פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אני די חושב שהדרייברים של NVIDIA השתפרו, אבל יותר השתפרו הדרייברים של ATI.התקנתי אצל חבר שלי בעל מפרט זהה לשלי, אותו מפרט התקנתי את הגרסא VISTA HOME PREMIUM והכל זז אצלו חלק מאוד, מהיר מהיר מאוד גם אחרי 2 העדכונים מSP1 BETA שמתי לב שההעתקה והמחיקה נעשת בצורה מהירה יותר כמעט זהה לXP.במשחקים כבדים כמו FEAR יש קצת תקיעות בחלק מהמפות, וGHOST RECON מסרב לעלות אבל זה הדרייבר של NVIDIA כנראה, האחרון שיצא 26 יולי 2007, אני אבדוק לעומת את VISTA אצלו עם 1GB זיכרון למרות שידוע לי שעם 2GB הכל יהיה חלק ביותר.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים בא לך להזכיר לי מה השתנה בחודש האחרון שהכתבה (הראשונה) כבר לא רלוונטית ?אתה בכלל קראת את ההודעה הראשונה?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים הנה כתבה בת חודש בלבד, בדיוק על נושא זה "Windows XP vs. Vista: The Benchmark Rundown"http://www.tomshardware.com/2007/01/29/xp-vs-vista/index.htmlחודש?באיזה לוח שנה?תסתכל על התאריךJanuary 29, 2007והכתבה השניה היא מפברואר...
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים צודק, טעות שלי :-X אז אפשר להניח שההבדלים הצתמצמו עוד יותר. סליחה על הפדיחה
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים גם חדשה מלפני שבועיים לא רלוונטית העידכונים האלה הם BRAND NEWלא הבנתי, אתה מדבר על עדכוני ה- BETA שקישרתי אליהם או עדכונים אחרים? ואנחנו מדברים על ביצועים בלבד, כן? בלי התייחסות לתאימות ויציבות.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים לא הבנתי, אתה מדבר על עדכוני ה- BETA שקישרתי אליהם או עדכונים אחרים? ואנחנו מדברים על ביצועים בלבד, כן? בלי התייחסות לתאימות ויציבות.וטף הייתי בטוח שזה נושא על העידכונים...קיצר כן אני מדבר על העידכונים האלה ובנתיים אין בנצ'מארקים שמראים את השיפור במשחקים אחרי העידכונים
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר לא הבנתי, אתה מדבר על עדכוני ה- BETA שקישרתי אליהם או עדכונים אחרים? ואנחנו מדברים על ביצועים בלבד, כן? בלי התייחסות לתאימות ויציבות.העדכונים של SP1 לא משפרים ביצועים במשחקיםההבדלים בדרייברים 158.22 ו 162.22משפרים ביצועים במשחקים ב3Dmark לפני העדכון קיבלתי 8600לעומת זאתאחרי העדכון אני מקבל 9500
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים Vista יותר יציבה, מהירה, מלוטשת ובטוחה מ-XP. אני באמת לא מבין מאיפה מגיעות כל התלונות על חוסר יציבות. חזרתי ל-XP רק בגלל X-Fi, אבל כנראה אמכור את הכרטיס ואחזור ל-Vista. גם ככה אחרי ביטול תמיכה ב-EAX אין הבדל באיכות הסאונד בהשוואה לכרטיס הקול המובנה המעולה Azalia.עריכה: הדרייבר החדש של nvidia משפר משמעותית את הביצועים במשחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.