עבור לתוכן

מצלמה עד 1100שח.. דחוף עד מחר (טיסה לחול)

Featured Replies

פורסם

P&S= מצלמות שבעיקרן נועדו לשים בכיס וללכת לצלם בדר"כ בעובי של 2 ס"מ.

נו, ומה בדיוק חדש כאן בהשוואה לסיבוב הקודם? אתה ממשיך להתחמק מלהתייחס לדברים שכתבתי.

כל השאר אחרי זה עד רמת DSLR זה בדיחה.

ואת זה אתה כותב כאחד שמשתמש במצלמות כאלה? כאחד שלא מצליח להוציא ממצלמות כאלה את מה שהן מסוגלות להוציא? כאחד שמשתמש במצלמות DSLR? תן קצת רקע, שנבין מה בדיוק הביא אותך למסקנה הזו.

תכלס הדגם הכי מיוחד שראיתי זה ה SONY החדשה ה H9

מיוחד? נסה דרעק. ה-H9 היא אחת המצלמות הגרועות והמאכזבות שסוני הוציאו בשנים האחרונות. בפורום של סוני ב-dpreview.com יש עשרות דיונים של משתמשים שמבועסים מזה שהם קנו את המצלמה לפני שהופיעו הביקורות הקוטלות עליה. חלק מהם אפילו מחתימים משתמשים אחרים על עצומות, בתקווה שסוני יוציאו עדכון קושחה שייתקן לפחות חלק מהבעיות הרבות של המצלמה הזו. מכל הקומפקטיות שיש היום, בחרת לציין לטובה דווקא מוצר כושל כמו ה-H9? :kopfpatsch:

ואז אני מגיע ל DSLR שזה ליגה בפני עצמה

קודם כל אין על מינולטה. הדגם האגדי 7D עד היום נמכר במחירים מטורפים למרות שהחברה חדלה לפעול., אבל זה לידע כללי

מזל שיש לי אותך כדי שתספר לי על זה.

כי אני הייתי מצלם איתה.

זה בסדר, אני מצלם איתה. את כל התמונות בדיון הזה, שהעליתי אתמול, צילמתי איתה. אתה יכול להיות רגוע. אף אחת מהדיגיטליות שלי לא נשארת ללא שימוש :cool2:

ולבסוף מילה קטנה:

NEVER SAY NEVER

כל החכמים שאומרים שאני כותב את זה על מנת לפאר את המצלמה שלי ה SONY N1

באמת נראה לכם שאני צריך לפרסם אותה ? ? ?

היא כבר נמכרה עוד ביום השני וההוכחה שלי לכך שהמסר עבר היא כמות הטלפונים שקיבלתי. אז ZIP IT. :lol:

קצת חבל על הקונה, אבל לא נורא. הדבר הכי חשוב זה הצלם, לא המצלמה. אני בטוח שאם הוא ייתאמץ מספיק הוא יוכל לקבל צילומים טובים גם איתה.

• תגובות 35
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה...

alex.turovsky אתה בן אדם מאוד מאוד מוזר ונראה לי יש לך קצת בעיות אגו

אף אחד לא ירד פה על הגבריות שלך כולה אמרו שהמצלמה שלך לא טובה כמו הF31 אז דיי להגן עליה כאילו היא הבת שלך

דבר שני להגיד שאני עם האף למעלה כי לא צילצלתי??? אני חייב לך משהו שאני יבין? ואני ביקשתי ממך להביא את המצלמה איתך לעבודה?

מה אתה רוצה מהחיים שלי אני ביררתי על מצלמה בשיבל חבר והוא לא היה מעוניין במצלמה שלך אז מה אתה לוקח הכל קשה?

והדבר האחרון שאני באמת לא מבין הוא: אם אתה כל כך סובל מהF31 וכל כך מעריץ את הN1 אז למה אתה מוכר את הסוני ונשאר עם הפוגי ולא ההפך??

בקיצור לחברי הפורום היקרים תעשו לעצמכם טובה ואל תבזבזו את הזמן, ידע, ורצון טוב שלכם על אנשים כאלו שסתם מחפשים איזה ויכוח טוב להתחיל את היום איתו

לילה טוב

פורסם

מכרתי כי את הפוג'י נתנו לי מתנה ואני חייב כסף אז אני לא יכול למכור עקב סנטימנטליות :s07:

*אגב המינולטה חיממה לי את הלב. יהי זכרם ברוך.

פורסם

נו, ומה בדיוק חדש כאן בהשוואה לסיבוב הקודם? אתה ממשיך להתחמק מלהתייחס לדברים שכתבתי.

ואת זה אתה כותב כאחד שמשתמש במצלמות כאלה? כאחד שלא מצליח להוציא ממצלמות כאלה את מה שהן מסוגלות להוציא? כאחד שמשתמש במצלמות DSLR? תן קצת רקע, שנבין מה בדיוק הביא אותך למסקנה הזו.

מיוחד? נסה דרעק. ה-H9 היא אחת המצלמות הגרועות והמאכזבות שסוני הוציאו בשנים האחרונות. בפורום של סוני ב-dpreview.com יש עשרות דיונים של משתמשים שמבועסים מזה שהם קנו את המצלמה לפני שהופיעו הביקורות הקוטלות עליה. חלק מהם אפילו מחתימים משתמשים אחרים על עצומות, בתקווה שסוני יוציאו עדכון קושחה שייתקן לפחות חלק מהבעיות הרבות של המצלמה הזו. מכל הקומפקטיות שיש היום, בחרת לציין לטובה דווקא מוצר כושל כמו ה-H9? :kopfpatsch:

מזל שיש לי אותך כדי שתספר לי על זה.

זה בסדר, אני מצלם איתה. את כל התמונות בדיון הזה, שהעליתי אתמול, צילמתי איתה. אתה יכול להיות רגוע. אף אחת מהדיגיטליות שלי לא נשארת ללא שימוש :cool2:

קצת חבל על הקונה, אבל לא נורא. הדבר הכי חשוב זה הצלם, לא המצלמה. אני בטוח שאם הוא ייתאמץ מספיק הוא יוכל לקבל צילומים טובים גם איתה.

אורן בשביל מה עניתה לו ?

חבל על האנרגיות שלך...

פורסם

תגידו מה שניכם רוצים ממני ?

פעם ראשונה מ2001 מפתיחת האתר שנכנסתי לפורום הקטן הזה (אני פשוט עוזר בפורומים הקשורים למחשב פה בפורומים) וכבר תגובת כאלה ???

לא באתי פה לריב וכלום זה התחיל מזה שהצעתי לבחור את המצלמה שלי והוא התעלם מכך

ופתאום התחיל כל הבולשיט של ה "עד כמה השוק בין ה DSLR ו P&S מלא הפתעות" ממש מרגש.

מי שצלם רציני רק DSLR

מי שלא רק P&S

ומי שבאמצע זה מי שבאמצע

בשביל מה כל החפירה הזאת רק אלוהים יודע

תהיו בריאים.

נ.ב ורק שתבינו שהבחור ה"כל כך דואג לחבר שלו" הזה שפתח את הקריאה כלל לא מתייחס לכלום שאמרנו, לא עידכן על קנייה וזנח את הפוסט של עצמו וביזבז את זמני ואת זמנכם לשווא. החבר שלו אמור להיות בחול כבר מזה כמה ימים בכלל.:-X

פורסם
  • מחבר

נ.ב ורק שתבינו שהבחור ה"כל כך דואג לחבר שלו" הזה שפתח את הקריאה כלל לא מתייחס לכלום שאמרנו, לא עידכן על קנייה וזנח את הפוסט של עצמו וביזבז את זמני ואת זמנכם לשווא. החבר שלו אמור להיות בחול כבר מזה כמה ימים בכלל.:-X

זנחתי את הפוסט כי לא היה לו כבר שום קשר למה ששאלתי וכן תודות לך...

מצתער באמת שבזבזתי את זמנך היקר היה באמת עדיף אם לא הית מגיב פה בכלל

תודה לכל שאר החברים שעזרו חברי קנה לבסוף את ה710

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים