עבור לתוכן

מסכי LCD

מה דעתכם הם טובים למשחקים? 120 הצבעות

1. 1. מה דעתכם הם טובים למשחקים?

• כן
    • לא
    • לכמה מהם
    • הכי טובים
      0
    • הכי גרועים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תגידו לי אם הם טובים למשחקים כי אני רוצה לקנות אחד והשימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים!

פורסם

למה אתה בכלל שוקל לקנות מסך יקר פי-5 בערך (לאותו גודל תצוגה), שכולל חסרונות רבים רבים לעומת מסך CRT (שאגב, לא קיימת בעולם אף טכנולוגיה שהוכיחה עליונות על CRT.. אפילו מסכי Plasma לא מגיעים לאיכות של מסך CRT..) ?

פורסם

למה אתה בכלל שוקל לקנות מסך יקר פי-5 בערך (לאותו גודל תצוגה), שכולל חסרונות רבים רבים לעומת מסך CRT (שאגב, לא קיימת בעולם אף טכנולוגיה שהוכיחה עליונות על CRT.. אפילו מסכי Plasma לא מגיעים לאיכות של מסך CRT..) ?

אני עדיין חושב שמסכי PLASMA הם הכי מגניבים

פורסם

חבל על הכסף (הרבה כסף....) וכבר אמרתי לך את זה יותר מוקדם היום !

עריכה : ואתה עוד הולך לקנות את זה בבאג.. ברררררררר :asthanos:

פורסם

אם יש כסף :) (וכנראה שיש, אם אתה עומד לקנות) לך על זה, איכות מעולה!!!

אבל, אם לי היה הכסף, ההיתי קונה מסך 19 באיכות מאוד גבוהה...

פורסם

ואם היה לי עוד יותר הרבה כסף הייתי קונה מסך שטוח CRT בגודל 21 אינץ' וזורק את הטלויזיה ה"עגולה". :lol:

פורסם

מסכי CTR הם הטובים שיש היום לטכנולוגיה להציע מבחינת חדות ובהירות תמונה (מידע מבוסס של טכנאי אלקטרוניקה)

אם תיקנה לך אחד 19'' באיכות גבוהה לא תגיע למחצית ממחירי LCD וברור מאליו כי האיכות תיהיה גבוהה בהרבה ממה שיש למסכי LCD

להציע

פורסם

שטויות במיץ עגבניות אנקודר.

למסכי פלסמה יש איכות מעולה בהרבה, הייתי בחו"ל לא מזמן וראיתי הרבה מסכי פלסמה.

פורסם

בחנות מחשבים ואלקטרוניקה באוסטריה, כפי שאתה יודע יש להם "סופרמרקטים" של הציוד הזה בחו"ל.

פורסם

ואתה רוצה להגיד לי שהאיכות של מסך הפלאזמה הגיעה לאיכות של שפורפרת CRT ? לחדות המדהימה שלה? לצבעים?

נ.ב.

אל תבין לא נכון, האיכות של מסכי פלאזמה היא מדהימה (!), אבל עדיין, לעומת CRT...

פורסם

פשוט וחד, כן.

פורסם

למה אנשים משמיצים מסכי LCD כשהם בחיים שלהם לא ראו משחק במסך LCD ?

הנה, קבל דוגמה על מסכי LCD טובים שיכולים להיות מצויינים למשחקים (Enc0der, ראיתי הרבה פעמים מסכי LCD מול מסכי CRT ומה לעשות, בLCD זה פשוט נראה הרבה יותר חד ויפה) :

IIYAMA 17.4 LCD + DVI. כמעט 6000 ש"ח.

EIZO L465 16" LCD עולה בערך 4600 ש"ח, אבל עוד לא הגיע לארץ. יש בארץ את L461 אבל בהתחשב בזה שמחירו צמוד לL465 כדאי לחכות ל465. הוא מציג 1:400 (ניגוד, או איך שלא קוראים לזה בעברית), כש461 מציג 1:300.

EIZO L371 שכמובן מגיע גם עם חיבור DVI... מסך מעולה. עולה בערך 4150 ש"ח....

יש גם מסכים יותר גדולים אבל טווח המחירים כבר שונה לגמרי.

כפי שאתה רואה, זה הרבה יותר גבוה מטווח מחירים של מסכי CRT רגילים. יש גם מסכי LCD 15" מעולים כמו SAMSUNG 151S שמבחינת איכות תמונה הם פשוט מדהימים, אבל הם לא יראו לך בצורה מושלמת סרטי DVD או משחקים. עצה: אם אתה רוצה מסך למשחקים וLCD לא בתקציב שלך, קנה את המסך 17" הטוב בעולם, IIYAMA 413 PRO. עולה 1800 ש"ח, יחסית יקר ל17" CRT רגיל אבל האיכות בשמיים........ או שתעדיף מסך יותר יקר כמו SAMSUNG 959NF שעולה איזה 2400 ש"ח והוא גם מאוד איכותי (לא הכי, אבל מאוד איכותי) והוא 19".

פורסם

בתור הבעלים של מסכי פלזמה מתוצרת פוג'יטסו אני יכול להעיד שזה דיי דרעק. :AR15:

בכלל לכל הפלזמות יש בעיה של מריחת צבעים שלפעמים גורמת למסך CRT שעובד ב-256 צבעים להיראות יותר טוב...

הדבר היחידי שנראה טוב בפלאסמות זה סרטים מצויירים, כל פעם שיש סרט חשוך, כמו מטריקס, זה דיי על הפנים.

כמובן שיש מסכי פלזמה מאוד מאוד יקרים, בסביבות המאה חמישים אלף בטח, עם כל מני פונקציות נוספות שפותרות את הבעיות.

ומסך LCD איכותי עם DVI צריך להיות מסך טוב, אם כי יקר. מוצרי הדגל של SGI, IIYAMA, Eizo כמו שהזכיר קודמי צריכים להיות מצויינים.

אך במחיר שלהם בארץ עדיף 19 CRT איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים