עבור לתוכן

או קיי הצורב דפוק אבל לא ניראה שהוא בטוח ???

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב hp cd writer plos 9010 series צורב *10 משכתב *8 קורא *36

מילפני שנה+ ולהלן הבעיה כשאני רוצה ליצרוב הוא מודיע על בפר לא זמין (eroor)ואם אני דופק עליו

אז הוא מתחיל ליצרוב (לא תמיד בפעם הרישונה) אם יש למישהו מושג או ניסיון עם הצורב הזה אז בבקשה תעזרו

אני מישתמש בתוכנות האלה במערכות ההפעלה הללו

ב-windows xp

easy cd creator v5 platiniom

ב- windows 98

easy cd creator

NTI CD MAKER v5

פורסם

שלח לתיקון, ואל תדפוק ת'צורב יותר מדי, שום דבר אלקטרוני לא אוהב דפיקות וזעזועים.

פורסם

אל תעלב אבל צורב HP= איייייייייייייייייייייכס. סתם יקר ולא נותן שום תמורה בעד הכסף הזה.

פורסם

צורבי HP מיוצרים על ידי סוני עבור HP

דן

פורסם
  • מחבר

ל-gil תודה זה נודע לי רק אחרי שקניתי אותו גם מניסיון וגם ממה ששמעתי מחברים

לחבר שלי היה צורב שלהם שנידפק לחלוטין אחרי תום האחריות

ול- dan מניין לך מידע זה כי אני יודע שלסוני יש בדרך כלל מוצרים לא משגעים אבל לפחות עובדים כמו שצריך

והצורב הזה מעולם לא עזב אותי לנפשי תמיד היתה לו איזו שהיא בעיה אם זה דריוורים או התקן קושחה או בפר אדיוט

אני לא יודע אם לישלוח אותו לתיקון או לחכות מעט עד לשידרוג (בערך כ- חצי שנה )הבא של

המחשב או ליקנות אחד חדש כבר עכשיו

עצות רעיונות יתקבלו בברכה . מאיר

פורסם

היית צריך לקרוא את הביקורת במנטור לפני שאתה קונה צורב יש אותה שם מזמן

פורסם

היית צריך לקרוא את הביקורת במנטור לפני שאתה קונה צורב יש אותה שם מזמן

זה כבר לא ממש רלוונטי בשבילו

בכל מקרה היום יש המלצות אחרות לקנית צורבים ממה שהיו פעם.

למשל בתקופת הצורב הראשון שלי היו מומלצים מצושיטה (פנסוניק) וסמארט & פרנדלי. ומי היום קונה צורבים שלהם בכלל ??

היום קונים ריקו, פלקסטור (לעשירים) יאמהה, LITEON (זה בשבילך ATHLON :D) ומי שנורא מוכרח קונה סוני אבל זה סתם מיותר.

גם AOPEN בא בחשבון, בסך הכל הם חברה טובה מאד.

פורסם

S&F מתו לפני שנתיים בערך..

טוב לדעת

והצורב הקודם שלי (לפני הריקו) נקנה לפני כמעט 4 שנים ואז S&F היו להיט.

פורסם

יד לאח שלי צורב S&F שעבד מעולה אבל משום מה כבר לא יכול לשכתב...

עדין יכול לכתוב CD-R's

though.

פורסם

יש לי צורב hp cd writer plos 9010 series צורב *10 משכתב *8 קורא *36

מילפני שנה+ ולהלן הבעיה כשאני רוצה ליצרוב הוא מודיע על בפר לא זמין (eroor)ואם אני דופק עליו

אז הוא מתחיל ליצרוב (לא תמיד בפעם הרישונה) אם יש למישהו מושג או ניסיון עם הצורב הזה אז בבקשה תעזרו

אתה מתכוון HP9310

ואם אני לא טועה הוא משכתב 4 לא?

ד"א מאיר...אני חושב שבזמנו כשברק דפק לך חצי מחשב והחלפנו חצי ממנו במסגרת האחריות הברק דפק גם משהו בצורב שלך. כי מאז הוא עושה לך בעיות פה ושם.

הממ..אתה צריך לדפוק עליו כדי שיעבוד??????????....תראה אם הציפ זיכרון של הבאפר מולחם כראוי ואין הלחמות קרות!!!!

ורד: צורבים ברגע שנגמרת להם האחרניות לא שווה לתקן אלא קונים חדש! כי לא שווה לתקן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים