פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר או ENERMAX UBER CHAKRA : כניראה שאתה לא מבין עיברית אמרתי לך אחי הקטן רוצה מחשב עם אור .... אני יקנה את ה GIGABYTE בכל מיקרה כי זה מארז טוב ואני יודע ש ה GTX ניכנס לתוכו ואולי גם 9800GTXאז תגיד לי איזה היתחממות יתר ? אני לא הולך לקחת מארז מעפן ..כמו שבחור בא לך ברחוב ואומר לך לקחת דבר יותר פשוט .. (קנאי)
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים כניראה שאתה לא מבין עיברית אמרתי לך אחי הקטן רוצה מחשב עם אור .... אני יקנה את ה GIGABYTE בכל מיקרה כי זה מארז טוב ואני יודע ש ה GTX ניכנס לתוכו ואולי גם 9800GTX אני לא הולך לקחת מארז מעפן ..כמו שילד קטן אומר לך לקחת דבר יותר פשוט .. סליחה? אתה ראיתי בכלל את ה UBER CHAKRA לפני שאתה מדבר שטויות? עם היה לי פלאפון עם מצלמה נורמאלית.... פה יש תמונות של האור במארז: http://www.overclockersclub.com/reviews/uberchakra/4.htm
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מארז ארוך וצר אתה חושב ש 8800 GTX יכנס בתוכו ? לא ניראה לי.. נשברר ליייייי סופית מהשטויות שאתה אומר!!!!! אני יוצא לחופשה מי HWZONE.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים משהו קטן לגבי המארזיםהבחור צודק לגבי ה אורורה 3D, הוא בעייתי במערכות סגורותהמאווררים יפים - אור כחול והכל אבל לא דוחפים מספיק אוויר ובדגם הזה אין רשת בצד אלא רק חלון סגור, משמע המערכת סגורה דיי לגמריאם מדובר על קירור מיים או מעבד קריר אז לא יותר מזה.יש הרבה מארזים אחרים שיכולים לתת לך פיתרון טובעדיף לקחת משהו כמו TT ARMOR JUNIOR \ LEXA ALUMINUM ותקבל תוצאה הרבה יותר טובה
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים או סוף סוף מישהו שמבין מדבר לעניין ואני גם מסכים איתו בהמלצות למארזים אישית אני מעדיף TT ARMOR
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר זה ביגלל אחי כל השאלות האלה .. הוא רוצה אור שיהיה במחשב NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU יש בזה אור אדום ? עם כן אני לוקח .
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_377&products_id=3555מה אתם אומרים על המארז הזה ? יותר ציבעוני והוא מראה למעלה במסך את הטמפטורה של המחשב .. עולה 620 שקל
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים הרבה פחות טוב..יותר יקר בכ-50 ש"ח ונדמה לי שהמסך למעלה הוא אופציה בלבד...תשאר עם ה-Black Line שהצעתי הודעה אחת למעלה
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אני גם בעד ה-Lexa black line..נראה שהוא גם מתאים בול לדרישות שלך..אתה יכול לקחת כאמור את הארמור ג'וניור אבל הוא בלי אורות ושאר ירקות עד כמה שזכור לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.