עבור לתוכן

[חוות דעת] THERMALTAKE MAMBO

Featured Replies

פורסם

אישית אני אוהב את מארזי TT,לי יש שניים סופרנו ואחד סווינג.אבל משום מה לא תקבל כאן אהדה למארזים שלהם,לא יודע..

אבל מארזים גדולים,נוחים מאוד לעבודה,כל הפיצ'רים המקובלים,מאוררי12ס"מ(בסווינג הוספתי כי זה בא רק מאורר אחורי),ובסופרנו יש לי 3 מאוררים.

סה"כ מרוצה מאוד.

פורסם
  • מחבר

אישית אני אוהב את מארזי TT,לי יש שניים סופרנו ואחד סווינג.אבל משום מה לא תקבל כאן אהדה למארזים שלהם,לא יודע..

אבל מארזים גדולים,נוחים מאוד לעבודה,כל הפיצ'רים המקובלים,מאוררי12ס"מ(בסווינג הוספתי כי זה בא רק מאורר אחורי),ובסופרנו יש לי 3 מאוררים.

סה"כ מרוצה מאוד.

תודה, מחר הוא יצא מהחנות והוא יהיה בדרך אליי.

פורסם

סה"כ מרוצה מאוד.

למה שהוא לא ימצא כאן אהדה למארזי TT? הוא לא ימצא כאן סגידה למארזים האלה, אבל יש להם כמה מארזים מצוינים כמו ERAKA או משהו דומה (אין לי כוח לחפש את השם המדויק, זה משהו כזה).
פורסם

Eureka...

ממליצים על מארזים בגלל הנתונים שלהם ספציפית ולא בגלל שם החברה שמייצרת אותם..

TT מיצרים מארזים לא רעים כלל אבל במחירם בארץ הם לא משתלמים כי לרוב יש תחליפים עדיפים עליהם...זה לא שהם מיצרים זה ג'נרי או משהו כזה..

במקרה ה-Euerka נמכר במחיר טוב והוא גם מארז מעולה עם מעלות רבות ע"פ מארזים דומים במחיר שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים