פורסם 2007 ביולי 2918 שנים המשב שלי מאוד חם: זה המפרט שלי בצד המעמץ זה לאחר משחקים כבדים יש לי מאורר 120 מקדימה ומאחור. יש לכם הצעות לפתרונות קירור שאני אוכל לקנות. ממוצע מקסימום מינימום
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מה הארכיטקטורה של המעבד שלך? רשמת פנטיום 4 - האם זה פרסקוט או סוג אחר?כמו כן, כמה זמן כבר יש לך אותו? מתי פתחת אותו לאחרונה?בכל מקרה, לפני שאתה רץ לפתרונות קירור יקרים, אני מציע סדר פסח.1. פתח את המחשב ושאב את האבק בפנים2. פרק את המאווררים - נקה ושמן אותם3. פרק את גוף הקירור מהמעבד ונקה אותו, נקה ושמן גם את המאוורר שלו4. נקה את המעבד משאריות של גריז טרמי.5. שים שכבה חדשה של גריז טרמי, תרכיב את בלוק הקירור וכמובן - אל תשכח לחבר את המאוורר שלו. 6. מקם מחדש את המארז כך שיש לו לפחות 10 ס"מ מהקיר מאחור ו 5 ס"מ מכל צד - בשביל פינוי של האוויר.אחרי שעשית את כל אלו, תעשה את הבדיקות שלך מחדש ותראה האם המצב השתפר.
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מלבד ההרדיסק שלך הטמפ' סבירות לחלוטיןההרדיסק שלך לעומת זאת חם דבר שגורם לקיצור חייו בטווח הארוך
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מחבר זה פרסקוט הוא לא כל כך ישן בערך שנה-שנה חציהכל נקי ויש לו גם פילטרים שעשיתיהמאוררים חדשים בערך חודשייםאני לא בטוח בעצמי לנקות את גוף הקירור של המעבדגם הטמפ של החדר רוב הזמן בערך 30אני בונה עכשיו מאורר לpci סלוט מתחת לכ. מסך כדי לקרר אותו והכונן קשיח מול מאורר 120 אז יכול להיות פשוט שהחיישן מגזים כי אם אני נוגע בו הוא חם אבל לק רותח
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים 54 -56 מעלות לHD זה דיי הרבה לא קריטי אבל כמו שאמרתי לא בריא כללודרך אגב במגע יד אתה לא אמור להרגיש חום קיצוני זה לא 70-80 מעלות כך שסביר להניח שהחיישן לא מזייף מה שגם איפה ששמתה תיד זה לא איפה שהטמפ' נמדדת כך שזה לא מדד מדוייק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.