עבור לתוכן

משחקים שאתם מכורים אליהם!!!

Featured Replies

פורסם

LINEAGE II

ממליץ בחום לכל חובבי הדיאבלו או DANGEON SIEDGE.

• תגובות 123
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

LINEAGE II

ממליץ בחום לכל חובבי הדיאבלו או DANGEON SIEDGE.

מה לקחת היום?

אתה משווה משחק MMORPG בינוני לדאנג'ן קרולר הכי טוב שיצא אי פעם?

פורסם

אני הולך לנסות את הDEMO שלו ונראה אולי יהיה לי משהו לעשות :xyxthumbs:

נו ניסיתה את SR2010?

אם כן אהבתה?

פורסם

Counter Strike 1.6

Spiderman the movie

Tony hawk american wasteland

(-: לא חושב שאני אשתעמם מהם! (-:

פורסם

WAR CRAFT 2 \1

STARCRAFT

DIABLO1\2+LOD

FALLOUT אבל לא טקטיקס .

NFS HS2 \POR

COLIN MC RAE RALLY

SIMCITY 2000\3000

DUKE

ORION

SPACE RANGERS 1\2

PM 97-2000

CS -1.6

וכו יש עוד הרבה .

פורסם

משחק מקדים עם החברה שלי :D

פורסם

ממ..

MAFIA

CS 1.6

פעם חרשתי גם על Age Of Mythology משחק מושלם..

פורסם

אני ממש מתפלא שאף אחד לא ציין פה כמעט את Civilization הגדול מכולם , בהגדרה המשחק הממכר ביותר בכל הזמנים.

מלבד זה אני התמכרתי לעוד כמה מוכרים כמו : Star Control 2 , Dune 2.

הייתי לי גם תקופה לא מבוטלת ב- GTA Vice City וב- NFSMW.

פורסם
  • מחבר

אני ממש מתפלא שאף אחד לא ציין פה כמעט את Civilization הגדול מכולם , בהגדרה המשחק הממכר ביותר בכל הזמנים.

מלבד זה אני התמכרתי לעוד כמה מוכרים כמו : Star Control 2 , Dune 2.

הייתי לי גם תקופה לא מבוטלת ב- GTA Vice City וב- NFSMW.

הכל זה טעם אישי, אני לא אסכים איתך שCIVILIZATION הוא ממכר, הוא אפילו לא קרוב לזה משחק גרוע בעיניי אבל שוב כל אחד ודעתו.

פורסם

למה אתה אומר? אחלה משחק ;)

פורסם
  • מחבר

למה אתה אומר? אחלה משחק ;)

לא במונחים שלי, המשחק היחיד שתפס לי תנשמה חזק מאוד היה RED ALERT 2, גדלתי אליו ואני אקבר איתו.

פורסם

אני בדיוק עושה סבב של משחקי RTS קלאסיים ועברתי השבוע את RA2 (כיף בדיוק כמו בפעם הראשונה), אחר כך תבוא ההרחבה (נקמתו של יורי) ואז: אמפרור, סטארקרפט וההרחבה ווארקרפט 3.

פורסם
  • מחבר

סטארקפרט, וורקראפט III הן יצירות מופת, עדיין לפי דעתי הRTS השולט זה RA2 כל כך קל, כל כך ממכר וSOUNDTRACKS פשוט יותר מיצירת מופת, ועוד משחק שפחות שמו עליו עין בגלל ההצלחה העצומה של RA2 זה EMPEROR BATTLE FOR DUNE אחד מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי.

פורסם

אני בדיוק עושה סבב של משחקי RTS קלאסיים ועברתי השבוע את RA2 (כיף בדיוק כמו בפעם הראשונה), אחר כך ההרחבה ואז: אמפרור, סטארקרפט וההרחבה ווארקרפט 3.

הצלחתה לסיים את השלב האחרון של הפרוטוס בסטארקרפט?

פורסם

סטארקפרט, וורקראפט III הן יצירות מופת, עדיין לפי דעתי הRTS השולט זה RA2 כל כך קל, כל כך ממכר וSOUNDTRACKS פשוט יותר מיצירת מופת, ועוד משחק שפחות שמו עליו עין בגלל ההצלחה העצומה של RA2 זה EMPEROR BATTLE FOR DUNE אחד מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי.

אבל לדעתי ל-RA אין מספיק עומק, לכל צבא אין את היתרונות והחסרונות הברורים שלו, YR פותר את הבעיה הזאת, אבל חבל שלא היה קמפיין של יורי בנסיונו להשתלט על העולם, ולהוכיח לכולם ש-AMD זה ה-דבר.

אני בדיוק עושה סבב של משחקי RTS קלאסיים ועברתי השבוע את RA2 (כיף בדיוק כמו בפעם הראשונה), אחר כך ההרחבה ואז: אמפרור, סטארקרפט וההרחבה ווארקרפט 3.

תנסה GROUND CONTROL II, גם אסטרטגיה מעולה, ניסיתי אותו על המחשב הישן (FX5700), אבל אז הוא עבד כל כך לאט שזה לא היה שווה את זה, אולי על החדש הוא יהיה יותר טוב ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים