עבור לתוכן

LeadTek 8800GTX 768MB על 1280X1024 מקסימום, שווה את זה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ביקורות ספציפיות יהיו עדיפות בהרבה (לזמנן כמובן), יש כאלה גם ב - THG אבל פחות.

XBIT,FIRINGSQUAD, GURU3D,HARDWAREZONE הם אתרים טובים לבנצ'ים של כרטיסי מסך.

טוב לדעת על עוד אתרים כאלה :xyxthumbs:

אבל אני די בטוח שאקנה את אחד הכרטיסים מסדרה 9.

שאלה אחרונה:

Nvidia נטו בעבר להכריז על תאריך שחרור של דור חדש, ואז לעקב אותו? ואם כן בכמה זמן, בד"כ?

בעע יצא לי ניסוח מסובך. אני שואל, אם מישהו זוכר בדורות האחרונים (בעיקר 6, 7 ו 8 ), אם NV דחתה את תאריך היציאה של הכרטיסים החדשים, ובכמה זמן.

אני רוצה לדעת, סטטיסטית, אם אצטרך לחכות מעבר לארבעה חודשים האלה.

• תגובות 73
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב לדעת על עוד אתרים כאלה :xyxthumbs:

אבל אני די בטוח שאקנה את אחד הכרטיסים מסדרה 9.

שאלה אחרונה:

Nvidia נטו בעבר להכריז על תאריך שחרור של דור חדש, ואז לעקב אותו? ואם כן בכמה זמן, בד"כ?

בעע יצא לי ניסוח מסובך. אני שואל, אם מישהו זוכר בדורות האחרונים (בעיקר 6, 7 ו 8 ), אם NV דחתה את תאריך היציאה של הכרטיסים החדשים, ובכמה זמן.

אני רוצה לדעת, סטטיסטית, אם אצטרך לחכות מעבר לארבעה חודשים האלה.

כרטיסים מסדרת ה8 הוכרזו גם לנובמבר אבל יצאו בינואר.. אני משער שככה זה יהיה גם פה.

פורסם
  • מחבר

כרטיסים מסדרת ה8 הוכרזו גם לנובמבר אבל יצאו בינואר.. אני משער שככה זה יהיה גם פה.

אתה רציני? :s05: ומה עם סדרה 7? (מישהו זוכר בכלל? :silly: )

פורסם

100% ידחו את ההשקה של סדרת 9 כי 4 חודשים לפני ההשקה והם אפיול לא מפרסמים מידע כלשהו? עם סדרה 8 הם הכריזו איזה יותר מחצי שנה קודם וגם אז הם דחו את ההשקה בשלושה חודשים.

פורסם

מה יהיו מחירי הרצפה של 8800 320 MB?

מישהו יכול לנבא?

פורסם

נראה לי אני אוותר על ה8800GTS שאני רוצה לקנות עם המחשב החדש ואסתפק לי ב1950XT חמוד עד לדור הבא.

פורסם

מה יהיו מחירי הרצפה של 8800 320 MB?

מישהו יכול לנבא?

בלתי אפשרי לדעת כרגע

פורסם
  • מחבר

בלתי אפשרי לדעת כרגע

דווקא אפשר... אני לא מתמצא במחירים, אבל מה קרה לסדרה 7 כש 8 יצאה? ולסדרה 6 כש 7 יצאה?

פורסם

אני מאמין שהמחירים של סדרה 8 יהיו כמו המחירים של סדרת 7 הגבוהה- X800 והמחירים של סדרה 9 יהיו כמו המחירים של סדרה 8.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שהמחירים של סדרה 8 יהיו כמו המחירים של סדרת 7 הגבוהה- X800 והמחירים של סדרה 9 יהיו כמו המחירים של סדרה 8.

כן, רציתי לדעת אם עוד מישהו חושב כמוני.

אז בעקרון, היום ה 8800GTS 320MB עולה כמה... 1100-1300? אין להם כל כך לאיפה לרדת, הוא זול גם ככה :-\ הייתי מנחש בין ה 500-750 ש"ח. הם לא יורידו אותו פחות.

פורסם

אם אני לא טועה יש לך 7800GTX?

אחי 7800GTX מסוגל להריץ CRYSIS על HIGH עם FPS טוב.

אז אל תמהר כי יש לך כרטיס מאוד חזק. (תסתכל כמה כרטיסים חלשים יש מהכרטיס שלך,ותסתכל כמה חזקים יש משלך,80% מהכרטיסים בכללי יותר חלשים משלך ו20% חזקים משלך בערך)

פורסם

8800GTS 320MB עולה היום 1600-1800, כשתהיה ירידת מחירים הוא בטח יעלה 1100-1300 ....

אני מניח שאתה רוצה לשחק בקרייסיס על DX10, נכון ?

פורסם

8800GTS 320MB עולה היום 1600-1800, כשתהיה ירידת מחירים הוא בטח יעלה 1100-1300 ....

אני מניח שאתה רוצה לשחק בקרייסיס על DX10, נכון ?

מתי תהיה ירידת מחירים? :bash:

פורסם
  • מחבר

מתי תהיה ירידת מחירים? :bash:

מן הסתם שסדרה 9 תשוחרר, וזה יהיה בין נובמבר למרץ, אני משער.

פורסם

כשסדרת 9 תשוחרר, לא יהיה משתלם לקנות כבר 8800. לפי ה"תחזיות" והספקולציות של כולם הכרטיסים הבאים הולכים לאכול את ה8800 שכבר יהיה עדיף להשקיע עוד כמה שקלים עליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים