עבור לתוכן

עזרה התלבטות בקשר למחשב תקציב 8K עם מסך המטרה משחקי DX10 כבדים שיצאו

Featured Replies

פורסם

אז לקנות Q6600+HD2900XT? ולא לחכות גם תתחשבו בזה שאני מסוגל להיות עם המחשב הזה חצי שנה ככה

אין שום סיבה שבעולם ללכת על ה2900XT על פני ה8800GTS320/640

שאגב ה320 מפגין בבדיקות האחרונות תוצאות זהות ל640 ,אבל המחיר שלו זול משמעותית(1950 לעומת 1650).

פורסם
  • מחבר

אה יופי הוספת לי מידע תודה.. ואני שואל שוב האם זה כדאי לחכות עוד חצי שנה?! כי עוד חצי שנה אני בטוח יקנה אז שווה לחכות למה אפשר להסתדר עם מה שיש לי עכשיו

פורסם

אם יש לך מפרט שמספק אותך פחות או יותר ותוכל להיות איתו עוד חצי שנה-שנה בהחלט כדאי לחכות כי יצאו אז דברים מעולים ואם אין צורך ממשי עכשיו לקנות מערכת חדשה ,חכה :)

פורסם
  • מחבר

תודה עזרת לי מאוד.. עכשיו שמעתי שגם בשביל ה9800GTS כנראה יצרטכו לוח אם חדשים בשביל היצאות החדשות PCIE2 זה נכון?

פורסם

לא אתה לא צריך לוח תומך PCIE-2 כדי להשתמש בכרטיס שתומך בתקן הזה.

לוח אם עם PCI-E יספיק בהחלט(בעתיד הרחוק העניין כנראה ישתנה).

פורסם
  • מחבר

כמה זמן זה עתיד רחוק? זמן שיצא בו ה9800GTS?

פורסם

לא, אני התקוונתי ממועד ההשקה של 98XX.

שוק כרטיס בעתיד הקרוב לא הולך לנצל באמת את התקן החדש. כל הכרטיסים שיש היום עדיין לא מנצלים אפילו את הPCI-E.

פורסם
  • מחבר

אז כנראה 9800GTS לא יצטרך PCI-E2 כמו שאני מבין נכון?

פורסם

צריך לא אבל כנראה יתמוך בו.

פורסם
  • מחבר

אז נראה לי אני פשוט יקנה עכשיו מחשב פצצה וישאיר 2000-2500 שח' לכרטיס 9800GTS כדאי?

פורסם

לפני מה שאני ראיתי עכשיו הכי משתלם לקנות את ה8800GTS320 ואת מה שנישאר לך לשמור עד שיצא ה8900GTS/9800GTS עדיין לא יודעים בדיוק.

פורסם
  • מחבר

לא אני הולך להוציא 1700 שח' כרגע על כרטיס מסך אני יוצא 500 מקסימום ושיצא ה9800GTS אז יקנה.. או שפשוט נחכה להכול:מעבד חדש של אינטל(פיורון),9800GTS,לוח אם שתומך PCI-E2 וכו' מה אתה אומר?

פורסם

עדיף כבר לחכות אם אפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים