עבור לתוכן

מפרט למשחקים ב3500

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך מחשב למשחקים בעיקר, לא צריך HD או מסך ואם אתם צריכים עוד 300-500 ש"ח בשביל שידרוג משמעותי בביצועים גם זה בסדר :P

תודה רבה :-*

פורסם

מוצרים מחיר כמות

מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 549 1

לוחות אם DFI Infinity NF-M2/G DINFNFM2G ¤ 427 1

מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 182 1

ספקי כוח Enermax NoiseTaker 420W ¤ 382 1

זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤ 471 1

כרטיסי מסך BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail ¤ 1645 1

סה"כ 3620

www.tms.co.il

כרטיס מסך חזק מאוד עם OC מהמפעל,ספק איכותי ושקט,2GB זיכרון מחברה טובה עם תזמונים הדוקים ומהירים יחד עם לוח אם איכותי ומעבד טוב

פורסם
  • מחבר

מוצרים מחיר כמות

מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 549 1

לוחות אם DFI Infinity NF-M2/G DINFNFM2G ¤ 427 1

מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 182 1

ספקי כוח Enermax NoiseTaker 420W ¤ 382 1

זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤ 471 1

כרטיסי מסך BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail ¤ 1645 1

סה"כ 3620

www.tms.co.il

כרטיס מסך חזק מאוד עם OC מהמפעל,ספק איכותי ושקט,2GB זיכרון מחברה טובה עם תזמונים הדוקים ומהירים יחד עם לוח אם איכותי ומעבד טוב

אני צריך גם צורב :\

ובנוסף האם יש מישהו שמחזק איתו או יכול להציע איזשהו שינוי?

פורסם

אם אתה ממש לא יכול להוסיף צורב ולהתמודד עם החריגה לא תהיה ברירה ונאלץ לרדת ל-1950XT 256M שהוא נחות ממנו משמעותית...קצת חבל לדעתי

גם רשמת שאם אנחנו צריכים 300-500 ש"ח לשדרוגים אז זה אפשרי ואם תוסיף צורב תהיה לך חריגה של קצת פחות מ-300 ש"ח ואני באמת מאמין שזה שווה לגמרי

ד"א אם אתה מאזור המרכז יש להם מעבדת שירות בת"א לפי מה שהבנתי[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 22:43:35

חוץ מזה כולם מוזמנים לנסות לשנות משהו אבל באמת שאין מה...

הספק איכותי ושקט/המעבד לא חלש כלל והוא הכי חזק שאפשר לדחוף בתקציב הזה/הכרטיס מסך מעולה ומגיע עם OC מהמפעל והמארז איכותי יחסית גם כן והזכרונות עם תזמונים מהירים CL4

פורסם
  • מחבר

אם אתה ממש לא יכול להוסיף צורב ולהתמודד עם החריגה לא תהיה ברירה ונאלץ לרדת ל-1950XT 256M שהוא נחות ממנו משמעותית...קצת חבל לדעתי

גם רשמת שאם אנחנו צריכים 300-500 ש"ח לשדרוגים אז זה אפשרי ואם תוסיף צורב תהיה לך חריגה של קצת פחות מ-300 ש"ח ואני באמת מאמין שזה שווה לגמרי

ד"א אם אתה מאזור המרכז יש להם מעבדת שירות בת"א לפי מה שהבנתי[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 22:43:35

חוץ מזה כולם מוזמנים לנסות לשנות משהו אבל באמת שאין מה...

הספק איכותי ושקט/המעבד לא חלש כלל והוא הכי חזק שאפשר לדחוף בתקציב הזה/הכרטיס מסך מעולה ומגיע עם OC מהמפעל והמארז איכותי יחסית גם כן והזכרונות עם תזמונים מהירים CL4

לא התכוונתי להתקיף אותך :P אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא הרבה כסף על מחשב :-X בכל אופן אין לי בעיה לחרוג קצת אם כמו שאמרת זה באמת הבדל משמעותי

פורסם

זה בסדר...וברור לי שאתה לא רוצה לטעות, אני גם לא מעוניין לתת לך לבזבז כסף לחינם...

וההבדל בין 1950XT לבין 88GTS ענק (בנוסף לכך שה-88GTS תומך ב-DX10)

פורסם
  • מחבר

זה בסדר...וברור לי שאתה לא רוצה לטעות, אני גם לא מעוניין לתת לך לבזבז כסף לחינם...

וההבדל בין 1950XT לבין 88GTS ענק (בנוסף לכך שה-88GTS תומך ב-DX10)

טוב אני ישאיר את ה8800 ויוסיף צורב :P

יש לך ניסיון עם החנות הזאת?

פורסם

וודאי..אני לא עובד שלהם או ובגלל זה אני ממליץ עליהם

אני ממליץ עליהם כי אני כבר שנתיים בערך קונה מהם והספקתי לקנות כמה וכמה מחשבים (יש לי בבית חמישה+נייד והכל משם) והשירות תמיד היה מעולה ואדיב והמחירים גם כן זולים..לי מאוד היה חשוב ושמחתי לדעת שהם פתחו מעבדה בת"א ככה שאני לא צריך להתחיל לשלוח את המחשב שלי לקריות וכו (אני מאזור כפ"ס)

פורסם
  • מחבר

וודאי..אני לא עובד שלהם או ובגלל זה אני ממליץ עליהם

אני ממליץ עליהם כי אני כבר שנתיים בערך קונה מהם והספקתי לקנות כמה וכמה מחשבים (יש לי בבית חמישה+נייד והכל משם) והשירות תמיד היה מעולה ואדיב והמחירים גם כן זולים..לי מאוד היה חשוב ושמחתי לדעת שהם פתחו מעבדה בת"א ככה שאני לא צריך להתחיל לשלוח את המחשב שלי לקריות וכו (אני מאזור כפ"ס)

תודה רבה על העזרה הזמנתי מהם עכשיו ואני מקווה שזה יגיע מהר : ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים