המה ההבדל בין אם אני קונה נגיד מהסדרה GE FORCE 7900 ממש ישר (1700 שקל) ובין אם אני קונה נגיד 8800 זול יחסית (1000 שקל).

מה יותר טוב ב8800 ומה ב7900?

פורסם

אייל, קודם כל סחטיין על ההחלטה לקנות מחשב חדש,

רק כדאי לתאם ציפיות, אני לא יכול להציע לך מפרט ומניח שאף אחד אחר גם לא יכול למשהו שיהיה עוד שנתיים כיוון ששוק המחשבים משתנה כל-כך מהר ולא יודעים מה יהיה מחר

סתם דוגמא כרגע תקנה כרטיס מסך 8800GTS 320 או אפילו 640, בעוד 4-5-6 חודשים יצאו לשוק ה 9800GTX שהם אמורים להיות חזקים פי 2.5-3 מ 8800 ULTRA היום, ואני מאמין בטווח של שנה-שנה וחצי מהיום כל המשחקים ידעו לנצל את מלוא הכרטיסים משמע יהיו כבדים לכרטיסים של היום,

זה לא אומר שלא תוכל לשחק אבל כן אומר שלא תצפה לביצועים מדהימים ברזולוציה גבוהה במשחקים של שנה וחצי קדימה

גם לגבי המעבד, בתקציב שלך אי אפשר לשים מרובע ליבה אז בחרתי פה מפרט שיש בוא 6550, הוא מעבד מכובד מאוד היום, אבל מי יודע מה צופן לנו העתיד (נשמע קצת פלצני אבל זאת המציאות)

בכל מקרה הנה משהו שראיתי ויכול להתאים לך

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=85_103&products_id=4420

יש פה חריגה של איזה 150שח ככה שאתה יכול לשנות את הלוח אם ל Gigabyte 965P-DS3 Rev 3.3 ולצמצם את החריגה למשהו סימלי של כמה שקלים.

מקווה שעזרתי לך להבין איפה הדברים עומדים

פורסם

אפשר גם לרדת במארז למשהו פשוט כמו 6C28 וב-400 ש"ח שחסכנו אפשר להכניס 88GTS 640M בחריגה קלה אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

פיייייייי... יפה...

רציתי לדעת משהו...

דבר ראשון- האם אפשר לשים לדוגמה לוח אם זול טיפה יותר שיהיה בערך 600 שקל וזה יהיה בסדר?

דבר שני- לפי החישוב של מחירי החלקים בKSP יצא לי בסביבות 5900 שקל ופה הבאת משהו ב 5600 איך יצא ההבדל הגדול הזה?

דבר שלישי- האם ניתן להחליף חלקים או שככה המחשב בא?

תודה רבה לכל מי שכתב

פורסם

תוכל לקחת 965P-S3 שעולה מעט פחות מ-600 ש"ח ועדיין יספיק לך למעבדי מרובעי ליבה ויתמוך ב-1333FSB...

איך יצא כ"כ זול? אני מניח שהחנות זולה לא?

אתה יכול לשנות במפרט מה שתרצה כעיקרון..(מארז,ספק,HD וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים