עבור לתוכן

האם המחשב שלי יסחוב OC רציני?

Featured Replies

פורסם

כרגע זה המחשב שיש ברשותי:

Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz

Asrock ConRoeXFire-eSATA2

Saphire Radeon X1900GT 256MB

Twinmos 2x512MB 667Mhz

Creative Sound Blaster Audigy 2

Maxtor 250GB 16MB

Enermax Noistaker 420W

Thermaltake Soprano VB1000

עכשיו, אני רוצה לעשות OC דיי חזק למחשב, שזה אומר הכל - זכרונות, מעבד וכרטיס מסך.

אבל נתקלתי בהערה של חבר שאומרת שהלוחות אם של Asrock הם ממש ממש גרועים לOC כי חסרות להם המון אפשרויות ואופציות שחייבים בOC.

זה באמת נכון?

אני פותח את הת'רד הזה בכוונה לדעת האם יש טעם בכלל להשקיע בקירור חזק (סגנון Toniq Tower) או שמספיק לי אפילו AC Freezer בחצי מהתקציב..

תודה לעוזרים..!

פורסם

עד כמה שאני יודע, הלוח הזה ממש לא בנוי לOC. וגם הזיכרונות כניראה שלא יתנו לך הרבה "משחק".

פורסם

כל מילה מיותרת, הלוח הזה ממש לא בנוי לOC. הוא לוח בסיסי מאוד למעבדי הC2D. :nono:

פורסם

עד כמה שאני יודע, הלוח הזה ממש לא בנוי לOC. וגם הזיכרונות כניראה שלא יתנו לך הרבה "משחק".

אפשר אפשר לשחק איתם.

אבל הבעיה בלוח.

פורסם

הוא לא ציין דגם מסויים, אז אני משאר שאלו זכרונות Value שאני בספק עד כמה יהיה ניתן להמירם (אבל הוא תמיד יוכל להשתמש במחלקים..)

הוא מדבר פה על OC רציני, לא על 20/30Mhz.

פורסם

20-30MHZ?

המינימום של 667 זה באס 333, זה כבר 687MHZ יותר, ועוד אפשר לעלות עוד בלי שום בעיה.

אני הגעתי לבאס 370 עם זכרונות 667 אבל לא המשכתי בגלל הטמפ', תראה איזה זכרונות יש לי במפרט.

קצת יותר מ 20-30MHZ לא?

פורסם
  • מחבר

בעע =/

איזה זין ענק...

טוב אז אין טעם להשקיע מי ישמע בקירור למעבד/זכרונות..

ממה שידוע לי הזכרונות שלי הם Value... אבל זה גם ככה לא משנה אם הלוח אם לא יסחוב OC..

רק לכרטיס מסך אני אקנה את הAccelero x2 ואעשה לו OC..

אם נגיד ואני אקנה את ה-AC Freezer בכל מקרה.. אפילו OC קטן אני לא אוכל לעשות? יענו המעבד במקור על 2.13Ghz, אני אוכל להעלות את זה לבערך 2.5Ghz? או שזה יותר ממה שהלוח אם הזה יוכל לסחוב לי אם בכלל אפשר? =/

פורסם

נראה לי יותר מ - 2.4GHZ כלומר באס 300 הלוח לא יחזיק יציב.

פורסם

20-30MHZ?

המינימום של 667 זה באס 333, זה כבר 687MHZ יותר, ועוד אפשר לעלות עוד בלי שום בעיה.

אני הגעתי לבאס 370 עם זכרונות 667 אבל לא המשכתי בגלל הטמפ', תראה איזה זכרונות יש לי במפרט.

קצת יותר מ 20-30MHZ לא?

צודק, טעות שלי. משום מה כשראיתי 667 חשבתי על 266.. אל תישאל אותי למה :silly:

פורסם
  • מחבר

כזה OC כבר אני לא חושב שיש טעם לעשות.. אני לא ארגיש שום הבדל.. =/

קיצר.. אני מבין שאין טעם בכלל לקנות קירור למעבד.. אם גם ככה אני לא עושה לו OC אז אין בעיה שיפעל גם על ה-43 מעלות הרגילות שלו.. (כששתי הליבות בערך ב-52.. ותתחשבו בחום הנוראי שיש עכשיו..).

עד שאני אחליף לוח אם אני מבין שאין טעם בכלל לנסות OC או לקנות קירור יותר טוב מהסטוק..

טוב תודה לכולם..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים