עבור לתוכן

נחשו מה...קריסיס נדחה....שוב.....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פורסם אתמול. אבל בטח הוא נעשה בשבוע האחרון ...

בכל מקרה מה שהוא התכוון הייתה ש-13 בנובמבר יכול להיות הערכה של גיימספוט, והתאריך שיוכרז בקרוב יהיה תאריך מוקדם יותר (אולי).

הערכה?עד כדי כך משעמם לגיימספוט שהם סתם מעריכים תאריכי יציאה של משחקים ולא מסתמכים על מקור אמיתי?(אני באמת שואל....)

• תגובות 36
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה בספטמבר... לפי מה שכתוב, אבל אין לדעת הכל יכול לקרות...

פורסם

זה שהתאריך הרשמי לחנויות נדחה לא אומר שהתאריך שבו הוא יופץ באינטרנט ידחה :smile1:

פורסם

ללא ספק NVIDIA עובד חזק עם CRYTEK שהרי האצת מכירות כרטיסי המסך DX10 שלה יתפסו תאוצה, כאשר יראו תוצאות ממשיות שאפילו 8600GTS סוחב DX10 יפה מאוד עם אפקטים מרשימים, הרבה דברים תלויים בCRYSIS מבחינת NVIDIA.

זאתי יכולה להיות המפלה של DX10 של NVIDIA או הזריחה החדשה של הDX10, מה שגם מרמז שה9800GTX יצא באותו זמן, אני גם מאוד מקווה שמשתמשי ATI לא ייפגעו בכלל או מעט מאוד.

פורסם

איך כולם תחת הרושם שה9800 יוצא אוטוטו, הרי יקח לפחות חצי שנה עד שהוא יצא, עדיין לא ראינו פרטים מדויקים עליו ומניסיון של סדרות קודמות ניתן להסיק שיש עוד חצי שנה בקלות עד שנראה זכר ל9800. בכל מקרה, ה9800 לא יצא באוקטובר\נובמבר ככה שהתיאוריות על קידום המכירות וכו' הן לא נכונות. לא יודע למה קרייסיס נדחה בחודשיים, אני מקווה שזה לא יהיה כך, ניתן רק לחכות ולראות. אמרו פה שהוא היה אמור לצאת בQ3 של 2006, איך בדיוק הוא היה יוצא כשעוד לא היה כרטיס DX10 אחד בשוק? אני יודע שהוא יצא גם בתור DX9, אבל כל העניין בו זה הDX10 והחדשנות שהוא מציע.

פורסם

אף אחד מאיתנו לא נביא בזירת הקברים. אבל בכל אופן CRYSIS באופן מסוים מייצג את הDX10 של העתיד שהוא מציג את שני העולמות על מלואם, DX9 שלא ראינו וDX10 שבכלל לא ראינו, מתי שהוא יצא דברים יתחילו להשתנות, לאיזה צד? אני לא יודע.

פורסם

אף אחד מאיתנו לא נביא בזירת הקברים. אבל בכל אופן CRYSIS באופן מסוים מייצג את הDX10 של העתיד שהוא מציג את שני העולמות על מלואם, DX9 שלא ראינו וDX10 שבכלל לא ראינו, מתי שהוא יצא דברים יתחילו להשתנות, לאיזה צד? אני לא יודע.

נכון,אבל ההבדל בין DX10 לDX9 הוא מזערי ביותר בקרייסיס ובכל משחק כיום...

ודיי כבר נמאס שכל הזמן דוחים את המשחק הזה! אני לא מבין את זה,המשחק כבר מוכן מזמן והם עדיין מתעקבים,אני בטוח שכל העיקובים האלה קשורים לכסף...

פורסם

כסף וכסף טוב מNVIDIA, שהרי CRYSIS ייצג את הדור הבא של DX10 ופה NVIDIA תוציא את הGEFORCE 9800GTX בטח עם באנדל של המשחק CRYSIS, ומה שNVIDIA רוצה זה שקרייסיס יתן תמריץ לקנות את כרטיסי הגיפורס 9 שיצאו וה8, אבל דיי נמאס שהכל נדחה זה אחד מהחופשים שאין כלום חדש טוב צריך לחכות שוב לסוף שנה.

פורסם

דיי נמאס שהכל נדחה זה אחד מהחופשים שאין כלום חדש טוב צריך לחכות שוב לסוף שנה.

דווקא אני חולק עליך P:

Lost Planet היה אחלה משחק :]

אבל זה עניין של טעם ^^

פורסם

תיאורית הקונספירציה קרייטק-NV נראית לי הגיונית מאוד. אופטימיזציה לדרייברים של NV & השקה בסמוך לgayforce החדשים = בוסט מכירות DX10 שיגרום לאנשים לקנות כרטיסים מפלצתיים שיעלו הרבה, כמו 9800 למשל.

פורסם

תיאורית הקונספירציה קרייטק-NV נראית לי הגיונית מאוד. אופטימיזציה לדרייברים של NV & השקה בסמוך לgayforce החדשים = בוסט מכירות DX10 שיגרום לאנשים לקנות כרטיסים מפלצתיים שיעלו הרבה, כמו 9800 למשל.

למזלי אני לא אהיה מאותם אנשים מטומטמים שיעשו את זה, יש לי אידיאולוגה משלי בקשר לכרטיסי מסך ואין שום משחק בעולם שיגרום לי לקנות כרטיס מסך בתדירות של שנה אחרי שנה, זה פשוט לא שווה את זה.

פורסם

^^^

אפילו לא WWF חדש (בכיכובו של הקברן) ? :P

פורסם

^^^

אפילו לא WWF חדש (בכיכובו של הקברן) ? :P

אהממ מצאת חור באבטחה שלי חחח אם יצא אז נראה מה נעשה, אני אאסוף המון נשמות, אקדיש אותם לUNDERTAKER, נרקוד על בית הקברות ואני אקבל הכל בחינם בלי להתאמץ מספיק, אני חושב שWWF95 הוא מספיק נהדר כי גם שם הקברן הוא האלוהים, בלתי מובס.

פורסם

דווקא אני חולק עליך P:

Lost Planet היה אחלה משחק :]

אבל זה עניין של טעם ^^

תעזור לי אז בלוסט פלאנט במקוםש אני סתם אפתח נושא חדש

אני תקוע בתולעת הענקית הזאת שיוצאת מהאדמה בקושי יש לי טילים לפוצץ לה את הכתום בצד

וזה ממש קשה בלי טילים היא ממש חזקה

יש לך איזה טיפים?

פורסם

תפתח נושא משלך כי זה ממש לא קשור לכאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים