עבור לתוכן

מחשב חדש תקציב של 10.5K

Featured Replies

פורסם

אז ככה המפרט מצורף בתמונה למטה.

לדעתי המפרט מנוצל די טוב אבל עדיין אם אפשר לשפר את המפרט גם עם חריגה קטנה אני עדיין מוכן.

אשמח לשמוע חוות דעת.

ד"א המחשב עצמו הוא למשחקים בלבד ולא לאוברקלוקינג או משהו אחר...

[attachment deleted by admin]

פורסם

מעבדים Intel Core 2 Duo Q6600 Quad-Core 2.40Ghz 4MB Conroe BOX Q6600B ¤ 1635 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 754 1

מארזים Thermaltake Eureka Black VC8000BWA ¤ 882 1

קירור למעבד Zalman 9500 S775 ¤ 179 1

ספקי כוח Corsair 520W CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 639 1

זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤ 471 1

קשיחים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 393 1

כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTX 768MB Dual DVI Retail ¤ 3093 1

צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 185 1

www.tms.co.il

סה"כ 8231

יש לך פה מארז נהדר וענק,2GB זיכרון עם תזמונים הדוקים,GTX מצוין מחברה טובה,ספק הרבה יותר איכותי שקט וחזק מהליברטי 500,קירור טוב למארז ולוח שיספיק לך מעל ומעבר.

נשאר לך מספיק כסף לקחת GTX עם OC אם אתה מתעקש :

http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3812

ועדיין יצא לך הרבה יותר זול..

פורסם

לדעתי שימוש נכון יותר בכסף.

הערה קטנה, המחיר הסופי כולל פעמיים את דגם הזיכרון שבמפרט !

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box

¤1542

http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600

לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R

¤863

http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213

כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2

¤613

http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS

זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5

¤488

http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2

צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD

¤170

http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112D

מארז ללא ספק NZXT Trinity

¤298

http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZTrinityB

ספק כח Enermax Liberty 500W

¤597

http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT500AWT

קרור למעבד ASUS Silent Square

¤258

http://skypc.co.il/product.asp?pid=30400

הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד)

¤79

http://skypc.co.il/product.asp?pid=10

סה"כ מחיר לכל המוצרים:5396¤

המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

הכרטיס מסך בנפרד מפה

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=870&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20&

המחיר הסופי:

8386 שח

פורסם

מארז ממש לא מתאים למפרט ולמחיר שלו במיוחד כשהוא מגיע עם 2 מאוררים של 80mm שהם גם רועשים וגם לא מצליחים לאורר את המארז באופן מספק על אחת כמה וכמה שיש לו GTX עם מרובע ליבה...

ליברטי 500 מיותר ולא משתלם כלל למחירו ואתה מוזמן לקרוא קצת בפורום ספקים ומארזים...

בתכלס שמתי מארז יקר ואיכותי פי כמה,וספק עדיף ושקט בהרבה+וזכרונות עם תזמונים הדוקים יותר של CL4.. אני בטוח שאם תוריד את מחיר הזרונות ששמת בטעות פעמיים ותוסיף מארז כמו שאני שמתי וזכרונות כאלו יצא לך מחיר גבוה יותר

פורסם

אני מאוכזב אחי... ציפיתי ליותר :xyxthumbs:

LIBRTY 500W? ASUS SQUARE?NZXT TRINITY (אתה יודי שזה ספק לא מומלץ למחירו, אתה יודע שיש קירורים יותר טובים בתקציב ואתה יודע שבתקציב כזה לא לוקחים TRINITY....)

זה לדעתי ישרת אותך מצוין! -

קרור למעבד : SCYTHE 120mm FAN CLIP FOR SCYTHE CPU COOLER שנה. ¤ 20

לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DQ6 שלוש שנים. ¤ 1230

כרטיס מסך : SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL שנתיים. ¤ 3146

ספק כוח : OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU ¤ 636

קרור למארז : GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 שנה. ¤ 50

זיכרון : CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-15 - TWIN2X2048-6400 ללא הגבלת זמן. ¤ 779

קרור למעבד : SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER שנה. ¤ 286

דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS שלוש שנים. ¤ 663

מארז : THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU שנה. ¤ 862

צורב DVD : LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL שנתיים. ¤ 211

מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. ¤ 1585

*עוד עצה ממני .... IQPC חנות מעולה... אני קונה ממנה את המחשב שלי והשירות מצוין! אני מחזק את ההמלצות פה בפורום על החנות... :yelclap:

תתחדש! מחשב חיה!

רז

פורסם

כ"כ מיותר...

בישביל מה 500GB?! בישביל מה צריכים את הספק הזה? הספק ששמתי יהיה חזק יותר ממה שצריך גם שקט וגם מודלרי...

המפרט שלי מכיל את אותם החלקים+- כמו במפרט שלך אדון רז רק שאצלי המחיר זול בהרבה (גם אם תחליט להוסיף עוד 250GB למפרט שלי)

אני לא אומר ש-IQPC גרועים חס וחלילה אבל לי יש ניסיון רב (הן מבחינת כמות מוצרים שהזמנתי מהם והן מבחינת משך הזמן שאני עובד איתם) והם תמיד עמדו בהבטחות שלהם ולא היתה לי בעיה וחצי בעיה..להפך אפילו..

אם אתה דואג לגבי שירות באזור המרכז אז הבנתי שהם פתחו מעבדה באזור עזריאלי ככה שלא תהיה לך בעיה

פורסם

מכול המפרטים שהוצעו פה, לשם שינוי אני ממליץ על המפרט של Ayrton Senna.

בהצלחה. :hi:

פורסם

מארז ממש לא מתאים למפרט ולמחיר שלו במיוחד כשהוא מגיע עם 2 מאוררים של 80mm שהם גם רועשים וגם לא מצליחים לאורר את המארז באופן מספק על אחת כמה וכמה שיש לו GTX עם מרובע ליבה...

ליברטי 500 מיותר ולא משתלם כלל למחירו ואתה מוזמן לקרוא קצת בפורום ספקים ומארזים...

בתכלס שמתי מארז יקר ואיכותי פי כמה,וספק עדיף ושקט בהרבה+וזכרונות עם תזמונים הדוקים יותר של CL4.. אני בטוח שאם תוריד את מחיר הזרונות ששמת בטעות פעמיים ותוסיף מארז כמו שאני שמתי וזכרונות כאלו יצא לך מחיר גבוה יותר

במקום לנסות לתקוף כל הזמן עדיף שתקשיב,תחשוב ותלמד.

מארז לא מתאימים למפרט אלא לצרכים בלבד. זה שיש לי מליון שח בבנק זאת לא אומרת שאני צריך לרוץ ולבזבז הכל על דברים שאני לא חייב.

המארז הזה מעולה למחירו ולא ידוע לע מאיפה אתה אומר שהמעוררים האלו טרקטורים, כי הם לא.

ליברטי 500 מיותר ולא משתלם? הוא טוב יותר מהקרוסאיר 520 ששמת וגם זול יותר.

מיותר? ממש לא.

נכון שמת מארז יקר יותר, זה שיש תקציב גדול לא אומרת שצריך לבזבז אותו. המארז שלך יכול לעוף?

אם התשובה היא לא אין שום צורך אמיתי לקחת אותו חוץ מענייני טעם שזה כבר נושא אחר לחלוטין.

הזיכרונות שוב ביזבוז. הוא לא הולך לעשות OC והבדל כלל לא מורגש, חוץ מההבדל שזה עושה לכיס.

שלא לדבר שבמרט שלי הצלחתי להכניס 4GB זיכרון לעומת 2GB שאתה הצלחת(הכנה לעתיד כמו הלוח אם למשל והספק. כי אפילו ליברטי 400 יכול לעשות את העבודה הזו). מה זה בטעות הכנסתי? הכל מכוון שום דבר לא נעשה/נאמר בטעות.

בקשר לכונן קשיח, כמו שאמרתי המפרט שאני בניתי בנוי עם מחשבה לעתיד ולא רק להיום.

500GB בהחלט שימושיים אם תחשוב קצת ואפילו אם תסתכל על המצב הקיים קיום.משחקים חדשים יוצאים ושוקלים כל אחד 5GB ומעלה.

שלא לדבר על סרטים איכותיים(HD) שרובם נעים בין 5GB ל20GB.

אתה עובד TMS "במקרה" ?

פורסם

אני לא יודע מה הבחור צריך ללמוד אבל מה שבטוח אתה צריך ללמוד כמה דברים לגבי ספקים ומארזים..

ליברטי 500 אכן מיותר ולא כדאי כלל וכלל למחירו..אם אני לא מספיק אמין לדעתך אתה מוזמן לעשות חיפוש ולשאול כל אחד בפורום ספקים ומארזים אתה תקבל אותה תשובה..אני חותם לך...

המארז הזה איכותי? נכון..לאנשים שיש להם מעט כסף ולא רוצים להשקיע הרבה. נכון שהקטע של מארז זה הרבה עניין של טעם אבל יש גבול ולא לוקחים מארז כ"כ פשוט למפרט כ"כ יקר כי צריכים איזון בין הרכיבים (מארז שקט,איכותי,שיהיה נוח להרכבה (של כל החלקים בפנים) וכו'..).

מה שבטוח פה הוא שהטרניטי רועש עם מאוררי ה-80mm שמצורפים איתו ובטח ובטח שלא מקרר כמו שצריך ככה..

אולי לא צריכים את ה-Eureka וכו' אבל מארז גדול איכותי ושקט זה בגדר חובה בתקציבים כאלה במיוחד שמדובר פה על מרובע ליבה ו-GTX...

לגבי הזיכרון,החלטה שלו אבל בכל מקרה אפשר יהיה לדחוף 2GB זיכרון במפרט של הבחור מלמעלה ובלי שום קשר...יותר מכך ידרוש מערכת הפעלה 64bit וגם במשחקים וגם בשאר דברים אין ממש צורך היום ביותר מ-2gb..מי שרוצה יכול להוסיף עוד חצי שנה/שנה

לגבי כל המחשבה הזו לעתיד..בחייך..250G או 320GB הם הגדלים העיקריים שאנשים לוקחים ול-99% מהאנשים אין צורך ביותר מכך..

עוד חצי שנה הוא יזדקק לעוד מקום? בבקשה..שיקנה עוד כונן..המחירים רק יורדים

פורסם

לפי דעתי:

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤856

כרטיס מסך:

BFG PCI-EX GeForce PX8800GTX OC2 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤3694

דיסק קשיח:

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤427

צורב DVD:

LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤211

זיכרון:

OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤589

מארז:

GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER - GZ-FA1CAASS ¤779

ספק כוח:

CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤615

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤265

קרור למארז:

GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤50

הרכבת מחשב:

הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79

מחיר סופי: ¤9150

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

אם אתה רוצה 4 GB ראם אתה יכול לקחת עוד 2 סטיקים ואז זה ייצא 9739

פורסם

נחמד אבל אבל שוב..הוא לא ממש הלוח מיותר לטעמי מאחר והוא לא זקוק לשום פיצרים או תכונות מיוחדות מהלוח

הזיכרון מיותר כי הוא לא מתכנן OC

האורורה מעט נחות מה-Eureka אבל בסדר...לא עקרוני

הטוניק בכלל לא זמין בארץ נדמה לי

ה-GTX ששמת נחמד אבל OC אפשר לעשות בבית בלי לשלם על זה כמה מאות שקלים מיותרים

ובכל מקרה המפרט שלך יצא הרבה יותר יקר..

אפשר להוסיף למפרט שלי כונן 320GB במקום ה-250G ששמתי ויצא עדיין הרבה יותר זול..

פורסם

אני לא יודע מה הבחור צריך ללמוד אבל מה שבטוח אתה צריך ללמוד כמה דברים לגבי ספקים ומארזים..

ליברטי 500 אכן מיותר ולא כדאי כלל וכלל למחירו..אם אני לא מספיק אמין לדעתך אתה מוזמן לעשות חיפוש ולשאול כל אחד בפורום ספקים ומארזים אתה תקבל אותה תשובה..אני חותם לך...

המארז הזה איכותי? נכון..לאנשים שיש להם מעט כסף ולא רוצים להשקיע הרבה. נכון שהקטע של מארז זה הרבה עניין של טעם אבל יש גבול ולא לוקחים מארז כ"כ פשוט למפרט כ"כ יקר כי צריכים איזון בין הרכיבים (מארז שקט,איכותי,שיהיה נוח להרכבה (של כל החלקים בפנים) וכו'..).

מה שבטוח פה הוא שהטרניטי רועש עם מאוררי ה-80mm שמצורפים איתו ובטח ובטח שלא מקרר כמו שצריך ככה..

אולי לא צריכים את ה-Eureka וכו' אבל מארז גדול איכותי ושקט זה בגדר חובה בתקציבים כאלה במיוחד שמדובר פה על מרובע ליבה ו-GTX...

לגבי הזיכרון,החלטה שלו אבל בכל מקרה אפשר יהיה לדחוף 2GB זיכרון במפרט של הבחור מלמעלה ובלי שום קשר...יותר מכך ידרוש מערכת הפעלה 64bit וגם במשחקים וגם בשאר דברים אין ממש צורך היום ביותר מ-2gb..מי שרוצה יכול להוסיף עוד חצי שנה/שנה

לגבי כל המחשבה הזו לעתיד..בחייך..250G או 320GB הם הגדלים העיקריים שאנשים לוקחים ול-99% מהאנשים אין צורך ביותר מכך..

עוד חצי שנה הוא יזדקק לעוד מקום? בבקשה..שיקנה עוד כונן..המחירים רק יורדים

אני רוצה להתייחס לחלק הזה "מארז שקט,איכותי,שיהיה נוח להרכבה". מארז שקט? אני אולי לא מהנדס גרעיני אבל אני יודע שמארזים לא עושים בעצם רעש או שאני טועה בזה? אם כן למה השולחן שלי לא עושה רעש :nixweiss:

איכותי? אפשר לשאול איך אתה מגדיר איכות בדיוק? האם זה משהו כמו "נלקח מהיערות הטרופים של ברזיל ונשטף במעינות שוויצרים עד שהגיע לבריקות הנדרשת"?

איכותי לפחות מבחנתי(ורבים אחרים גם כן) היא עמידות. זאת אומרת שאם אני שם את זה ,זה לא יתפרק לי תוך שבוע או יעשה חריקות של הגיהנום.

נוח להרכבה? אני די בטוח שאתה לא מתכוון למארז עצמו, אחרי הכל לא אנחנו אלו שמרכיבים אותו אלא הייצרניות.

אז אתה מתכוון ,כנראה, להכנסת החלקים לתוכו. מה לעשות אבל רוב המארזים הם מהבחינה הזו כמעט זהים עם שינויים קטנים פה ושם זה ממש לא משהו

שצריך להוציא עליו מאות שקלים עם כל הכבוד.

בקשר לזיכרון כמו שאמרתי מחשבה לעתיד. כבר היום 2GB הוא הסטנדרט וזה רק ילך ויגדל בזמן הקרוב.

והכונן קשיח הוא לא ביזבוז הוא בהחלט שימושי. אפשר להכניס הרבה מאוד תוכן לתוכו בלי לדאוג בכלל ואם יש אפשרות כזו אין סיבה שלא לממש אותה כי זה באמת משפיע לעומת דברים זניחים אחרים כמו CL5 VS CL4.

אני דווקא לא הבחנתי בירידת מכירים מורגשת בשוק של הכוננים הקשיחים, אולי זה רק אני :nixweiss:

פורסם

אולי הסתכלת על ירידת מחירים בחודש האחרון? אבל תסתכל על מחיר של 250GB לפני שנה למשל או לפני 10 חודשים ותראה...

אני לא מתכנן להתווכח איתך לגבי עניין המארז - ממש לא. מי שרוצה מוזמן להכנס ולהריץ חיפוש בפורום ספקים ומארזים ולראות דעות אחרות (לא שלי..אני לא אמין :screwy:)..אם פותח הדיון רוצה להוציא 10K ולשים מארז שעולה 290 ש"ח ומגיע עם מאוררים של 80mm אז בבקשה רבה...אני לא הולך לגבות דברים כאלה..

חוץ מזה מניין לך בדיוק שבקרוב יזדקקו למעל 2GB?! כמות הזיכרון הזו של 2GB נבדקה במשחקים כבדים עם ויסטה ונמצאה מתאימה..מה ישתנה בזמן הקרוב שיגרום לצורך בכמות כפולה?! מיותר לחלוטין!

בתור מה החלטת שהוא כן צריך 500GB?! הינה..אני קניתי HD חדש ואני היתי צריך רק 250GB!

אולי הוא הולך לשחק 4-5 משחקים ולא לעשות חוץ מזה שום דבר עם המחשב? בישביל מה עכשיו הוא צריך 500GB?!

וחוץ מזה אמרתי לך כבר...שיקח 250GB אם הוא רואה שחסר לו מקום ונגמר לו הוא יותר ממוזמן להוסיף 25GB נוסף...זה הוספה ולא החלפה ככה שהוא לא מפסיד פה אפילו שקל ואולי רק מרוויח מאחר והמחירים כל הזמן יורדים והטכנלוגיה משתנה (כן כן..גם ב-HDים)

אבל שוב,אם אתה רואה את דברי כמיותרים וחסרי שחר אתה מוזמן לקנות לך טרניטי כשתקנה מחשב בכמעט 11 אלף ש"ח...

פורסם

המפרט שבניתי עולה סביב ה8 אלף ולא 11 ::)

אז בעצם אתה אומר שאתה לא יכול להגיד לי את הסיבות לא לקנות את הטריניטי?

כי את אלו שנתת הסברתי ואתה בוחר להתעלם ולא להגיב.

בקשר לזיכרון כמו שאמרתי מחשבה לעתיד, עדיף לקנות עכשיו 4GB במחיר סביר מאשר לחכות ליום שבאת יהיה צורך בזה ואז להיתקע עם מחירים ענקיים.

כבר היום 2GB מגיעים לשיא הניצול. מה יקרה כשיצאו בעוד שנה משחקים כבדים פי כמה ממש שקיים קיום בשוק(תודות לVISTA+DX10)?

נכון ,צדקת יהיה צורך ביותר זיכרון כדי להתמודד עם העומס החדש.

כמו שאמרתי כבר ה500GB גם הכנה לעתיד(ולא אני לפחות לא ראיתי ירידה משמעותית במחיר הHD בזמן האחרון).

היום סרט HD איכותי נע בין 5GB-20GB ניקח גודל "ממוצע" שהוא 8GB. זאת אומרת יהיה אפשר להכניס ב250GB "רק" 31 סרטים כאלו.

זה בלי המשחקים,המוזיקה,OS וכל שאר הירקות.

יש אנשים שאוהבים לעשות ספריות במחשב.משחקים,מוזיקה וסרטים. בסיפריות האלו יש עשרות דברים אם לא מאות/אלפים ולכן מקום תמיד מבורך.

ואם כבר לבזבז כסף אז עדיף "לבזבז" אותו על HD גדול מאשר על חתיכת מתכת שלא נותנת לך שום דבר ממשי כמו ביצועים/שטח איכסון.

פורסם

אם הוא לא ביקש כונן כזה גדול אז מן הסתם הוא לא זקוק לו..זה שאתה מוריד HD וגם שומר את כולם זה משהו אחר...

אני לא אמרתי שבעתיד לא יצטרכו 4GB אבל אתה בעצמך אמרת שזה יהיה כנראה בעוד שנה וגם זו רק הערכה...אז מה שאמרתי זה שהוא יקנה עדוד 2GB עוד שנה..

להגיד שמחירים יעלו דרמטית זה לא ממש הגיוני כי פחות או יותר כל המוצרים רק יורדים כל הזמן (אם זה כתוצאה מכמות המחירות שעולה ואם זה כתוצאה מיציאה של טכנולוגיות חדשות) ככה שעוד שנה המחיר אמור להיות זול יותר משל היום.

לגבי הטרניטי אמרתי שאני לא מתכוון להתווכח - לא שאני לא מתכוון לענות לך מה הסיבות...את הסיבות כבר ציינתי..ואם לא הבנת אז חבל מאוד.

אאתה כאמור יותר ממוזמן לחפש בפורום המתחמחה בעניין ולשאול שם מה דעתם של האנשים לשים טרניטי כזה במפרט כ"כ יקר..בבקשה רבה..עשה זאת...

כאמור,אם אתה היית קונה את המארז הזה יחד עם מפרט כ"כ יקר - זכותך...

אני היתי מתרחק משילוב כזה כשמדובר במשהו יקר עם מרובע ליבה ו-GTX מצד אחד ומאוררים של 80mm במארז קטן וצפוף יחסית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים