פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מע' הפעלה : XPצורב : NECתוכנה : NEROעד עכשיו צרבתי DVD בלי שום בעיה, בכל המדיות שניסיתי.לא שיניתי שום הגדרה במחשב.עכשיו פתאום החלו להופיע הודעות השגיאה "NO seek complete" , והמדיות נדפקות.הדבר חזר על עצמו לאחרונה כמה וכמה פעמים, בכל הנסיונות שעשיתי.יש למישהו מושג מה אומרת ההודעה הזו ?האם הבעיה בצורב ? אודה לעזרה !
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים איזה צורב NEC (וכמה זמן יש לך אותו) ואילו מדיות?יכול להיות שזה יעניין אותך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204558.0
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר ל- x-dudeלשאלתך :יש לי צורב NEC ND-3520A.יש לי אותו משהו כמו שנתיים וחצי - שלוש.מדיות : fortis , teacעבד מעולה, בלי שום תקלה, עד היום.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים קודם כל ללא שום קשר תקנה מדיות נורמליות.דבר שני, הייתי אומר שהצורב שלך מת, צורבי NEC (וצורבים בכלל אבל NEC בפרט) מחזיקים שנתיים וחצי-שלוש... אתה יכול לנסות לשדרג קושחה אולי זה יעזור.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים יש לי צורב שמחזיק כבר 4 וחצי שנים ואני עדיין צורב איתו והוא מצויין על מה אתה מדבר?
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים גם לי היה yamaha scsi שעבד 4 שנים, היום גיל הפרישה של צורבים בממוצע הוא שנתיים וחצי-שלוש.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים NO seek complete לפי הידוע לי בכל מקרה מהHD למינהם, זאת שגיאה שהוא לא מצליח להגיע למסילה כלשהי.זה קורה בד"כ שהצורב מת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.