עבור לתוכן

מחשב חדש תקציב של 10.5K

Featured Replies

פורסם

הוא לא אמר בכלל מילה על HD אז למה לא לתת לו 80GB וזהו?

הוא ביקש מפרט למשחקים ומן הסתם עדיפות לטווח הארוך וזה מה שנתתי לו.

בקשר לזיכרון מאוד הגיוני. תסתכל על שוק הDDR2 VS DDR והRDRAM VS DDR.

המחירים של הדגמים הישנים פשוט עולה ועולה בזמן שהמחיר של הדגמים החדשים רק יורד.

הבעיה שכבר נתתי טיעונים לסיבות שלך ואתה פשוט לא עונה עליהם. אפילו לא בזה שהם לא נכונים, פשוט מתעלם מהם לחלוטין.

כמו שאמרתי מזמן ואתה מוזמן לפתוח סקר בסיגנון "אם יש לי מליון בבנק אני חייב לבזבז הכל ?" ותראה את התוצאות.

קונים את מה שצריך לא פחות כי זה רע ולא יותר כי זה ביזבוז. אם הוא חייב מארז יקר יותר אז מן הסתם שיקח אותו אבל אם טריניטי מספיק אין סיבה לבזבז יותר כסף.

אתה מדבר ממש על יום הדין :P

מה יקרה בדיוק? המארז יתפוץ? לא

משהו יהרס? לא

הממשלה תבוא ותיקח ממך מס מיוחד עליו? לא

אז למה הדיבור של יום הדין הזה? סך הכל מארז במחיר מאוד נוח,עיצוב מצויין ועושה את מה שצריך מארז לעשות.

המעבד יהיה מצויין בקירור איכותי לש אסוס שיהיה שקט לחלוטין וה8800 מגיע עם קירור די אוכתי שימנע ממנו לבעיות.

בקשר לכל השאר פשוט אין סיבה לדאגה. יש אנשים עם מארזים הרבה יותר גרועים במצבים הרבה יותר גרועים ושם דבר נוראי לא קרה איתם.

פורסם

אני אמרתי לתת לו 80GB?!

אמרתי לתת לו HD בגודל שנחשב לגדול כיום וזה 250GB ואם רוצים יותר אפשר לקחת 320GB...

מצד שני אני אלך לפי הגישה שלך ואגיד - אולי ניקח לו 750GB ואולי אפילו 1TB? הרי עוד מעט יוצא HD-DVD וסרטים בבלו ריי שכל סרט זה איזה 40GB אז מה הוא יעשה?!

לגבי המארז וכו' אני רואה שאתה באמת לא מבין אז באמת הפסקתי להתווכח..כפי שאמרתי אתה יותר ממוזמן לבדוק את הטענות שלי בפורום ספקים ומארזים..מבטיח לא להתערב בדיוק בעניין הזה..

אני לא ממליץ על מארזים מהשוג הזה למפרטים יקרים עם חלקים חמים בפנים - אם אתה ופותח הדיון רוצים כן לקנות את השילוב הזה - שיבושם לכם

פורסם

זה היה בציניות, נו באמת ::)

ה1TB יקרים מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים