עבור לתוכן

AMD מדגימים מעבד ברצלונה ב-3GHz!

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון בנקודה צפה למעבדי AMD בדרך כלל תמיד היה יתרון יחסי.

דבר שני מי שעורך את כל המבחנים האלו הם AMD בעצם זאת אומרת אין להאמין למילה שלהם וצריך לחכות למקור נטרלי ואמין.

מדהים עד כמה אנשים מסוגלים להיות צבועים.

אני זוכר לפני שנה intel ערכו מבחנים על המערכות שלהם ופרסמו נתונים. משום מה לאף אחד לא הייתה בעיה להאמין לביצועים האסטרונמיים של C2D. אבל מתי ש-AMD עושה זאת זה בטח זיוף, נכון? אני פשוט לא מבין מאיפה מגיע גל אנטי-AMD ששוטף את הפורמים בשנה האחרונה.

• תגובות 121
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

האנשים פה בפורום הם פשוט פאנבויים( ;D) של INTEL\NVIDIA, הם לא מבינים דבר מאד פשוט שאם לא תהיה תחרות הטכנולוגיה לא תיתקדם כמו עכשיו וגם המחירים יעלו.

אז ח'ברה קצת פירגון לAMD\ATI :xyxthumbs:

פורסם

אני לא פאנבוי של אף-אחד, מצדי ש-AMD תקרע את INTEL, העיקר שהכיס הפרטי שלי יהנה.

פורסם

אני זוכר לפני שנה intel ערכו מבחנים על המערכות שלהם ופרסמו נתונים. משום מה לאף אחד לא הייתה בעיה להאמין לביצועים האסטרונמיים של C2D. אבל מתי ש-AMD עושה זאת זה בטח זיוף, נכון? אני פשוט לא מבין מאיפה מגיע גל אנטי-AMD ששוטף את הפורמים בשנה האחרונה.

-קודם כל, גם למספרים של אינטל התיחסו בחשדנות

דבר שני, כמה חודשים לפני ההשקה אינטל הראתה דמואים אמיתייםומיגוון גדול של אפליקציות , כולל לתת לעיתונאים לבדוק בעצמם (באופן חלקי) את המערכת ולהריץ את הבנצ'ים. AMD מפרסמת גרפים, או מריצה בעצמה, בלי לתת לאף אחד להיתקרב, או אפילו תת פרטים מדויקים על המערכת.

גם כרגע המעט שאינטל הראתה מפנרין זה יותר מפורט ו"אוביקטיבי" ממה שAMD הראתה על ברצלונה

דבר שלישי חודש חודשים לפני ההשקה כבר ראינו בנצ'ים של אתרים עצמאיים.

והדבר הכי חשוב - המספרים שאינטל דיברה עליהם הוכחו כנכונים. מה שAMD מספרת על ברצלונה לא. הם הולכים ויורדים ככל שהזמן מתקדם, ואפילו AMD כבר הודתה שהמספרים הקודמים שפורסמו לא מדויקים.

פורסם

אתה מתייחס לאחרים וקורא לי צבוע?

:s07:

קודם כל אני כן לקחתי את זה בסימן שעלה גדול ודבר שני פירסמו עוד מקורות נתונים דומים אם אתה לא זוכר.

פורסם

בנצ'מרקים לשרתים לא עושים על משחקים וקידוד וידאו. :screwy:

חדש או לא את מי זה מעניין? כל עוד מדובר במעבדים זהים כמעט במהירות השעון וצריכת חשמל TDP, מדהים גם שאינטל טוענת שהמעבד שלה 80W TDP זה עוד הוכחה שאינטל מודדת TDP ממוצע, AMD מודדת מקסימום TDP.

לגבי ה TDP, צריכת המעבד של AMD כוללת גם את הבקר שנמצא אצל אינטל על הלוח וצורך הספק נוסף.

לגבי שרתים צריך גם להוסיף צריכת הספק של ה FB-DIMM ולכן השרתים של AMD יותר יעילים ב PPW.

פורסם

שיגיע כבר.... :jump:

פורסם

מה זה משנה לך?

זה לשרתים ,למחשב הביתי יצא רק ברבעון ה1 של 2008 וזה אם הכל ילך כמו שצריך(ספק).

פורסם

-קודם כל, גם למספרים של אינטל התיחסו בחשדנות

דבר שני, כמה חודשים לפני ההשקה אינטל הראתה דמואים אמיתייםומיגוון גדול של אפליקציות , כולל לתת לעיתונאים לבדוק בעצמם (באופן חלקי) את המערכת ולהריץ את הבנצ'ים. AMD מפרסמת גרפים, או מריצה בעצמה, בלי לתת לאף אחד להיתקרב, או אפילו תת פרטים מדויקים על המערכת.

גם כרגע המעט שאינטל הראתה מפנרין זה יותר מפורט ו"אוביקטיבי" ממה שAMD הראתה על ברצלונה

דבר שלישי חודש חודשים לפני ההשקה כבר ראינו בנצ'ים של אתרים עצמאיים.

והדבר הכי חשוב - המספרים שאינטל דיברה עליהם הוכחו כנכונים. מה שAMD מספרת על ברצלונה לא. הם הולכים ויורדים ככל שהזמן מתקדם, ואפילו AMD כבר הודתה שהמספרים הקודמים שפורסמו לא מדויקים.

היחיד שהתייחס בחשדנות היה אורי. לשאר ממש לא הייתה בעיה להאמין לנתונים שהגיעו ממקורות לא אמינים במיוחד.

פורסם

5.9 בויסטה זה לא כזה רחוק. אני בטוח שעם Q6600 הייתי מקבל 5.9 ..

WEIIntel.JPG

פורסם

חוץ מזה הציון הזה מתבסס גם על הכרטיס מסך.

הם בדקו עם 3 כרטיסי מסך ומפה גם הציון הגבוה יחסית ,כנראה.

פורסם

כמה אפשר כבר לדבר על המעבדים האלו

אותי מאוד מעניין אם תיהיה ירידה במחיר של הQ6600 אן שAMD תוציא מעבד מקביל זול יותר

מעבר לזה אני באמת לא מבין מה צריך בשנים הקרובות :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

חוץ מזה הציון הזה מתבסס גם על הכרטיס מסך.

הם בדקו עם 3 כרטיסי מסך ומפה גם הציון הגבוה יחסית ,כנראה.

הציון הסופי הוא לפי החלק האיטי ביותר

גם יהיו לך 10 כרטיסי מסך אבל רק מעבד כפול ליבה במהירות סטנדרטית לא תקבל 5.9

פורסם

מה עם כזאת טבלה אבל של AMD להשוואה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים