עבור לתוכן

שאלה לגבי Scythe Infinity עם DQ6 ?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי אני מתכנן לקנות לוח-אם GigaByte P35-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532

האם אני יוכל להתקין עליו את הקירור Scythe Infinity ? (בלי לפרק את הקירור הפסיבי של הלוח ה CRAZY COOL)

ה CRAZY COOL נראה כך( זה תמונה מאחורי הלוח.)

DQ6_crazyc.jpg

גם מקדימה האם הקירור (כל מגדלי המתחכת האלו ;D ) לא מפריע להתקין קירור טוב למעבד כמו Scythe Infinity , או הטוניק במידה ואוכל להשיג אותו

מבט מקדימה :

logo.jpg

תודה לכל העוזרים! :yelclap:

מחכה לתשובותכם...

יניב.

פורסם

יש לי לוח כזה,ותדע שזה בעיה להכניס מקדימה

לפי התמונות אז הביג טייפון הוא יותר צר למטה מ Scythe Infinity

ואת הביג טייפון היה לי שיגעון להרכיב....

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח כזה,ותדע שזה בעיה להכניס מקדימה

לפי התמונות אז הביג טייפון הוא יותר צר למטה מ Scythe Infinity

ואת הביג טייפון היה לי שיגעון להרכיב....

תגיד וקירור יותר קטן כמו Frezzer 7 יכנס בלי בעיה ?

הקירור הזה על הלוח תורם למשהו או שזה סתם מה ה טמפ של הצ'פסט שלך ?

פורסם

בשביל ה-REV B של הנינג'ה,אינפיניטי אתה לא תזדקק לפלטה אחורית, ולכן לא תצטרך לגעת בCrazy Cool.

זה באמת לא קל להכניס את ה-BT ללוח המדובר, והאינפיניטי מעט בעייתי יותר. אני מאמין אבל שגם האינפיניטי ייכנס, אולי לא עם שני מאווררים אבל לפחות יתאים. עם זאת, לא בדקתי את העניין בעצמי ולכן אני לא יכול להתייחב.

פורסם
  • מחבר

בשביל ה-REV B של הנינג'ה,אינפיניטי אתה לא תזדקק לפלטה אחורית, ולכן לא תצטרך לגעת בCrazy Cool.

זה באמת לא קל להכניס את ה-BT ללוח המדובר, והאינפיניטי מעט בעייתי יותר. אני מאמין אבל שגם האינפיניטי ייכנס, אולי לא עם שני מאווררים אבל לפחות יתאים. עם זאת, לא בדקתי את העניין בעצמי ולכן אני לא יכול להתייחב.

ואיפה ניתן להשיג את ה-REV B של הנינג'ה,אינפיניטי ?

האינפינוי מיע רק עם מאורר אחד לא ?

תגיד זה נכון שה crazy cool מוריד כ 10 מעלות מהמעבד ? (זה מה שהם רושמים באתר יצרן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים