פורסם 2002 בינואר 1423 שנים מה אתם חושבים את המארז של ENERMAX דגם FS-710B למישהו יש אותו אולי? מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות כזה מארז גדול וכבד בכלל? כל אחד להעביר דעה אישית ;D ממש אהבתי את המארז הזה אבל אני רוצה "דעות קהל" לראות מה אחרים חושבים שאני לא אבזבז סתם וזה יהיה חבל
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים מחבר כן? טוב לדעת יאללה חבר'ה כל מי שיש לו כזה מארז שיביע דעה לגבי המארז בשבילי וכמה עולה כמובן...
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים תקנה אותו לא בגלל הגודל שלו, אלה בגלל הספק שלו.ספקי ג'נריק לא מוכרים(שמגיעים יחד עם מארזי "קבר")יכולים להיות לא 300W אלה אפילו 200W !!!
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים לכל הרוחות, בשביל מה אנשים עובדים כלכך קשה בכתיבת ביקורות ?!http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=enermax-fs710b
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים הרי יש עליו ביקורת כאן באתר עם כל הפרטים שאתה צריך עליו, אז למה כל השאלות ? :
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים מחבר קראתי את זה.. אבל אף פעם דעה אחת\ביקורת אחת לא מספיקה לי אז שאלתי פה.. ונזכרתי, מה בנוגע לחלק שכתוב שהדלת שבירה והפלסטיק ממש חרא ושביר בקלות תוך טווח קצר?.. זה נכון? שהדלת עדינה עד כדי כך? או ש..
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים ונזכרתי, מה בנוגע לחלק שכתוב שהדלת שבירה והפלסטיק ממש חרא ושביר בקלות תוך טווח קצר?.. זה נכון? שהדלת עדינה עד כדי כך? או ש.. מה שמעניין אותי זה איך הגעת מהמשפט הזה: "הדלת, ומה שהיא מסתירה... (רק חבל שהיא כזו שבירה)" למשפט הזה "הדלת שבירה והפלסטיק ממש חרא ושביר בקלות תוך טווח קצר" :
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים מחבר נו טוב טיפה נסחפתי : אבל בנוגע לדלת כתוב שהיא שבירה, עד כמה זה נכון?
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים מחבר נו ברצינות היא חלשה כמו שהם אומרים או שזה סתם דיבורים וזה שביר באותה מידה שיכולה להשבר המגירה של הסידירום ? (דוגמא מוזרה )
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים אני רציני לגמרי.מה לא ברור לך ב"היא לא תישבר לך אם לא תשבור אותה בכוונה.. " ?
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים אותו דבר כמו אנטק ושות. והיא לא תצשבר לך אם לא תשבור אותה כמו שאמרו כאן מקודם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.